Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις στόχους, όνειρα, σχέδια και να βελτιώσεις παράλληλα το φιλικό τομέα, είτε με νέα άτομα, είτε με ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων! Η μεγάλη θετική αλλαγή μόλις ήρθε και η μέρα σου είναι ανοιχτή σε εκπλήξεις και όμορφες ευκαιρίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα αρχίσεις να κάνεις νέα σχέδια στον τομέα της καριέρας και της κοινωνική σου εικόνας! Σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις πρόοδο, ανέλιξη, παράλληλα όμως απαιτείται και από σένα σοβαρή και σωστή στάση, σε δουλειά, κοινωνία και οικογένεια! Αφιέρωσε κάποιες ώρες της ημέρας για να οργανώσεις το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σου, απλά για να έχεις τον έλεγχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Οικονομικά, οι στόχοι σου εκπληρώνονται, χάρη στους σωστούς σου χειρισμούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και τύχη, κυρίως σε επαφές, εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές και την κοινωνική ζωή. Ξεκινά μία χαρούμενη περίοδος αισιοδοξίας και επιτυχίας! Η αισιοδοξία σου και οι ξαφνικές αναλαμπές σου θα σε βοηθήσουν σήμερα να έχεις μία απίστευτα κοινωνική και ανανεωτική ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το άλλο σου μισό, καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα, λόγω της παρελθοντικής λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα με ευκολία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, σου ανοίγονται δρόμοι για οικονομική αλλά και ερωτική βελτίωση, στη ζωή σου! Φρόντισε μόνο να κλείσεις έγκαιρα οικονομικές εκκρεμότητες και να μην είσαι απαιτητικός στην συναισθηματική σου ζωή, ώστε να μην υπάρξουν προκλήσεις που θα σε απογοητεύσουν..! Η μέρα σου είναι ιδανική για ψυχική ανασυγκρότηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με το ταίρι σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και επιτέλους ανακουφίζεσαι! Στα επαγγελματικά σου, μετά από κάποιες συγκυρίες, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και αναθεωρείς καταστάσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται νέα ξεκινήματα και δυνατότητες στην συντροφική σου ζωή, ωστόσο πρέπει να φερθείς ώριμα και με σύνεση. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, που είναι σημαντικές για να επαναφέρεις στην ζωή σου την ελπίδα, την αισιοδοξία και την πίστη! Πες ναι σήμερα σε νέες γνωριμίες και σε δικτύωση

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον ήμισυ σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου προσφέρει αφοσίωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές! Στην καριέρα, βρίσκεις λύσεις σε θέματα, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, αφιερώνεις χρόνο για να ανασυγκροτήσεις το πρόγραμμά σου και για να βάλεις σε τάξη την ζωή σου! Σου παρουσιάζονται όμως και νέες ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο αλλά και σωματική, εμφανισιακή και ψυχική ανανέωση! Τα οικονομικά σου αναβαθμίζονται και οι προσπάθειές σου επιτέλους πιάνουν τόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις ευκαιρία πια, μόνο σε αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται και επιτέλους ηρεμείς από άγχη και προβληματισμούς!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχονται για σένα μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου! Η μέρα είναι απόλυτα ψυχαγωγική και ευνοείσαι για φλερτ, διασκεδάση, νέες πιπεράτες γνωριμίες αλλά και για αρκετή ανεμελιά! Βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού, χαίρεσαι σαν μικρό παιδί και αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι πλέον η καλύτερη σου φίλη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του άλλο σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι στην τόλμη και το ρίσκο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις οικογενειακά θέματα, όπως κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που επιστρέφουν και έχεις ευκαιρία για επανένωση και επανασύνδεση! Στα θετικά νέα της ημέρας είναι ότι και οι οικογενειακές σχέσεις αποκαθίστανται ή ότι λύνεται ένα οικογενειακό ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του άλλου σου μισού, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα έχει και τις ανάλογες θετικές συνέπειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνονται αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην κοινωνική ζωή αλλά και στις μετακινήσεις σου! Η μέρα φέρνει πολλά και ευχάριστα νέα , ευκαιρίες για σύντομες εξορμήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες που αποτελούν την έκπληξη της εποχής! Πες ναι σε καινούργιες προτάσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Πιθανότητα όμως, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην καριέρα! Έξοδα προκύπτουν που έχουν να κάνουν με το αμάξι, ή κάποιο ταξίδι και μετακίνηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνονται όλες οι απαραίτητες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον οικονομικό αλλά και τον ερωτικό τομέα! Πάθος και ερωτισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας ενώ και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αναγνωρίζεις πλέον, ότι έχει έρθει ο καιρός να δίνεις προτεραιότητα σε ότι αξίζει και σε ότι σε εξελίσσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο σου έφτασε η ώρα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αρπάξεις πολλές ευκαιρίες σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, βελτιώνεις την εικόνα σου και έλκεις κοντά σου σαν μαγνήτης αυτό που πραγματικά επιθυμείς! Είναι κατάλληλη η μέρα για να κάνεις νέα, μεγάλα σχέδια για το μέλλον σου, χωρίς να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ , για σήμερα Κυριακή με τη Νέα Σελήνη που έγινε ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεσαι σε φάση εσωτερικής ανασυγκρότησης και ανανέωσης. Παράλληλα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κινηθείς παρασκηνιακά, να μάθεις σημαντικά μυστικά ή ακόμα και να ζήσεις έναν καυτό – μυστικό έρωτα! Συνειδητοποιείς σήμερα ότι κάποιες στιγμές είναι καλό να μην ανακοινώνονται κάποια σχέδια και σου αρέσει να προστατεύεις την ιδιωτικότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη