Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε γεμίζει με συναισθηματική ένταση, ενώ τις πρωινές ώρες το τετράγωνό της με τον Άρη, σε παρασύρει σε λεκτικά καβγαδάκια. Προσπάθησε να αποφύγεις τα παρορμητικά λόγια, τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου αλλά θα νιώσεις ότι λειτούργησες και επιπόλαια. Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού λαμβάνεις χαρά, ικανοποίηση και ανακουφίζεσαι για κάποιο ζήτημα οικονομικό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωριμία έρχεται, με ένα άτομο αρκετά σοβαρό, σταθερό, ουσιαστικά γοητευτικό, συνεπές και συνεσταλμένο! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη προς το ταίρι σου, αφού θα σου δείξει έμπρακτα όλη την αγάπη του!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις άμεσα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ταύρε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι αισιόδοξος, κεφάτος και έχεις την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείς ή να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα! Δεν λείπει ωστόσο και ένας προσωρινός εκνευρισμός τις πρωινές ώρες για κάποιο ζήτημα οικονομικό, το οποίο ωστόσο εξομαλύνεται! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και γίνεται ο αποδέκτης όμορφων εκπλήξεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που δίνουν μάχη για να σε κερδίσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι μάλλον εύθικτος και απαιτητικός απέναντι στο άλλο σου μισό, κυρίως γιατί δεν ανέχεσαι να σε παραμελεί ούτε στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά απολαμβάνεις επαίνους και θαυμασμό! Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Δίδυμε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, επικεντρώνεσαι κυρίως στα επαγγελματικά σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη σου προκαλεί ένταση και εκνευρισμό και ίσως εσύ ο ίδιος βιαστείς και κάνεις κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις, προσοχή λοιπόν στα εργασιακά καβγαδάκια και στα λάθη βιασύνης. Οι απογευματινές ώρες προσφέρονται για μία όμορφη διαφυγή από την ένταση της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, όσο κι αν σε αγαπά, δεν θα σου εκφράσει με τα λόγια του όλα όσα αισθάνεται για σένα, αλλά μέσα από τις πράξεις του, θα φροντίζει να σου αποδεικνύει συνεχώς τα πλούσια συναισθήματα του! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας, σε ανανεώνει και σε συναρπάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά βάζεις φρένο στα έξοδα, γιατί μάλλον πιέστηκες από τις υποχρεώσεις! Εργασιακά, κάθε δραστηριότητα την σημερινή ημέρα, στέφεται από επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Καρκίνε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι γεμάτος από τρυφερότητα, ζεστασιά και οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες. Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, θα είσαι αρκετά πιο ευέξαπτος και θα παίρνεις πολύ προσωπικά κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, χαλάρωσε και δες τα πράγματα πιο απλά και όχι τόσο συναισθηματικά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, θα έχεις μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από ένα φιλικό σου πρόσωπο!

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μία νέα συναρπαστική γνωριμία έρχεται σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ξανά ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση και απολαμβάνεις με το έτερον σου ήμισυ, στιγμές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ζεστασιάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δύσκολες καταστάσεις που θα έρθουν στην εργασία, δεν θα σε πτοήσουν, αφού θα είσαι συνεχώς σε εγρήγορση! Οικονομικά, πνίγεσαι από χρέη και εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Λέοντα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι γεμάτος φόβους, ανασφάλειες και ψάχνεις μέσα σου να βρεις τι φταίει! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου και προκύπτουν κάποια έξοδα (πχ λογαριασμοί) που σε αποσυντονίζουν! ! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, λαμβάνεις μία ικανοποίηση για ένα επαγγελματικό ζήτημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπερδεύεις σήμερα πολλές φορές το πάθος, με τον αληθινό έρωτα και την πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να υπάρξει η πιθανότητα μίας ερωτικής παθιασμένης σχέσης με ημερομηνία λήξης, γεγονός που θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κόντρες, λόγω ζήλιας και ανασφάλειας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος σήμερα! Από την μια άτομα που σε στηρίζουν έντιμα και από την άλλοι άτομα που σε φθονούν! Οικονομικά, θα υπάρξει μόνο εύνοια και αύξηση εσόδων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Παρθένε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και νιώθεις ότι όλοι ζητούν κάτι από εσένα! Τις πρωινές ώρες το τετράγωνο Σελήνης – Άρη, θα εκνευριστείς με κάποιους συνεργάτες σου, γιατί όλοι τα περιμένουν όλα από εσένα και εσύ μόνιμα φορτώνεσαι νέες ευθύνες. Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, το κλίμα χαλαρώνει ένα αναμένεται μία όμορφη συνάντηση ή επικοινωνία στα αισθηματικά που θα σε κάνει να ξεφύγεις από το στρες της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να αφήνεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται το ταίρι σου και θα δεις πως θα σε πλησιάσει τελικά περισσότερο, αφού θα αναπτυχθούν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά του! Αν είσαι ελεύθερος, θα κινήσεις σίγουρα το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά, θα χρειαστεί να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ζυγέ, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και σε όλες τις εργασίες που έχεις αναλάβει! Ωστόσο δεν λείπει η κούραση και θα θελες πολύ να τα βροντήξεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις μακριά… Αυτή η τάση εκδηλώνεται πιο έντονα τις πρωινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Άρη! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, θα λάβεις μία ικανοποίηση στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να σου φανεί σήμερα, πως το ταίρι σου, είναι αρκετά ψυχρός και συγκρατημένος, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολη η συναισθηματική επικοινωνία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, παραδίνεσαι άνευ όρων σε έναν νέο έρωτα που θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, βάλε σήμερα στόχους που έχουν πραγματική ουσία και θα δεις πως σταδιακά θα εκπληρωθούν! Οικονομικά είσαι διατεθειμένος να κάνεις θυσίες για χάρη των άλλων, αλλά αυτό θα σου στοιχήσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, η μέρα σου είναι γεμάτη από ονειροπόληση, ρομάντζο, τρυφερότητα και ευκαιρίες για ερωτική ανανέωση! Είσαι λίγο πιο ασυγκράτητος στα πάθη σου και βιάζεσαι να δεις εξελίξεις, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που κορυφώνεται το τετράγωνο Σελήνης – Άρη που σου προκαλεί και στρες για ζητήματα οικονομικά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δέχεσαι μία ευχάριστη ερωτική έκπληξη από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με το έτερον σου ήμισυ και ανανεώνετε την σχέση σας με ποικίλους τρόπους, ιδίως ψυχαγωγικούς. Αν είσαι ελεύθερος, ξεχνάς ταμπού, όρους και κανόνες και αφήνεσαι σε έναν νέο συναρπαστικό έρωτα που έρχεται στην ζωή σου, πιθανόν με την βοήθεια ενός φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες υπερβολικές και ίσως αναρχικές ιδέες και συμπεριφορές που επιδεικνύεις τώρα, θα φέρουν προβλήματα και σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Τοξότη, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, η μέρα σου είναι γεμάτη υπερένταση και δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη προσπάθησε να αποφύγεις τον καβγά με ένα πρόσωπο αγαπημένο, ίσως βιαστείς και παρεξηγήσεις τα λόγια του! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού λαμβάνεις μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα εργασιακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας για σένα είναι σήμερα ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης και γεμάτος συναισθηματισμό! Ωστόσο, ημέρα σε παρασύρει σε παράνομους έρωτες ή και παρελθοντικούς και αλλά στο τέλος να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, σε βοηθά η αυξημένη δημιουργικότητα σου, αλλά σε βάζει σε μπελάδες η αφηρημάδα σου! Οικονομικά έχεις ευκαιρία να οργανωθείς και να κάνεις σχέδια, τα οποία όμως θα υλοποιηθούν αργότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Αιγόκερε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, το μυαλό σου ταξιδεύει σε όνειρα και σχέδια για την πορεία σου! Η μέρα είναι γεμάτη από επικοινωνίες, έχεις πολύ ωραίες ιδέες και προσπαθείς να τις θέσεις άμεσα σε εφαρμογή! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη κυριαρχεί προσωρινός εκνευρισμός εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που τρέχουν και πρέπει να βάλεις σε σειρά! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δέχεσαι μία πολύ τρυφερή ερωτική επικοινωνία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ετοιμάσου να αρπάξεις ευκαιρίες και να διακρίνεις καινούργιους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές για νέα ξεκινήματα! Καλό θα ήταν όμως, να μειώσεις έπαρση και επιθετικότητα στο φλερτ και γενικά στις ερωτικές σου επαφές, γιατί πιθανόν να προσβάλλεις το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν ανέχεσαι επαγγελματική και οικονομική καταπίεση και λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά, θα υπάρξουν απώλειες που δεν υπολόγιζες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και αναζητάς τους τρόπους εκείνους για να τακτοποιήσεις το τρέχοντα έξοδά σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη εκνευρίζεσαι γιατί καθυστερούν να έρθουν κάποια χρήματα στα χέρια σου ή πρέπει να καλύψεις ένα έξοδο που δεν το είχες υπολογίσει! ! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και χαλαρώνει το τεταμένο κλίμα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου, όσο περνά ο καιρός και παραμένει στη ζωή σου, τόσο πιο ειλικρινή είναι αυτά που αισθάνεται για σένα και τόσο πιο πολύ δένεστε μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει, να έχεις αρκετή υπομονή και επιμονή προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία θα πρέπει να αποδείξεις ότι όντως δουλεύεις σκληρά και συνεχώς, αφού σήμερα αυτό αμφισβητείται από κάποιους! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, γι’αυτό κάνει κινήσεις και νέα ξεκινήματα άμεσα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Ιχθύ , με την Σελήνη από το ζώδιο σου είσαι σε ετοιμότητα να κάνεις νέα πράγματα, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, είσαι γεμάτος έμπνευση, δημιουργικότητα, ιδέες και ξεχωρίζεις με την εκφραστικότητα σου! Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο Σελήνης- Άρη θα είσαι αρκετά πιο εύθικτος και ίσως παρεξηγηθείς από κάποια λόγια που θα ακούσεις! Τις απογευματινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού έρχεται αστραπιαία ευχάριστη είδηση που αποτελεί την έκπληξη της ημέρας!

=Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, να ξέρεις, πως για να καταφέρεις να κερδίσεις μία θέση στην καρδιά του, θα πρέπει να είσαι πιο χαλαρός, παιχνιδιάρης και άνετος απέναντί του! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί σήμερα να αποφύγεις συναισθηματικές καταπιέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Ο ενθουσιασμός αυτός ωστόσο, κάνει κακό στα οικονομικά σου, αφού ξοδεύεις αλόγιστα σήμερα!
oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη