Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ζητούμενο σου σήμερα αγαπητέ μου Κριέ, είναι να υπάρξει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να : μην επηρεάζεσαι έντονα από τις διαθέσεις των άλλων, να μην βιάζεσαι να κρίνεις στάσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν! Όσο και να προσπαθείς να κουκουλώνεις προβλήματα από το φόβο μην χάσεις κάποιους ανθρώπους από κοντά σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους κακομαθαίνεις αλλά και να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σε κάνει να λειτουργείς σήμερα άτσαλα στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορεί να επανέλθει η σπιρτάδα του ενθουσιασμού αρκεί να μην βιαστείς να κρίνεις κάποιες καταστάσεις ή να αποφύγεις την καταπίεση προς το ταίρι σου! Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε ένα νέο πρόσωπο θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις χώρο για κάτι νέο στην ζωή σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι ο καιρός να ανοιχτείς σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες, να ακούσεις τις γνώμες και τις προτάσεις των άλλων αλλά και να δεχθείς στήριξη από έναν συνεργάτη που είναι σταθερός δίπλα σου! Στα οικονομικά σου προσοχή στις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου δημιουργεί μία επαναστατική διάθεση! Προκύπτουν ανατροπές σε σχέδια, επαγγελματικά στόχους και εσύ θέλεις να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει! Επιπλέον σήμερα παρακινείσαι να φροντίσεις πολύ παραπάνω τον εαυτό σου,να αλλάξεις τις συνήθειες σου να κόψεις επιβλαβείς χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τέλειο δεν υπάρχει και αυτό θα πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου σήμερα ειδικά ..Θα λειτουργήσεις κάπως καταπιεστικά και επικριτικά απέναντι στο ταίρι σου προσπαθώντας να το βελτιώσεις. Αν δεν έχεις σχέση τότε θα χρειαστεί λίγο να ρίξεις τον πήχη προκειμένου να έχεις μία συντροφιά που θα μπορείς να περνάς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις νεύρα με κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θέλεις να τα βροντήξεις και να κάνεις κάποια αλλαγή! Συγκρατήσου η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις επαγγελματικές και οικονομικές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού αγαπητέ μου Δίδυμε, σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση, γιατί είναι πολλά όλα όσα σχεδιάζεις και επιθυμείς και προκύπτουν ξαφνικά εμπόδια! Προσοχή στις επιπόλαιες ερωτικές περιπέτειες, το ξέρω πως δεν θέλεις μπελάδες. Επιπλέον αυτή την Κυριακή δεν θα λείψουν το γέλιο, η χαρά, η ικανοποίηση, το χαμόγελο ενώ και ο έρωτας, μην ξεχνάς όμως ποτέ τις συνέπειες των επιλογών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας φουντώνει αυτή την ημέρα και ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη! Λαμβάνεις ερωτική επιβεβαίωση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ενώ η μέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες στιγμές με το άτομο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά – τα – τα – τα !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέρα κατάλληλη για να αξιοποιήσεις δημιουργικές ιδέες ή για να προχωρήσεις επιχειρηματικά σχέδια! Στα οικονομικά σου φεύγουν χρήματα για διασκέδαση και είσαι πιο γενναιόδωρος από ότι συνήθως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι ανασφάλειές σου βρίσκονται εν βρασμώ αυτή την ημέρα, ίσως γιατί νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι σταθερό και βέβαιο, είτε γιατί κάποιες υποθέσεις σου διαταράσσονται και νιώθεις ότι βρίσκεσαι μετέωρος! Θα πρέπει να σκεφτείς λίγο πιο ανοιχτά κάποια ζητήματα που σε αφορούν και να μην μένεις προσκολλημένος στην επίρριψη ευθυνών! Μην θίγεσαι τόσο εύκολα σήμερα όταν άτομα αγαπημένα προσπαθούν να σου δείξουν τον ίσιο δρόμο! Το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανό σε προβληματίζει έντονα σε οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσκόλληση στο παρελθόν φέρνει η σημερινή μέρα όπου σε πιάνει η νοσταλγία, η αναπόληση αλλά στην συνέχεια και τα νεύρα σου γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις αδικηθεί από έναν άνθρωπο που άγγιξε μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι κατάλληλη για να λάβεις μία μορφή ικανοποίησης και για να σιγουρέψεις κάποιες καταστάσεις. Στα οικονομικά οι ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας είναι αυξημένες.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Κυριακή το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει κόντρες, ανατροπές, και επαναστατικές διαθέσεις στις σχέσεις σου ! Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια, ενώ είναι πολύ πιθανό μία σχέση η μία συνεργασία σου να αλλάξει πορεία! Αξιοποίησε αυτή την Κυριακή για συναντήσεις, μετακινήσεις, αλλά και για καθάρισμα του μυαλού από δυσάρεστες σκέψεις που σε κρατούσαν πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ζήσε την στιγμή, πες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι και άνοιξε τα φτερά σου για μία νέα γνωριμία που τόσο πολύ θα σε ανεβάσει αυτή την ημέρα, θυμήσου όμως ότι ξεκινήσει τώρα θα είναι περιστασιακό! Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να συγκρατήσεις την διάθεσή σου για κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα υπάρχει ο ενθουσιασμός να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια, ενώ διαπραγματεύεσαι νέες συνεργασίες οι οποίες κρίνονται υπέρ σου! Στα οικονομικά σου είναι η ώρα να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ μου Παρθένε, μετράς αυτά που έχεις αλλά επιζητάς να αποκτήσεις ακόμα περισσότερα και είναι γεγονός ότι αποζητάς περισσότερο την υλική ασφάλεια και σιγουριά! Θα θελήσεις να κάνεις μία αγορά, να προχωρήσεις σε μία επένδυση, ή να κουβεντιάσεις για μία οικονομική σου υπόθεση! Συναισθηματικά είσαι απόλυτα κυριαρχικός και ίσως κάπως απόλυτος στα θέλω σου αποζητώντας βαθιά και ουσιαστική ένωση! Κάποια επαγγελματικά σχέδια αλλάζουν με το τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα έχεις την ανάγκη να αναπτύξεις έναν βαθύ και ουσιαστικό σύνδεσμο ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει και να μπορείτε μαζί να απολαύσετε τον έρωτά σας, βάζοντας γερά θεμέλια για το αύριο! Προσπάθησε μόνο να χαλαρώσεις τις υπερβολικές σου απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα και παρόλο που η μέρα προσφέρεται για σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά , εσύ μπορεί να λειτουργήσεις άτσαλα, επιπόλαια και παρορμητικά!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Για σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ είναι φανερό ότι δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο! Η μέρα σε ευνοεί να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, να βελτιώσεις ζητήματα φυσικής κατάστασης, να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή στα λάθη βιασύνης αλλά και στην διαχείριση των οικονομικών γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού καραδοκεί για ξαφνικούς μπελάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα θέλεις όλα δικά σου και τα θέλεις εδώ και τώρα, όμως χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου, βαριέσαι ή και λειτουργείς παραπάνω παρορμητικά, βιαστικά και θυμωμένα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Για σένα που είσαι χωρίς ταίρι η μέρα είναι κατάλληλη για πιπεράτες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα είσαι μέσα στην βιασύνη να γίνουν όλα εδώ και τώρα, ή να προχωρήσουν οι εργασίες σου στους ρυθμούς που εσύ ορίζεις. Προσοχή σε καβγαδάκια με συνεργάτες. Στα οικονομικά οι ανάγκες σου μεγαλώνουν, χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Σκορπιέ επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στις εργασίες σου, στις υποχρεώσεις σου και σε όλα όσα έχουν μείνει ως εκκρεμότητα και προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις, κάτι το οποίο θα κάνεις με επιτυχία! Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ότι εκτός από το να τρέχεις για εργασίες, ή για να φροντίζεις να μένουν ικανοποιημένοι όλοι γύρω σου, έχεις και εσύ από την πλευρά σου ανάγκες τις οποίες είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ανατροπές στις σχέσεις σου και κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον, διατήρησε την υπομονή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις κάπως αδικημένος στα αισθηματικά σου αυτή την ημέρα ή και αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο θυσίες κάνεις , χωρίς να λαμβάνεις την ανταπόκριση που θα θελες. Προσπάθησε να μην θυματοποιείσαι αλλά να αποτραβηχτείς και από ανθρώπους ή καταστάσεις που σε βάζουν στο ρόλο του θύματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτή την ημέρα θα χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο παρασκηνιακά στα επαγγελματικά σου, δηλαδή καλό θα ήταν να μην ανακοινώνεις τα επόμενα σχέδιά σου ή τις κινήσεις σου. Ο ανταγωνισμός που βιώνεις είναι μεγάλος, δεν θα σταθεί όμως εμπόδιο στα σχέδιά σου! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις συντηρείς όμως ένα καλό κλίμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Τοξότη, έχει την ανάγκη να νιώσεις ελεύθερος, ανεξάρτητος και απαλλαγμένος από όρια και κανόνες. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ζωηρή, δραστήρια, ενώ οι προτάσεις και τα καλέσματα από φίλους θα χαρίσουν την δική τους θετική ενέργεια σε αυτή την ημέρα! Διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις με πιο φιλελεύθερο και ανοιχτό πνεύμα και κρίνεις ότι έχει έρθει η ώρα να διασκεδάσεις πολύ περισσότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μία απίστευτα διασκεδαστική και ανανεωτική ημέρα στα αισθηματικά σου συνδυάζοντας τους φίλους, την παρέα, μαζί με την αισθηματική καλοπέραση. Ευνοούνται γνωριμίες μέσα από κοινωνικό περιβάλλον για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, ενώ αν είσαι σε σχέση μία έξοδος με την παρέα σου και το σύντροφό σου θα δώσει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται αυτή την ημέρα ενώ το πρωτοποριακό σου πνεύμα και η διάθεσή σου να εκσυγχρονίσεις την εργασία σου θα είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου! Στα οικονομικά σου μην βιάζεσαι για σημαντικά νέα ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι αρκετά φιλόδοξος και επεκτατικός αυτή την ημέρα, θέτοντας νέους στόχους και αφιερώνοντας όλη σου την ενέργεια σε θέματα που αφορούν την καριέρα, το μέλλον,τις προοπτικές ή ακόμα και το γάμο. Θέλεις να κάνεις το σωστό, το πρέπον, αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει για να μπορείς να νιώθεις ότι επιτέλους ηρέμησες. Πιέζεσαι πολύ συναισθηματικά από τις εξελίξεις γύρω σου για αυτό οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες απαιτητικές! Κάποιες οικονομικές ανατροπές θα πάνε πίσω κάποια σχέδιά σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συναισθηματικές κόντρες και αντιδράσεις φέρνει η μέρα, γιατί πιθανότατα διακρίνεις ότι δεν βλέπετε προς την ίδια κατεύθυνση με το ατομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση! Θα πρέπει να περιορίσεις τις μεγάλες απαιτήσεις για να διατηρήσεις την ισορροπία στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα που θα σε οδηγήσει σε μία καλύτερη επαγγελματική προοπτική και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αρκεί να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι αλλά να μην βιάζεσαι και εσύ από πλευράς σου για απαντήσεις! Στα οικονομικά συγκρατήσου σε σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εσύ βρίσκεις και πάλι την επαναστατική και εκκεντρική σου φύση! Θέλεις να απελευθερωθείς από ότι σε καταπιέζει, να πας κόντρα στο κύμα, να αλλάξεις τρόπο ζωής και συνήθειες … όμως άθελά σου μπορεί να πληγώσεις όσους αγαπάς !Επιπλέον φιλοσοφείς την ζωή με πιο ανανεωμένη διάθεση, ανακτάς την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και κάνεις σχέδια επέκτασης, ή και βελτίωσης της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα κατάλληλη για να λειτουργήσεις αυθόρμητα και να έχεις μία σούπερ ερωτική συνάντηση όπου με την παιχνιδιάρικη διάθεση σου και το χιούμορ σου είναι βέβαιο ότι θα περάσεις τέλεια! Είτε είσαι σε σχέση , είτε χωρίς … ημέρα είναι κατάλληλη για να επιβεβαιωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αξιοποίησε σήμερα το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και τις ιδέες σου που μπορούν να σε βοηθήσουν στην περαιτέρω πρόοδο της εργασίας σου! Αν το επαγγελμα σου σχετίζεται με νομικά, τεχνολογία, τουρισμό, διαδίκτυο, τότε έχεις πολύ θετικές εξελίξεις. Στα οικονομικά τα νέα είναι ευχάριστα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού φέρνει κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που έχουν αποκαλυπτικό χαρακτήρα . Κάποια μυστικά βγαίνουν στην φόρα και σοκάρουν! Επιπλέον , το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό αυτή την ημέρα και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ανασφάλειες, οι φόβοι και οι αμφιβολίες φωλιάζουν σήμερα στον ψυχισμό σου και σε κάνουν να λειτουργείς απόλυτα, κτητικά, κυριαρχικά απέναντι στο ταίρι σου! Ποτέ μη λες ποτέ εσύ που είσαι ελεύθερος Παρθένος, σήμερα μπορεί να βλέπεις μαύρη την αισθηματική σου πορεία , τα δεδομένα σύντομα αλλάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν σου επαρκούν αυτά που ήδη κατέχεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου απεναντίας σου εκδηλώνονται ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον και τη προοπτική τους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη