Τι είπε η Ελένη Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου γιου της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος Αντώνης Παναγάκος έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Μαίρη Παναγάκου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το Πρωινό.

Τι είπε η Μαίρη Παναγάκου για την αυτοκτονία του γιου της
«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. 

Εκείνο όμως που θέλω γιατί ο Αντώνης “έφυγε”, ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος, με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία το εκτίμησε, ούτε η αστυνομία το εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. 
Κι εκείνο που θέλω να πω είναι ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε την Πέμπτη, ένα δικαστήριο.

Απ΄ τη μια τον έβαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και απ’ την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδελφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν , γιατί αν ήταν δεν θα με πείραζε καθόλου.

Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα απ’ το διπλανό εκκλησάκι, που εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ’17 εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως, εκείνες τις έξι μέρες που είχε κοπεί το ρεύμα.

Για μένα ο γιος μου ζει και θα ζει μέσα στην καρδιά μου και μέσα σε όλους τους φίλους. Το αισχρό bullying, οι άξιοι πεθαίνουν, οι ανάξιοι, δυστυχώς, και επειδή ο κύριος Θεοδωρικάκος είναι από εδώ, είναι 100 μέτρα το σπίτι του από εμάς, θα ήθελα πάρα πολύ, να ψάξει λίγο το θέμα της Αερόπολης.

Ήταν αξιοπρεπής, έντιμος, ο Αντώνης- Αλέξανδρος Παναγάκος, 42 ετών, σπούδασε στο εξωτερικό, με τρεις γλώσσες. Ένα παιδί ευαίσθητο, αξιοπρεπές, όμορφος, ένας άρχοντας! Με το πούρο του, με τα ακριβά του όλα, κι αυτή την στιγμή θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη.

Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και του είπε αντίο και άκουσε τον πυροβολισμό και με πήρε, ήμουν στο Γύθειο. Δεν πρόλαβα, τους είπα στο νοσοκομείο στη Σπάρτη, αν γίνεται να δωρίσετε τα όργανα του, να ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν πρόλαβαν…», είπε η Μαίρη Παναγάκου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη