«Ηθελε να μου πάρει το σπέρμα για να κάνει μάγια»


Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Έστειλε σε φίλη της ότι θέλει να μου πάρει το σπέρμα για να κάνει μάγια»

Σε κλίμα συναισθηματικής έντασης ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Ο Μάνος Δασκαλάκης πρώτη φορά από την έναρξη της κατάθεσης του ξέσπασε σε κλάματα αμέσως αφού σταμάτησε να καταθέτει στο Δικαστήριο ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου συνομιλούσε με το δικηγόρο της.

Λίγο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης απαντούσε ότι δε θυμάται κάποια γεγονότα είπε μονολογώντας: 
«Δώστε του χάπια να θυμηθεί».

Οι σπουδές στη νοσηλευτική
Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε και σήμερα το «σφυροκόπημα» στο Μάνο Δασκαλάκη επιχειρώντας να καταδείξει την αθωότητα της κατηγορούμενης λέγοντας πως δεν είχε ειδικές γνώσεις να διαπράξει το τέλειο έγκλημα και με τον εν διαστάσει σύζυγο της, να στηρίζει τις κατηγορίες σε βάρος της.

Ο μάρτυρας μάλιστα αναφέρθηκε στις σπουδές στη νοσηλευτική της Ρούλας Πισπιρίγκου και στο γεγονός ότι είχε κάνει πρακτική στο νοσοκομείο με τον Αλέξη Κούγια να διερωτάται : «Διδάσκουν πως να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο και να μην σας αποκαλύψουν;» και η πρόεδρος να απαντά : «Αν διδάσκονται αυτά στις σχολές πρέπει να τις κλείσουμε».

Ο Μάνος Δασκαλάκης και σήμερα είπε στην κατάθεση του πως η κατηγορούμενη έκανε τα πάντα για το παιδί και τόνισε ότι δεν είχε διαπιστώσει να επιδιώκει να είναι μόνη μαζί του ενώ είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας είπε πως ήταν «αμίλητη , με γουρλωμένα μάτια και δεν απαντούσε» ενώ στη συνέχεια «πήγε πάνω στο παιδί και έκλαιγε»

  • Αλέξης Κούγιας : Υποκρινόταν η κατηγορούμενη ;
  • Μάρτυρας: Δεν μπορώ να το γνωρίζω
  • Αλέξης Κούγιας: Εντάξει…
  • Δεν είμαι μέσα στην ψυχολογία της… Είδα ότι πολλά που πίστευα 10 χρόνια δεν ίσχυαν.
  • Αλέξης Κούγιας: Τι εικόνα είχατε εκείνοι την ώρα ;
  • Μάρτυρας : Ότι ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να αντέξει όλο αυτό ( …)Κανείς δεν μου μίλησε για εγκληματική ενέργεια.


Οι συνομιλίες
Ο μάρτυρας έκανε εκτενή αναφορά στα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας. «Στις 8/4 συγκεκριμένα υπάρχει ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη στην αδερφή της, αν φοράω βέρα… Στις 9/4 στέλνει μήνυμα η αδερφή της στην κατηγορούμενη «μίλησα με τη μαμά και βρήκε το τηλέφωνο της παιδοψυχολόγου. Της είπε να έρθει ως εξωτερική» η κατηγορούμενη απαντά «άσε να δούμε πρώτα τι έχει το παιδί»…. 

Στις 9/4 παραδέχεται στην αδερφή της και λέει :
«Δεν αφήνω το παιδί μόνο του με το Μάνο για κανένα λόγο”» αναφέρει και συνεχίζει «Στις 10/4 της λέω μου είπαν ότι το παιδί θα το δει παιδοψυχολόγος και θα φανεί αν του έχετε βάλει λόγια. Τότε η κατηγορούμενη ωρυόταν, τι δουλειά έχεις εσύ, που τα ξέρεις αυτά, θα δεις τι έχει να γίνει αύριο. Στις 10.4 πάλι μιλά με την αδερφή της και λέει ότι το παιδί ζήτησε να με δει. Τότε με πήρε τηλέφωνο να πάω να δω το παιδί και αυτό έπαθε πτώση οξυγόνου», λέει ο μάρτυρας και με δάκρυα στα μάτια συμπληρώνει «Στις 11 / 4 και ενώ είμαι με το παιδί … συγνώμη…. (δακρύζει) η Τζωρτζίνα στέλνει μήνυμα στη μητέρα της , από το κινητό μου, και της λέει κοιμήσου λίγο ακόμη και έλα το απόγευμα. Αυτή απαντά όχι θα έρθω κανονικά σε μια ώρα». 

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρεται και σε μήνυμα στις 13/4 λέγοντας πως «ενώ το παιδί χαροπαλεύει στη ΜΕΘ , αυτή ήταν στο σπίτι. 
Πήγε να ξεκουραστεί γιατί ήταν έγκυος Τότε, έτσι έλεγε τουλάχιστον. Και έλεγε αν μπορείς ξεμπλόκαρε με από το φεισμπουκ γιατί θέλω να κάνω ανάρτηση για τη Μαλένα . Αυτό την ένοιαζε τότε».

Οι χαρτορίχτρες
Ο μάρτυρας περιέγραψε και μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλη της με αντικείμενο τις…χαρτορίχτρες. «Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε
Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5/2/22 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελε να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. 
Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη