Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 ΦεβρουαρίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα Τρίτη φίλε Κριέ, δεν είσαι και τόσο «ανοιχτό βιβλίο» κοινωνικά! Είσαι ώριμος, ανακτάς αυτοεκτίμηση και γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική συναναστροφή, θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε ζημιώσει! Επιπλέον σήμερα, επικεντρώνεσαι σε κεκτημένα και αξίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά και δεν έχεις μάτια για άλλον! Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την οπτική, με την οποία αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των ονείρων σου! Εμφάνιση, πίστη και φυσικά… οικονομική άνεση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η τιμιότητα σου! Οικονομικά, απολαμβάνεις από το πουθενά, έξτρα έσοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σίγουρα δεν το συνηθίζεις, αλλά σήμερα είσαι πανέτοιμος να κάνεις αλλαγές, να τολμήσεις νέα πράγματα και να περάσεις όμορφα, φίλε Ταύρε! Κατάλληλοι σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, είναι σαφώς οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δράση, θα σου προσφέρουν βοήθεια και θα περάσετε μαζί υπέροχα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα, ένα υπέροχο, διασκεδαστικό παιχνίδι που σου δίνει ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με σοβαρότητα, όμως την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση! Έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι με τους άλλους! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, αφού σήμερα βρίσκεις μία λύση σε ένα σου πρόβλημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα παραδόξως, κλείνεσαι στον εαυτό σου, ωστόσο δεν θα σταματήσουν να έρχονται ευκαιρίες ώστε να βελτιώσεις και την κοινωνική σου ζωή! Καταφέρνεις ενδυναμώνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά κυρίως βελτιώνεις την φήμη και την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή σήμερα, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές… υπερβολές! Θα διαπιστώσεις πως δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ήδη υπάρχον ταίρι σου! Και ναι, σήμερα μπορεί να βρεις τον μεγάλο τον σίγουρο έρωτα, όπου θα μπορέσεις να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις και με φροντίδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική εύνοια αφού δείχνεις πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου και δεν αφήνεις τίποτα σε εκκρεμότητα! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος να ζήσεις την ημέρα στο έπακρο την κάθε στιγμή και το κάθε λεπτό! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, βελτιώνεις την κοινωνική σου ζωή και την καθημερινότητα σου! Η σημερινή ημέρα υπόσχεται χαρμόσυνες επικοινωνίες, ευνοημένες μετακινήσεις, διασκέδαση και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, δώρα και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Το άλλο σου μισό, θα πίνει νερό στο όνομά σου, δεν θα έχει μάτια για άλλο άτομο και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου και σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται σημαντικά, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας! Οικονομικά οι δυσκολίες φεύγουν και εσύ διώχνεις το άγχος!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητό Λιοντάρι, σήμερα θα είσαι αρκετά συγκρατημένος και θα επιστρατεύσεις την διορατικότητα και την πειθώ σου, για να πετύχεις στόχους! Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι προτεραιότητα σου, όπως και εκπλήρωση βαθιών επιθυμιών! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η καχυποψία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις αρχίσει και βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και αναζητάς το τέλειο και το ιδανικό! Μην αναλύεις στο μυαλό σου την κάθε μικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες! Αν είσαι δεσμευμένος δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και το ταίρι σου θα νιώσει δυσαρεστημένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το αξιόλογο μυαλό σου, οι ικανότητες σου αλλά και την ωριμότητά σου, θα φέρουν επαγγελματική επιτυχία! Ίσως σήμερα ξοδέψεις αρκετά για τους ανθρώπους που αγαπάς, γιατί νιώθεις υπεύθυνος για την φροντίδα τους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα έχεις ακαταμάχητη γοητεία, γλυκύτητα και διαλλακτικότητα! Η ημέρα θα έχει σίγουρα αρκετές στιγμές ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται στο έπακρο, ωστόσο η τάση σου για αναποφασιστικότητα και αναβολή, θα φέρει άλλου είδους δυσκολίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη με κάποιον, κάποια διλήμματα, αναποφασιστικότητα αλλά και τάση ψυχρότητας από μέρους σου, θα φέρουν αρνητικότητα, γι’αυτό εμπλούτισε την σχέση σου και με συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι το ταλέντο σου σήμερα! Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν σταματήσεις τις υπερβολές έγκαιρα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα γίνεσαι πρακτικός και ασχολείσαι με υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Πιθανόν να προτιμήσεις τις μοναξιές σου την σημερινή ημέρα ή έστω, θα θες να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Ιδανική ημέρα για καλλωπισμό και αλλαγές εμφάνισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη! Αν είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις πλήρη αποκλειστικότητα από το άλλο σου μισό, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος δεν δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή τα συναισθήματά σου και απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλά, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος, κοινωνικός, ενθουσιώδης και λαμπερός! Η ημέρα θα σου φέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις διασκεδαστικές στιγμές και όμορφες εμπειρίες! Κατάλληλη στιγμή για εξόδους ψυχαγωγίας ή δημιουργικές ασχολίες! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και ιδίως τις στιγμές που νομίζεις πως το έτερον σου ήμισυ προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας σου τους όρους του, ενώ απλά εκείνος σου εκφράζει κάποια «θέλω»! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα μοιράζεται μαζί σου τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα! Επειδή όμως ο έρωτας δεν είναι ένας ενθουσιασμός που έρχεται και φεύγει με ταχύτητα φωτός, φρόντισε και εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα είναι αρκετές οι προκλήσεις στην εργασία, αλλά εσένα δεν σε πειράζει καθόλου, αφού σου αρέσουν τα δύσκολα και πάντα πετυχαίνεις! Τα οικονομικά μπορεί να φαίνονται εντάξει, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, γι’αυτό προσοχή στα έξοδα και στα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα παραδόξως ίσως να δείχνεις πιο απρόσιτος κοινωνικά! , Αυτό, γιατί δεν θες οι άλλοι, να μπορέσουν εύκολα να αντιληφθούν τις προθέσεις σου, τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα έρχεσαι πιο κοντά με την οικογένεια σου, ασχολείσαι με το σπίτι και εκμεταλλεύεσαι την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν καλύπτεσαι πια από επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Ετοιμάσου λοιπόν, για αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μελετάς διεξοδικά κάθε νέα ευκαιρία που προκύπτει και φυσικά πετυχαίνεις! Οικονομικά, να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές θα πρέπει να ξοδεύεις και για απολαύσεις! Όχι μόνο για υποχρεώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου για απρόσμενες αλλαγές και εποικοδομητικές ανατροπές! Ο τομέας που είναι φανερά ευνοημένος, είναι ο κοινωνικός τομέας! Φίλοι και γνωστοί, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν με πράξεις και συμβουλές, σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Εύνοια θα έχεις επίσης, σε κάθε σου μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις τελευταία την αίσθηση πως η ερωτική σχέση έχει φθαρεί, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν έχεις διαλευκάνεις και σιγουρέψει ότι τα συναισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις να διαχειρίζεσαι σήμερα άψογα τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Είσαι έξυπνο, δημιουργικό, έτοιμος για αρκετές δραστηριότητες που θα σε ανανεώσουν σε δουλειά και χρήμα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πρέπει να αναδείξεις την σοβαρή και αξιόπιστη πλευρά του χαρακτήρα σου και καταφέρνεις κανείς να μην μπορέσει να αμφισβητήσει την εντιμότητα, την σταθερότητα και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις σήμερα, είναι η τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι η μέρα σου! Μαζί με αυτό το άτομο θα ζήσετε ένα ειδύλλιο έτσι όπως το φαντάζεσαι και το θες, γεμάτο πάθος και συναίσθημα! Αν πάλι δεν σε αφορά κάτι τέτοιο, προσοχή σήμερα στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και να αρνείσαι να δουλέψεις, γεγονός που θα φέρει πολλές εκκρεμότητες αργότερα! Οικονομικά, έφτασε η μέρα που θα μετανιώσεις για κάποια έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, λάμπεις με το Φεγγάρι να εισέρχεται στο δικό σου Ζώδιο! Έχεις τόλμη, δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και να ζήσεις με πάθος και ένταση το κάθε λεπτό! Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον έρωτα σήμερα, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και πείσμα! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και αυξημένη γοητεία σου. Ετοιμάσου για νέες μοναδικές συναντήσεις ή γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος και καυτές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην εργασία και φυσικά έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου! Οικονομικά θα υπάρξουν λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης ή αφηρημάδας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη