Θεσσαλονίκη : Κλέφτης πήγε στην Αστυνομία, αναζητώντας το κινητό του που έπεσε σε διάρρηξη


Θεσσαλονίκη : Κλέφτης πήγε στην Αστυνομία, αναζητώντας το κινητό του που έπεσε σε διάρρηξη
Σε «παγίδα» που έστησε ο ίδιος κατά λάθος στον εαυτό του έπεσε ένας 27χρονος κλέφτης στη Θεσσαλονίκη όταν πήγε πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό τηλέφωνο που έχασε ενώ έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, κάτι που οδήγησε στη σύλληψή του.

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο 27χρονος, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, ο οποίος τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος κλέφτης πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς όπως είπε αναζητούσε το κινητό που έχασε. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επρόκειτο για έναν εκ των δύο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη