Νοσοκόμα, έγινε πρωταγωνίστρια Ελληνικών ερωτικών ταινιών


Η Rafaela Bella περιέγραψε τη δική της ιστορία σε συνέντευξη που παραχώρησε για τη μεγάλη στροφή που έκανε στην καριέρα της.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» εξήγησε, πώς πήρε την απόφαση να αλλάξει επάγγελμα και από νοσηλεύτρια να ασχοληθεί με το στριπtiζ και να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Όπως είπε, ξεκίνησε να κάνει στρiπ τiζ σε γνωστό club, ενώ τα πρωινά εργαζόταν στο Νοσοκομείο.

«Δούλευα 11 χρόνια σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο ως νοσηλεύτρια. Ξεκίνησα να πηγαίνω ως πελάτισσα στο μαγαζί και μου άρεσε πολύ και ως μαγαζί και το θέαμα με τις γυναίκες και τους άνδρες στρiπερ.
Εκεί γνώρισα την Christy White που κάνει show στο μαγαζί και είναι επίσης πρωταγωνίστρια σε ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, και αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. 
Εδώ και τέσσερα χρόνια κάνω εναέριο στεφάνι, πρόκειται για είδος χορού.
Όταν είδα τα κορίτσια να χορεύουν ήθελα και εγώ και μίλησα με τα αφεντικά στο Strιπ Club τους άρεσα και με πήραν. 
Ξεκίνησα να κάνω στρiπ τίζ και λεσβiακό show. To έκανα παράλληλα με την δουλειά μου ως νοσηλεύτρια για τρεις μήνες! Το πρωί κούραρα τους ασθενείς και το βράδυ έκανα το show μου στο μαγαζί!» ανέφερε.

Η πρώην πλέον νοσηλεύτρια έχει γυρίσει ήδη τέσσερις ερωτικές ταινίες.
Για το πώς πήρε αυτή την απόφαση, απάντησε ότι: 
«Από μικρή μου άρεσαν οι ερωτικές ταινίες. Μια ημέρα μαζί με την φίλη του την Christy πήγα στο γύρισμα και μου άρεσε πολύ. Ζήτησα από τον ο υπεύθυνο της εταιρείας παραγωγής να παίξω σε ταινία και δέχτηκε αμέσως. 
Αυτό που μου αρέσει στις ερωτικές ταινίες είναι να προσφέρω την απόλαυση στους άλλους …».

Όσο για την παραίτησή της από το νοσοκομείο, η Rafaela Bella είπε:
«Τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησα τις ταινίες πορνό, είχα ήδη παραιτηθεί ως νοσηλεύτρια, όχι επειδή ξεκίνησα το πορνό, αλλά διότι δεν μου άρεσαν πλέον οι συνθήκες εργασίας. Δεν άλλαξα καριέρα για οικονομικούς λόγους σε καμία περίπτωση, το έκανα γιατί μου αρέσει. Έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα και χαίρομαι πολύ γιαυτό διότι πλέον νοιώθω πλήρως απελευθερωμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Ένοιωσα πολύ άνετα στα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών. Θεωρώ ότι το δυνατό μου σημείο στο πορνό είναι ότι είμαι ο εαυτός μου και το ζω 100%!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη