«Έκανα one nιght stand, διαπράττοντας απιστία με γνωστό μου»


Για την μία και μοναδική απιστία της μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Κωνσταντάκη.
Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε πως έχει απιστήσει μια φορά στη ζωή της με έναν γνωστό της.

«Είναι μεγάλη κουβέντα η απιστία. Το θέμα της απιστίας το κάνουμε στον εαυτό μας. Πολλές φορές χρειαζόμαστε αυτή την άπιστη ιστορία για να φύγουμε από μια σχέση από την οποία θα έπρεπε να φύγουμε πιο νωρίς. Μου’ χει τύχει μία φορά. Έκανα one nιght stand με γνωστό μου», ανέφερε στην εκπομπή After Dark.
Στο δίλημμα αν θα διάλεγε να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με την υποκριτική ή να μην έρθει ποτέ σε οργασμό, απάντησε πως θα επέλεγε το δεύτερο. 
Όσο για το ενδεχόμενο να κλειστεί σε ένα ασανσέρ, είπε πως δεν θα άντεχε να της συμβεί έχοντας μαζί της την Γκουίνεθ Πάλτροου.
 «Δεν τη συμπάθησα ποτέ. Και η Σκάρλετ Γιόχανσον δε μου αρέσει καθόλου», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί τον πιο ερωτικό άνδρα στην Ελλάδα, η ηθοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη ανέφερε τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ», Σωτήρη Τσαφούλια.

«Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο πρώτο Survivor
Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor, αλλά αρνήθηκε καθώς, όπως είπε, είναι κάτι που ποτέ δε θα μπορούσε να κάνει.

«Έκανα θέατρο, δεν το μετάνιωσα καθόλου. Θα έπρεπε να φτάσω σε ένα σημείο να μην έχω καθόλου δουλειά και να πεινάω πάρα πολύ για να πάω. Το να μην έχω δουλειά θα μπορούσε να συμβεί αλλά το να πεινάω πάρα πολύ δε νομίζω διότι έχω τη μαμά μου να μου μαγειρεύει», είπε, προσθέτοντας πως θα ήταν πολύ αντιπαθητική σαν παίκτρια.
«Δε θα άντεχα αυτή τη συνθήκη. Να κοιμάμαι και να περπατούν επάνω μου τα ποντίκια. Όχι απλά θα είχα φύγει από την πρώτη ψηφοφορία, αλλά θα είχαν απαιτήσει οι τηλεθεατές να γίνει μια έξτρα ψηφοφορία μόνο και μόνο για να φύγω. Θα μου έβγαινε ένας πολύ κακός εαυτός», σημείωσε και παραδέχθηκε ότι το πρώτο Survivor το παρακολουθούσε φανατικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη