Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 ΙανουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… κοινωνικοποίηση, νέες γνωριμίες, δημοφιλία, ταξίδι, ανανέωση, διασκέδαση, νέες προτάσεις, νέες δραστηριότητες, νέα σχέδια και για αφυπνιστείς! Η Σελήνη από τους Διδύμους σε διατηρεί σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια και όρεξη για κοινωνική ζωή και συναντήσεις! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή! Χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για ανώφελο κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει, εκεί που δεν θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία όμορφη ημέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου ζητήματα, αλλά κυρίως για ανέμελα και ξέγνοιαστα θέματα! Οι ελεύθεροι, απολαμβάνουν φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και… ραντεβού, γεγονός που τους ανανεώνει! Οι δεσμευμένοι, «στρώνουν» την επικοινωνία με τον σύντροφο και εύκολα βρίσκουν την χρυσή τομή, για την μετέπειτα επίλυση των προβλημάτων στη σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βλέπεις την δουλειά λιγότερο σοβαρά σήμερα και ίσως αυτό σου στοιχήσει! Το ίδιο ισχύει και για την οικονομική σου διαχείριση, στην οποία σήμερα «χάνεις την μπάλα»! Προσοχή λοιπόν…

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε για σήμερα Τετάρτη με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… Οικονομικές και επαγγελματικές κατακτήσεις, για να προβάλεις την δουλειά σου, για να προοδεύσει η εργασία σου, για να δεχθείς στήριξη και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις, για να δεις το πορτοφόλι να γεμίζει! Με την Σελήνη από τους Διδύμους έχεις την ισχυρή ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Γενικά, είναι μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, χωρίς υπερβολές και θα την απολαύσεις προσγειωμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και αμυντικός χωρίς λόγο με τον σύντροφο! Εκμεταλλεύσου τον αισθησιασμό και τον συναισθηματισμό της ημέρας, χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, που ενδεχομένως να κουράσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις σήμερα, ωστόσο τα πράγματα είναι θετικά. Θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι οικονομικές σου υποθέσεις και θα βρεις τρόπους, να κερδίσεις ακόμα περισσότερα χρήματα ή να λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο Δίδυμε, θα σε κάνει σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Η διέλευση ωστόσο αυτή, ίσως σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου! Όσο για το «τυχερό» εξάγωνο Αφροδίτης- Δία είναι η ευκαιρία σου για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο που θα έχεις την προοπτική για κάτι καλό και σταθερό, για να κάνεις νέες συνεργασίες, για να προετοιμάσεις ένα μακρινό ταξίδι με πρόσωπο αγαπημένο

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ισχυρός συναισθηματισμός, πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή. Ίσως δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις! Φρόντισε λοιπόν να είσαι ολιγαρκής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι μάλλον παρορμητικός στο τομέα της καριέρας, ωστόσο η ακούραστη θέλησή σου για δουλειά, θα αποφέρει καρπούς, παρά τα μικρά σου λάθη! Οικονομικά, ίσως ήρθε η ώρα να ξοδέψεις μόνο για δική σου ικανοποίηση! Καιρός να νοιαστείς και για σένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία να τονώσεις το εισόδημά σου, να ανέβει η εργασία σου, να βελτιώσεις τις επαγγελματικές συνθήκες, να ξεπεράσεις ψυχολογικές ανησυχίες που σε βάραιναν, για να νιώσεις και πάλι δυνατός! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση σου! Μία αποκάλυψη μέσα στην μέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις ένα παράπονο σήμερα και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο, με κάθε τρόπο! Η τρυφερότητα και η γλυκύτητα σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις αυτό που διεκδικείς από εκείνον! Τους ελεύθερους, θα τους απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, μέσα από μία είδηση ή παρασκηνιακή επικοινωνία! Νιώθεις ανανεωμένος ψυχικά και ενδυναμωμένος συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι πολύ δημιουργικός, απλά πρέπει να προσέξεις την τάση σου για αφηρημάδα! Οικονομικά, απολαμβάνεις εύνοια και βρίσκεις λύση σήμερα, σε παρελθοντικά προβλήματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, για σήμερα Τετάρτη με την Αφροδίτη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία … να ερωτευτείς! Θα διασκεδάσεις, θα απολαύσεις, θα ερωτοτροπήσεις, θα γεμίσεις μπαταρίες! Σήμερα, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα! Παράλληλα, θα σε βοηθήσουν με πράξεις ή συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις την σημερινή ημέρα! Δείξε τους την αγάπη σου και εσύ, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς! Απόλαυσε την ημέρα λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις ξεχωριστές σου ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Πες όχι σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές σήμερα! Δεν ενδείκνυται η ημέρα για επιλογές ή για ψώνια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο! Άσε τα επαγγελματικά προβλήματα, εκεί που ανήκουν: Στο σχόλασμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διάθεσή σου και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και θα καταφέρεις να αναδειχθείς, ακριβώς όπως επιθυμείς! Ωστόσο χρειάζεται λίγο προσοχή, η σχέση σου με τους ανωτέρους! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρη εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη με το ευεργετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχεις την ευκαιρία για… έρωτα, πολύ έρωτα ….το φλερτ, οι ερωτικές συναντήσεις, τα μηνύματα, αλλά κα οι γνωριμίες της περιόδου, έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό δώρο!Με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στους Διδύμους είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Ετοιμάσου για στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών, αλλά και στιγμών γέλιου με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ πιθανόν σήμερα να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, μία συναρπαστική γνωριμία, θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, απέφυγε σήμερα κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους! Οικονομικά, αρκετή η εύνοια, αλλά επίσης αρκετά και τα έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τετάρτη φίλε Σκορπιέ, το τυχερό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία για… οικογενειακή και οικονομική ικανοποίηση! Οι σχέσεις με την οικογένεια συσφίγγουν, έρχεται κάποιο οικονομικό κέρδος στο σπίτι, αποκτάς κάτι σημαντικό, κάνεις μία επένδυση / αγορά. Η Σελήνη από τους Διδύμους σε βοηθά να διερευνήσεις σήμερα καταστάσεις και ανακαλύψεις αλήθειες, που καιρό προσπαθούσες να βρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις που θες εσύ να κινείς τα νήματα, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Ερωτισμός, πάθος και καυτές προσωπικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Γενικά διεκδικείς και κατακτάς με ευκολία, σχέσεις ερωτικές με βάθος και ουσία!

Ανακαλύπτεις μία αλήθεια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για εξουσία και χειραγώγηση. Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, όπου η Αφροδίτη είναι σε εξάγωνο με τον Δία έχεις την ευκαιρία για … ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμορφες μετακινήσεις /ταξιδάκια, φλερτ, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, μία οικονομική συμφωνία. Θα δώσεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ερωτικές, κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Είσαι ιδιαίτερα ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και καλοπροαίρετα τώρα! Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις! Γενικά, θα περάσεις ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και η αίσθηση ικανοποίησης και ηρεμίας, είναι σήμερα δεδομένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου ή να επιδιώξεις να ενδυναμώσεις με οποιοδήποτε τρόπο την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς, την γοητευτική σου εμφάνιση και προσωπικότητα και να κερδίσεις το άτομο που θες! Ξέχνα τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και φινέτσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία συμφωνία ή συνεργασία, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση! Οικονομικά, χάνεις μάλλον τον έλεγχο των εξόδων και αυτό γιατί θες να ευχαριστήσεις τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει μία «γερή» ανακούφιση στα οικονομικά σου μέσω ευκαιρίας που θα σου δοθεί τώρα! Καταφέρνεις, λόγω οργανωτικής διάθεσης, αλλά και συγκυριών, να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητα σου! Έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται σήμερα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις κι αυτές, προκειμένου να γλιτώσεις καταστάσεις άγχους και κούρασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πιθανόν σήμερα να αισθανθείς ότι δεν έχεις πολύ όρεξη για ερωτικές συναναστροφές ή δραστηριότητες! Ωστόσο, αν σήμερα περιμένεις ένα αποτέλεσμα σε μία σχέση ή κατάσταση του συναισθηματικού τομέα, θα έχεις την έκβαση που θες! Γενικά, ο ερωτικός τομέας βελτιώνεται ουσιαστικά, ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές ψυχρότητας ή «ακινησίας». Για τους ελεύθερους, έρωτας μέσα σε περιβάλλον εργασίας, είναι πολύ πιθανός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ενέργεια, θέληση για δουλειά και βελτιωμένη εργασιακή απόδοση, σήμερα! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για τυχόν προβλήματα και επιπλέον βοηθάς και ένα άτομο που αγαπάς και έχει την ανάγκη σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η μέρα σου αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία! Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σου, θα κάνεις μία όμορφη αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα ζήσεις μία νέα περιπέτεια, θα ανανεώσεις τα αισθηματικά σου ή θα διασκεδάσεις με φίλους! Μην διστάσεις, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, να αρνηθείς την υπερβολική σοβαροφάνεια και περάσεις ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές, που σίγουρα θα σε ανανεώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καταφέρνεις σήμερα και προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, στον συναισθηματικό τομέα! Το αποτέλεσμα; Κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και αν είσαι ελεύθερος, είναι πανεύκολο σήμερα, με την βοήθεια της τύχης, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με την συμπεριφορά σου, να κάνεις τον σύντροφό σου, να σε ερωτευτεί ξανά και πιο δυνατά από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να περιμένεις αρκετές επιτυχίες, λόγω της αξιοθαύμαστης δημιουργικότητας σου! Οικονομικά, μην προβληματίζεσαι ιδιαίτερα! Άσε τα πράγματα στην τύχη και θα δεις πως όλα βαίνουν καλώς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ψαράκι μου, για σήμερα Τετάρτη το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα την καριέρα σου, για να βρεις δουλειά, να έχεις μία προαγωγή, για να ακουστεί περισσότερο το όνομά σου, για να δεχθείς υποστήριξη και να κερδίσεις συμμάχους! Με την Σελήνη από τους Διδύμους είναι καιρός να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου και –γιατί όχι- εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για αλλαγές διακόσμησης στο σπίτι! Λάβε την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές σχέσεις, αλλά από ουσιαστικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το χαρακτηριστικό της ημέρας, για τα αισθηματικά σου ζητήματα είναι η νοσταλγία! Ιδίως αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και ίσως παρασυρθείς και επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του, λόγω αναμνήσεων που τώρα αναβιώνουν! Καλό θα ήταν να μην κάνεις σήμερα κάποια παρορμητική κίνηση, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, παρά τις όποιες ανασφάλειες σου, καταφέρνεις και αποδίδεις άψογα, σε αυτά που σου έχουν αναθέσει! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα, που θα σε αποσυντονίσουν!
oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη