Πέταξε το βρέφος της στο παγωμένο ποτάμι και μετά πήγε να παίξει "φρουτάκια"


Σοκ προκαλούν οι κινήσεις της 29χρονης μητέρας από τη Βέροια που φέρεται να έχει πετάξει το 11 μηνών παιδί της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.
Η φερόμενη ως παιδοκτόνος σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας αφού έριξε το παιδί της στον Αλιάκμονα κινείται προς το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ανοίγει την πόρτα και κατευθύνεται προς το ταμείο.

Εκεί φέρεται να ρωτάει τη υπάλληλο τι ώρα είναι το επόμενο δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια βγαίνει από τον χώρο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η 29χρονη είναι ήρεμη και συνεχίζει τη ζωή της κανονικά, παρά το γεγονός πως μερικά λεπτά πριν είχε πετάξει το παιδάκι στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα.

Μάλιστα δεν δίστασε να μπει ακόμη και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών για να…δοκιμάσει την τύχη της, ενώ στη συνέχεια πηγαίνει στο διπλανό ψιλικατζίδικο, παίρνει τσιγάρα και κατευθύνεται προς τον κέντρο της Βέροιας.
Η 29χρονη κατευθύνθηκε στο κέντρο της Βέροιας και ύστερα επέστρεψε στα ΚΤΕΛ, απ’ όπου πήρε το λεωφορείο και έφυγε για την Αλεξάνδρεια, όπου και πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο.
Η 29χρονη αντιμετωπίζει πολλά χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή έχει προφυλακιστεί, όμως οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας όμως, επέτρεπαν στη μητέρα να έχει την επιμέλεια του παιδιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη