Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6/2


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6/2



Κριός


Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις μικρά καθημερινά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή σου. Το καλό φαγητό, η καλή παρέα, η συντροφιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει είναι αυτά που θέλεις να γευτείς σήμερα και τίποτα δεν θα σε σταματήσει από το να περάσεις μοναδικά. Σημαντικό είναι να μην επικεντρωθείς στην κτητικότητα και στην αδιαλλαξία γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα που να εκδηλωθεί στη σχέση σου καθώς φαίνεται να έχεις ξαφνικά τάσεις ανεξαρτησίας που ενοχλούν.



Σήμερα μην αφήσεις περιθώρια στο ταίρι σου να νιώσεις ανασφάλεια γιατί αυτό είναι που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως η αίσθηση του να νιώθεις ότι έχεις το χώρο σου μπορεί να ενοχλήσει.



Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και δίνεις προτεραιότητα σε αυτά που εσύ θέλεις να απολαύσεις γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να εκφράσεις άμεσα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου στους συνεργάτες και το ταίρι σου. Να θυμάσαι το να γίνεις εγωκεντρικός και υποκειμενικός θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα για πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις φρόντισε να την αποφύγεις γιατί η μέρα μπορεί να εξελιχθεί μοναδικά και να περάσεις όμορφα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.



Σήμερα ξεπερνώντας πιθανή νευρικότητα και εγωκεντρισμό είναι αυτό που θα οδηγήσει τη σχέση σου στο να έχει σταθερές βάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει πού θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, αρκεί να περιορίσεις τον εκνευρισμό που μόνο προβλήματα θα φέρει.



Δίδυμοι



Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο οδηγώντας σε στο να είσαι μελαγχολικός και να επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Φρόντισε να στραφείς στην τέχνη και τον διαλογισμό για να έρθει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από ότι σε καταπιέζει, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα φρόντισε να βγεις να διασκεδάσεις γιατί είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσεις την όποια κατήφεια και θα περάσεις όμορφα.



Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την οποία ένταση, φρόντισε να μην την εκτονώσεις σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που θα οδηγήσουν σε εκνευρισμό και συγκρουσιακή διάθεση.



Καρκίνος



Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επιδιώκει να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα το να μπορέσεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα εκφράσεις τις απόψεις τις σκέψεις τις πρωτοποριακές σου προτάσεις. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην γίνεσαι επιθετικός με πρόσωπα που διαφωνούν σε αυτά που εκφράζεις γιατί αυτό θα δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καχυποψία και ανασφάλειες που δεν μπορείς να ελέγξεις, καλά θα κάνεις να μην της εκτόνωσης στους γύρω σου γιατί θα χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα.



Σήμερα οι διαφωνίες στο να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου θα είναι έντονες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις και να φροντίσεις να περάσεις όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει μία νέα γνωριμία, όμως τα αντικρουόμενα συναισθήματα που νιώθεις θα παίξουν αρνητικό ρόλο.


Λέων


Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις και ζητήματα που απασχολούν τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο και τα επαγγελματικά σου. Σημαντικό είναι να μην αγχώνεσαι ότι πρέπει να διαχειριστείς ή να ανταπεξέλθεις γιατί είναι αυτό που τελικά μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα τόσο σε ότι αφορά το κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να μην ξέρεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και αυτό να δημιουργεί προβλήματα με τους γύρω σου.



Σήμερα καλά θα κάνεις να μη συγκρουστείς με το ταίρι σου για καταστάσεις που μπορεί να αποφύγεις γιατί αργότερα θα μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία όμως τα αντικρουόμενα συναισθήματα σου μπορεί να εκδηλωθούν και να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.



Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με πρόσωπα που σημαίνουν πολλά. Φρόντισε να μην γίνεσαι φανατικός υποστηρίζοντας τις απόψεις σου γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο καθημερινές εμμονές και άγχος για ζητήματα που θέλεις να λύσεις αυτό όμως μπορεί να χαλάσει την όλη ατμόσφαιρα και να ξεφύγεις από τα πλαίσια της διασκέδασης γι’ αυτό φρόντισε να το οδηγήσεις.


Σήμερα είναι σημαντικό να αδράξει την ευκαιρία για διασκέδαση με το ταίρι σου και όχι να γκρινιάξεις για λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία όμως εσύ μπορεί να κολλήσεις σε μικρά πράγματα που θα ενοχλήσουν.



Ζυγός


Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και η ένταση είναι διάχυτη καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις την κτητικότητα και την ζήλια να κυριαρχήσουν γιατί αυτά είναι που θα σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δημιουργεί εντονότερη αίσθηση της νευρικότητας και αυτό είναι που μπορεί να σας οδηγήσει στο να αντιπαρατεθεί με το ταίρι σου χαλώντας την ατμόσφαιρα αφού δεν γνωρίζεις τι πραγματικά θέλεις από αυτό.



Σήμερα είναι σημαντικό να καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου για να μπορέσεις να περάσεις καλά μαζί του και να ξεπεράσεις όποια νευρικότητα ύπαρξη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία όμως η εσωτερική σου σύγκρουση δεν αφήνει περιθώρια για να κατασταλάξεις τι πραγματικά θέλεις



Σκορπιός


Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου καθώς είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες με τα πρόσωπα που είναι πρωταγωνιστές της ζωής σου. Αυτό όμως που κυρίως συμβαίνει είναι να καταπιέζεις τα θέλω σου, γι’ αυτό φρόντισε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη για εσωστρέφεια και μπορεί να δημιουργηθεί συγκρουσιακή διάθεση κάτι που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου και τους γύρω σου σε όποια παρέα και αν βρεθείς.



Σήμερα η έντονη νευρικότητα που βιώνεις μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή αφού φαίνεται να μην ξέρεις ποιες πραγματικά είναι οι ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή με νέα γνωριμία φρόντισε όμως να ισορροπήσεις μέσα σου γιατί δεν αποκλείεται να δείξεις τον εκνευρισμό σου και να χάσεις το παιχνίδι.



Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επιδιώκεις κυρίως να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάζουν τον προγραμματισμό σου. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις λόγω του άγχους που εκδηλώνεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια να αποβάλλεις τον εκνευρισμό καθώς δεν ξέρεις πραγματικά που πρέπει να κινηθείς φρόντισε να έρθει σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα για να περάσεις καλά μαζί τους και να ξεχάσεις τις οποίες δουλειές μπορεί να σε απασχολούν.



Σήμερα είναι σημαντικό να μην αφήσεις εμμονές και άγχος να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν την ωραία ατμόσφαιρα που μπορεί να επικρατήσει τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της.



Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις καλά μαζί του καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής και του έρωτα. Η διασκέδαση και η τέχνη παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά σου γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να βάλεις μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση σε αυτό αφού αυτό είναι που πραγματικά σου δημιουργεί ευφορία. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο εγείρει ανασφάλειες και απολυτότητα που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ εσού και του/ης συντρόφου σου που καλό είναι να αποφύγεις.



Σήμερα σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι η κτητικότητα οδηγεί σε ένταση γι’ αυτό άσε την άκρη και φρόντισε να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα, καλά θα κάνεις όμως να προσέξεις γιατί η αδιαλλαξία στη συμπεριφορά θα βάλει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.



Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους, να νιώσεις σταθερότητα, ασφάλεια, ζεστασιά που μόνο αυτοί μπορούν να σου δώσουν. Φρόντισε μόνο να ελέγξεις την όποια κυκλοθυμία έρθει στην επιφάνεια γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την όποια ένταση και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να έρθεις σε αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα ή με πρόσωπα που μπορεί να βρεθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις αφού ο εγωισμός και η απολυτότητα εντείνονται.



Σήμερα κυκλοθυμική διάθεση και εγωισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου φρόντισε να τα χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε τη νευρικότητα που εκπέμπεις γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα.



Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να νιώσεις ότι μπορούν να αντιληφθούν αυτά που σκέφτεσαι και εκφράζεις. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι έρχονται στο προσκήνιο που καλό είναι να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Υδροχόο εντείνει το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων που θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα.



Σήμερα φρόντισε να δείξεις όλο σου το συναισθηματισμό στο ταίρι σου και παράλληλα να διασκεδάσεις μαζί του αποφεύγοντας τις όποιες εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που δημιουργεί την αίσθηση του γνώριμου και αυτό είναι κάτι που σου προκαλεί αναστάτωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη