Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η μέρα σου είναι αρκετά απαιτητική, με στρες και φορτωμένη καθημερινότητα! Οι εκκρεμότητες, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, θα απαιτήσουν την άμεση δράση σου, προκειμένου να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν! Με ό,τι καταπιάνεσαι τώρα, το φροντίζεις ιδιαίτερα σχολαστικά και επικεντρώνεσαι σε όλες τις λεπτομέρειες. Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου! Είναι το καλύτερο διάστημα για να πάρεις την απόφαση να κόψεις κακές συνήθειες και να βελτιώσει την διατροφή σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για ένα φλερτ, μέσα από τον χώρο εργασίας! Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας το έτερον σου ήμισυ, γι’ αυτό βάλε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη ημέρα για να νιώσεις εργασιακή ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδια στην δουλειά σου! Οικονομικά, οτιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα θα ολοκληρωθεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, αυτή η Τετάρτη είναι γεμάτη από αισιοδοξία, ελπίδα και χαρούμενα νέα αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει το βράδυ τρίγωνο με τον ουρανό από το ζώδιο σου! Ένας ευχάριστος τόνος δίνεται λοιπόν στην ημέρα σου με πολλές επικοινωνίες, νέα σχέδια για την πορεία σου και ευκαιρίες όμορφων αλλαγών! Θα μπορέσεις να εκφράσεις εποικοδομητικά και ορθά, την δημιουργικότητα σου και την μοναδικότητα σου! Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που θα έχουν αναγνώριση και θαυμασμό από τον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το έτερον σου ήμισυ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, όπως και στον οικονομικό τομέα, προγραμμάτισε κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την ενισχυμένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η μέρα είναι κάπως εύθικτη και νευρική αφού η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας δυσαρμονική γωνία με τον Άρη που είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου! Νεύρα και πάλι νεύρα λοιπόν , ιδιαίτερα για ζητήματα οικογενειακά, αλλά και μέσα σου νιώθεις σαν ένα ηφαίστειο που βράζει! Αναλογίζεσαι υποθέσεις του παρελθόντος και προσπαθείς να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν μείνει από το περασμένο έτος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στην σχέση σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αισθανθείς την απόλυτη αφοσίωση του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν με το άτομο που σε ενδιαφέρει και ξέρεις επιτέλους που βρίσκεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενέργεια σου! Οι οικονομικές σου δράσεις σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη (κυβερνήτη σου) να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις σκέψεις, τις ιδέες σου και επικοινωνείς με κάθε τρόπο! Ετοιμάσου για πολλά ευχάριστα τηλεφωνήματα και μηνύματα και πιθανόν να αυξηθούν την σημερινή ημέρα και οι μετακινήσεις σου! Ενασχόληση με το διαδίκτυο, ενδείκνυται! Οι βραδινές ώρες φέρνουν ένα μήνυμα έκπληξη ιδιαίτερα για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει σίγουρα κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ορισμένα απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από το ταίρι σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε μερικά προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως παρουσιαστούν ορισμένα προβλήματα τώρα στον επαγγελματικά τομέα! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν απόλυτα, αφού έρχονται ξαφνικά έσοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητό Λιοντάρι, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στα κεκτημένα σου, στα οικονομικά σου, αλλά και σε ότι έχει για σένα αξία και σπουδαιότητα! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε ηρεμήσουν αρκετά και να σε καθησυχάσουν, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος! Είναι μέρα που θα σε βοηθήσει να βρεις ριζικές λύσεις σε οικονομικά θέματα! Επιπλέον, καταφέρνεις να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητική σου στάση απέναντι στο ταίρι σου, πιθανόν να τον καταπιέσει! Βγάζεις αρκετή ζήλια και απαιτήσεις, ενώ μπορείς απλά να απολαύσεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι αργά και επιφυλακτικά με μία νέα γνωριμία που έρχεται, διότι έχεις ανασφάλειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι, μία αρκετά καλή ημέρα για να υλοποιήσεις ένα σχέδιο στον επαγγελματικό τομέα! Είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις πιο πολλά χρήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές θα ενισχυθούν ιδιαίτερα! Οι πρωινές ώρες θα είναι αρκετά απαιτητικές και νευρικές, ιδιαίτερα για θέματα εργασίας, προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τον καβγά! Στην πορεία της ημέρας ίσως έχεις πολλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου και αυτό θα σε πηγαίνει πίσω, αλλά μπορεί η συμπεριφορά σου να κριθεί και αρκετά εγωιστική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου όλο και πληθαίνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις υπέροχα με το έτερον σου ήμισυ και περνάτε υπέροχα μαζί με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω διορατικότητας, γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και πως να φερθείς, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, μάλλον ξοδεύεις υπερβολικά!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη από την Παρθένο σε προτρέπει για λίγο να απομακρυνθείς από την κοινωνική ζωή και με τον τρόπο αυτό, να καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα, άγχος και φοβίες! Επιπλέον, ένα χαρμόσυνο νέο, έρχεται παρασκηνιακά και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Ιδανική μέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες και να αποφορτιστείς από παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να κατανοήσεις, να καταλάβεις και να εκμαιεύσεις αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σκέψεις του άλλου σου μισού! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται ένας κρυφός θαυμαστής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είσαι αρκετά ικανοποιημένος με τις εξελίξεις, είτε στον επαγγελματικό, είτε στον οικονομικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Ο φιλικός σου περίγυρος θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα και στην πορεία των σχεδίων σου, αφού μία συμβουλή ενός καλού σου φίλου, θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου! Το πρωί της Τετάρτης ίσως σταθεί αρκετά νευρικό λόγω ειδήσεων για τα οικονομικά σου! Το βράδυ της Τετάρτης έχει όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως σήμερα ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο, να σου δείξει ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και επιπλέον, κάνετε μαζί ευχάριστες αλλαγές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκπληρώσεις πολλές από τις οικονομικές σου ελπίδες! Στην εργασία, χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου και θα πετύχεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στην καριέρα σου, στην προβολή σου, στην ανάδειξη της εργασίας σου και στην επίτευξη των στόχων σου! Έχεις αρκετές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους και το πρωί ίσως χαρακτηριστεί αρκετά οξύθυμο ιδιαίτερα για τις συνεργασίες σου! Η πορεία της ημέρας σε βοηθά να συγκροτηθείς και να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα σε όλα όσα έχεις βάλει στόχο να πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του άλλου σου μισού, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα γεγονός μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς έναν συγκεκριμένο συνάδελφο ή συνεργάτη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αξιοθαύμαστη σου συμπεριφορά, προς τα άτομα που έχουν εξουσία, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα έχεις εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ στο παρελθόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Μία άκρως τυχερή και ευδιάθετη ημέρα είναι εδώ για εσένα φίλε μου Αιγόκερε! Αυτή την Τετάρτη με την Σελήνη από την Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα κακώς κείμενα, με ποικίλους τρόπους! Απολαμβάνεις περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Αυτή είναι η ιδανική ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα μία ψυχαγωγική έξοδο με το έτερον σου ήμισυ, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, είσαι πολύ πιο ικανός και έχεις πολλές καινούργιες έξυπνες ιδέες! Οικονομικά, είναι ιδανική ημέρα για συμβόλαια και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η Σελήνη από την Παρθένο σου υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, από κάθε τι που σε φορτίζει δυσάρεστα ψυχολογικά, να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ή ακόμα και τις αδιέξοδες σχέσεις του χτες που σε φθείρουν και να ξεκινήσεις τα πάντα από το μηδέν! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις! Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σε ζορίζει αυτή την ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Για σήμερα Τετάρτη αγαπητέ μου Υδροχόε, η Σελήνη από την Παρθένο σου υπόσχεται αλλαγές και προσωπική μεταμόρφωση! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, από κάθε τι που σε φορτίζει δυσάρεστα ψυχολογικά, να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ή ακόμα και τις αδιέξοδες σχέσεις του χτες που σε φθείρουν και να ξεκινήσεις τα πάντα από το μηδέν! Η πειθώ και η διορατικότητα σου, είναι οι σύμμαχοι σου, για ό,τι στοχεύεις! Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που σε ζορίζει αυτή την ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν επανέρχονται, αλλά βρίσκετε λύσεις για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και αλλάζει ολόκληρη η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια και φόρους! Στην δουλειά, ίσως να κουραστείς αρκετά, αλλά θα έχεις αναγνώριση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη