Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Τρίτη φίλε Κριέ, ο κοινωνικός σου περίγυρος, θα σε βοηθήσει, θα ευθύνεται μόνο για θετικές εξελίξεις στην ζωή σου και θα σε θαυμάσει ποικιλοτρόπως! Άρπαξε ευκαιρίες και πάρε εσύ τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις! Γοητεύεις τους άλλους και γίνονται όλα όπως επιθυμείς την σημερινή ημέρα! Από τις 5 το απόγευμα αναμένεται περισσότερη ενασχόληση με θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό των υποχρεώσεων σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο δραματικός και απαιτητικός, απέναντι στο άλλο σου μισό και θα δεις πως όλα θα πάνε καλά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ναι στις επαγγελματικές πρωτοβουλίες σήμερα και θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά, πες όχι ρίσκο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, για σήμερα Τρίτη το σπίτι και η οικογένεια, είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν την σημερινή ημέρα! Ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και σπουδαίων λύσεων, κυρίως για παρελθοντικά θέματα! Άκου άφοβα την καρδιά σου και πάρε τις ορθές αποφάσεις για όλες τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις! Από τις 5 το Απόγευμα η Σελήνη από την Παρθένο προσφέρει μεγαλύτερη ανάγκη για να ασχοληθείς με τον έρωτα, τα παιδιά και τα δημιουργικά σου σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις σου σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, επανέρχονται, αλλά σκέψου καλά πριν κάνεις το πρώτο βήμα για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με το ταίρι σου, μία ήρεμη ρομαντική βραδιά οι δυο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους σήμερα! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η δράση σου, είναι γοργή, οξυδερκής και απόλυτα αποτελεσματική! Ο τρόπος που επικοινωνείς, είναι αξιοθαύμαστο, όπως και οι ιδέες σου! Γενικά, θα ανανεώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες! Η εκπλήρωση των στόχων σου τώρα, είναι πολύ πιθανή! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες και παιχνιδιάρικο φλερτ! Η εύνοια αυτή όμως, είναι προσωρινή, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την όπως πρέπει! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται να έχεις περισσότερη υπευθυνότητα και εντιμότητα προς το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις υποθέσεις της καριέρας, βρίσκεις λύσεις! Μην σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, αφού δεν είναι σοβαρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη, η εσωτερική σου δύναμη, θα επαναφέρει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Ωριμάζει η συμπεριφορά σου, σε όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις σημαντικές σου διαπροσωπικές σχέσεις! Ωστόσο, να μην είσαι ανυπόμονος! Για να δεις αποτέλεσμα, χρειάζεται υπομονή! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο θα υπάρξουν ευχάριστες επικοινωνίες που θα σε τονώσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο συνεσταλμένος και ντροπαλός σε ερωτικές επαφές, διότι ενδεχομένως να χάσεις σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να εκφράσεις με λιγότερο απαιτητικό τρόπο, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά από το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, πρέπει να είσαι λίγο πιο γρήγορος στις αποφάσεις σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο επιτυχία!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, για σήμερα Τρίτη είσαι πιο λαμπερός από ποτέ, με την Σελήνη να ολοκληρώνει ως το απόγευμα την πορεία της στο ζώδιο σου! Αν πραγματικά το επιθυμείς, θα μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τι που σε απασχολεί! Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, σε βοηθά να γοητεύεις τους πάντες, μέσα από συναναστροφές και επαφές! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα απολαμβάνεις στιγμές πάθους, αισθησιασμού και σεξουαλικότητας, με το άτομο της καρδιάς σου! Αν είσαι ελεύθερος, γνωρίζεις πια καλά, πως να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και πώς να το πολιορκήσεις αποτελεσματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς κόντρες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς αιτία! Οικονομικά, κάνεις λάθος κινήσεις και πολλές σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, για σήμερα Τρίτη είσαι αρκετά κλειστός και συνεσταλμένος κυρίως έως το απόγευμα! Ωστόσο, αυτή σου η συμπεριφορά θα λειτουργήσει σαφώς υπέρ σου, αφού θα μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα τι συμβαίνει γύρω σου. Ιδανική ημέρα, για παρατήρηση και κυρίως αξιολόγηση ορισμένων γεγονότων και σχέσεων! Από τις 5 το απόγευμα και μετά, η Σελήνη από το ζώδιο σου βελτιώνει την διάθεσή σου και σε ωθεί να κυνηγήσεις τα θέλω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα προσπάθησε να μην υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στο σταθερό και νόμιμο έρωτα του και μην παρασύρεσαι σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παραλήψεις και λάθη κάνεις στην καριέρα λόγω αφηρημάδας σου! Φρόντισε άμεσα να τα διορθώνεις για να μην πελαγώσεις! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, βρίσκεις μία ωφέλιμη λύση!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη επικεντρώνεσαι στον φιλικό τομέα! Οι καλοί σου φίλοι, σε βοηθούν όπως μπορούν και στέκονται δίπλα σου! Αρκετά τα απρόβλεπτα, την σημερινή ημέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και να μην χάσεις λεπτό την ψυχραιμία σου! Οι αλλαγές που θα έρθουν, είναι για το καλό σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο έχεις την ανάγκη να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σου προκαλούν ανησυχία

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς ελευθερία και ανεξαρτησία από το ταίρι σου, με τον πιο λάθος τρόπο, γεγονός που θα δημιουργήσει κόντρες και καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, δεν επιτρέπεις στα συναισθήματα σου να φανερωθούν! Παρ’ όλ’ αυτά, κάποιο φλερτ να εκδηλωθεί μέσα από φιλικές συναναστροφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή σου στάση απέναντι στις συναδελφικές σου σχέσεις, θα σου φέρουν επαγγελματική εύνοια! Οικονομικά, πες όχι σε βιαστικές αποφάσεις και αυθόρμητες δράσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη απολαμβάνεις τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων και ξέρεις πως να το εκμεταλλευτείς, ώστε να πετύχεις αυτό που έχεις σκοπό! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θάρρος και δυναμισμό, γεγονός που θα βελτιώσει στο έπακρο την φήμη σου και την κοινωνική σου εικόνα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο φέρνει προσκλήσεις και προτάσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις και παράπονα προς το άλλο σου μισό, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και ρήξεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο που θα σου δώσει μία σημαντική ευκαιρία, για μια νέα σταθερή και ουσιαστική σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργασιακά στόχοι και φιλοδοξίες, σήμερα επιτυγχάνονται εύκολα! Οικονομικά, σταμάτα να στηρίζεσαι πάνω σε τρίτους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Τρίτη βρίσκεις τον εαυτό σου! Έχεις κέφι, επικοινωνείς με περισσότερους ανθρώπους και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Να ξέρεις, πως πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη συνομιλίες, μηνύματα, γνωριμίες, ευχάριστες μετακινήσεις, τόλμη και άπλετη τύχη! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο επικεντρώνεσαι κυρίως στους στόχους σου και στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου μπορεί να απολαμβάνει την ευδιάθετη και ανέμελη συμπεριφορά σου απέναντι του, αλλά από την άλλη, η τάση σου για υπερβολική ανεξαρτησία, θα προκαλέσει και κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι ίσως προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μέσα από συναδελφικές επαφές και συνεργασίες, ένας υψηλός στόχος σου, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές αναποδιές που πιθανόν να έρθουν σήμερα, οφείλονται κυρίως σε δικές σου λανθασμένες κινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη επιτέλους κινείς εσύ τα νήματα και αποκτάς και πάλι τον έλεγχο, σε όλες τις καταστάσεις, τους τομείς και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις εύκολα τους στόχους σου και τους σκοπούς σου, αφού είσαι αποφασισμένος να εκπληρώσεις επιθυμίες! Εκμεταλλεύσου, την πειθώ και την διορατικότητα σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο έχεις λαμπρές ιδέες που σε ενθουσιάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις κάποιες απολαύσεις, οι οποίες δεν στηρίζονται στο συναίσθημα, αλλά σε μία εφήμερη ιστορία, που θα σε κάνει απλά να περάσεις όμορφα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου την σημερινή και η δουλειά, οι φίλοι και η οικογένεια, έρχονται σε δεύτερη μοίρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα βρεις πλάγιους και έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, μία όμορφη και τυχερή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Η μοναξιά τελειώνει εδώ, αφού αρκετοί άνθρωποι θα σταθούν στο πλάι σου! Τέλος πια στις δύσκολες καταστάσεις! Μόνο λύσεις θα έχεις σήμερα! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο κάνεις τον προϋπολογισμό σου και συγκροτείς τις οικονομικές σου εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως γοητευτική νέα γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να αισθανθείς σιγουριά, ασφάλεια και ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, επιδιώκει ηρεμία και ομαλή πορεία της σχέσης σας! Εκτίμησε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται στο έπακρο σήμερα! Οικονομικά, οφείλεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες μικρές δυσκολίες σήμερα, αλλά χωρίς ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη αποφασίζεις να ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας, υποχρεώσεις, τρεξίματα και εκκρεμότητες! Επικοινωνείς με τους άλλους αποτελεσματικά, γεγονός που θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα και επιπλέον εκείνοι θα σε ευγνωμονούν με διάφορους τρόπους, για την βοήθεια και τις συμβουλές σου! Από το απόγευμα τις 5 και μετά, η Σελήνη από την Παρθένο οι διαθέσεις σου γίνονται πολύ πιο συντροφικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος πως δεν θα ξεμυαλιστείς και πάλι, από τα επιφανειακά προτερήματα κάποιου και από τα μεγάλα λόγια του! Η αλλαγή αυτή, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα και αξιόλογη γνωριμία, την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παθιασμένη, αλλά είναι σίγουρα εποικοδομητική για την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, γεγονός που αναγνωρίζεται επιτέλους και αυτό έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς! Οικονομικά, βρίσκεις μακροπρόθεσμες λύσεις, σε ορισμένα από τα προβλήματα που σε απασχολούσαν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη