Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα, σήμερα γεμάτη ευκαιρίες προόδου και αλλαγών αφού σχηματίζεται και το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, οι συγκυρίες και οι συναναστροφές σου, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την επικοινωνιακή σου διάθεση! Προσοχή μόνο χρειάζεται στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στις μετακινήσεις σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα μέσα από συζητήσεις με το άλλο σου μισό, να βρείτε την χρυσή τομή της αλληλοκατανόησης! Μπορεί μέχρι τώρα, να αισθανόσουν πως ήταν δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ενστερνίζεται τις απόψεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, γνωριμίες, φλερτ και νέα χαρούμενα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, καταφέρνεις και συνεργάζεσαι άψογα με τους άλλους, γεγονός που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια επιπλέον έξοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε σήμερα το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου χαρίζει συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις! Ταξίδια, επαφές με εξωτερικό, νέα σχέδια και σπουδαίες προτάσεις είναι μερικές από τις σημερινές εκπλήξεις! Ανταμείβεσαι για την έντονη προσωπική σου προσπάθεια τον τελευταίο καρό, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και επιτέλους παίρνεις αυτό που αξίζεις και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συγκυρίες, θα διαπιστώσεις πως το έτερον σου ήμισυ, είναι απόλυτα πιστό και αφοσιωμένο σε εσένα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει ένα διακριτικό αλλά και πειστικό δείγμα ενδιαφέροντος προς εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, επιλέγεις πλέον να εμπιστεύεσαι μόνο συγκεκριμένους ανθρώπους και καλά κάνεις, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού δίνει την δυνατότητα οικονομικής εύνοιας μέσω κάποιας ξαφνικής πρότασης που θα δεχθείς! Η Σελήνη ως το απόγευμα ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και εσύ τα βρίσκεις με τον εαυτό σου! Είσαι δραστήριος και θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση! Λύνεις και… λήγεις αντιπαραθέσεις και κάνεις συμφωνίες εύκολα, που σε ευχαριστούν! Προσοχή μόνο σήμερα, στην αυξημένη σου βιασύνη και την παρορμητικότητα σου, ιδίως σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου προσωπικότητα, είναι σίγουρα γοητευτική, αυθόρμητη και ενθουσιώδης! Σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα και θα απολαύσεις γνωριμίες, φλερτ και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος προσοχή χρειάζεται, η παρορμητικότητα σου, γιατί από το πουθενά, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες ευκαιρίες για επιτυχία σήμερα, ιδίως αν ενεργοποιηθείς επικοινωνιακά! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Πέμπτη αγαπητέ μου Καρκίνε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσφέρει όμορφες ευκαιρίες για έρωτα, συντροφικότητα και αναθέρμανση σχέσεων! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αποφασίζεις να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να κάνεις ότι χρειάζεται, με σύμμαχο την διαίσθηση σου, για να τις καλύψεις και να τις εκπληρώσεις! Η μεγάλη φαντασία σου και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν τώρα τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Από το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου και έχεις την διάθεση για… υπερβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, όσον αφορά τις επιθυμίες σου και τους στόχους σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό και η υπομονή σου, δεν φαίνεται να έχουν τα αποτελέσματα που περίμενες! Αντίθετα, αν είσαι δεσμευμένος, ανταμείβεσαι για την φροντίδα σου προς το άλλο σου μισό και την προσαρμοστικότητα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή σου τάση για μυστικοπάθεια και μοναξιά, πολύ πιθανόν να σου προκαλέσει προβλήματα συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα! Να είσαι επίσης, λίγο πιο προσεκτικός όσον αφορά τα χρήματα και τα υλικά σου αγαθά, αφού αναμένονται απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα για σήμερα Πέμπτη το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού αποτελεί την ευκαιρία σου για ένα νέο άνοιγμα και μία νέα προοπτική στα επαγγελματικά σου! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για μπόλικες επιτυχίες και κατακτήσεις, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου προς το ταίρι σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και να αρνείσαι την δική του, γεγονός που πιθανόν να φέρει καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους άψογα και αυτό σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποια ξαφνικά, αλλά μικρά έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, έχουμε την κορύφωση του τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό που για σένα φέρνει εξαίσιες όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου! Μία νέα ερωτική πιπεράτη ιστορία θα σε συναρπάσει! Ως το απόγευμα με την Σελήνη από τους Διδύμους κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, πολύ πιο εύκολα, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν προσπαθήσει να σου επιβληθούν τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη και ευχάριστη, την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, αλλά να τα δείξεις με τρυφερές πράξεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από την δουλειά, που τον ενδιαφέρεις εδώ και καιρό, εκφράζει το ενδιαφέρον του για εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά εκπληρώνεις φιλοδοξίες και έχεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις στόχους και στον οικονομικό τομέα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ανακουφίζει από οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα. Ως το απόγευμα με την Σελήνη από τους Διδύμους είσαι σίγουρα περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους και στον περίγυρο σου! Έχεις αυξημένη ευφυΐα και απολαμβάνεις όπως πρέπει και όσο πρέπει τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου σε πράξεις, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, αφού εκπληρώνεις εύκολα στόχους! Μετρίασε μόνο την μεγάλη σου βιασύνη και τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, για να αποφύγεις λάθη σε επαφές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου για περιπέτεια και ανεμελιά, σε οδηγεί σε ξέφρενο φλερτ, σε ερωτικές επαφές και φέρνει κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, βρες σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου και το έτερον ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή ο εργασιακός τομέας, γιατί σήμερα μάλλον σκέφτεσαι πιο πολύ την διασκέδαση, παρά την δουλειά! Οικονομικά, κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις, γι’ αυτό συγκρατήσου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου φέρνει ξαφνικές ειδήσεις και μηνύματα έκπληξη, που σου δίνουν χαμόγελα! Η Σελήνη από τους Διδύμους ως το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση, αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση, λόγω άγχους και επίμονων σκέψεων! Απέφυγε προσωρινά, να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο και η γοητεία που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις στο δρόμο σου! Έχεις την ευκαιρία, να βάλεις ένα νέο πάθος στην ερωτική σου ζωή τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος όμως, προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να το προσπαθήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σου προσφέρει ξαφνικά λεφτάκια που σε χαροποιούν! Η Σελήνη ως το απόγεμα στους Διδύμους σε κάνει να βρίσκεσαι σε ευμετάβλητη διάθεση, λίγο νευρικός και βιαστικός να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Προσοχή στα λάθη βιασύνης και στην επιπολαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις εγωιστική συμπεριφορά και απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι στην εξωτερική εμφάνιση σήμερα και επιλέγεις μία κατάκτηση, η οποία απλά δεν χαλάει την αισθητική σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρμονία και ικανοποίηση θα υπάρξουν στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα! Ιδανική στιγμή για συμφωνίες και νέες συνεργασίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Αιγόκερε σήμερα είναι η μέρα σου αφού το τρίγωνο του ήλιου με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, είναι για σένα το ξαφνικό δώρο που περίμενες! Με την Σελήνη στους Διδύμους ως και το απόγευμα διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, βελτιώνεις την καθημερινότητα σου και να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης, με την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτα τυχερή ημέρα για τα ερωτικά σου! Αν είσαι σε σχέση μία έκπληξη από το ταίρι σου θα σε κάνει να δεις την σχέση σας με διαφορετικό μάτι! Αν δεν έχεις σχέση είναι η ιδανική μέρα για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά αναμένεται επίτευξη των στόχων σου και άψογη απόδοση! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού προσφέρει ανακούφιση για ζητήματα οικογενειακά που σε ανησυχούσαν το τελευταίο καιρό! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους και σε βοηθά να πετυχαίνεις στόχους, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, ανεμελιά, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού και της εκτίμησης πάνω σου, γεγονός που σε χαροποιεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική εύνοια είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις, υπαγορεύονται από μία έντονη ανάμειξη του εγωκεντρισμού σου, χωρίς να υπολογίζεις τις επιθυμίες του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, επιτυχίες, κατακτήσεις, θαυμαστές και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα, σε βοηθούν να ξεχωρίσεις και να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά θέλει λίγη προσοχή η υπερβολική γενναιοδωρία σου, διότι κάποιοι μπορεί να σε εκμεταλλευτούν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένο μου Ψαράκι με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, δέχεσαι ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον! Μία μεγάλη προσδοκία σου μπορεί εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα να γίνει πραγματικότητα! Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την ημέρα την ευθιξία και τη νευρικότητα με άτομα της οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από νοσταλγία και αναμνήσεις, προς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε χωρίς εντάσεις και γκρίνια, να λύσετε τις διαφορές σας, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα οι δυνατότητες σου, θα εκδηλωθούν στον επαγγελματικό τομέα και αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς στο έπακρο! Οικονομικά υπάρχει άγχος, για το πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού, αφού σήμερα θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη