Εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες της, καταγγέλλει η Όλγα Πολίτη


Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για υπόθεση εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες προσέφυγε η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη.

Μιλώντας στο STAR, η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη είπε ότι νιώθει σαν να έχει βιαστεί, ενώ αποκάλυψε ότι έχει ήδη προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτήν την θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεση. Είναι φοβερό» δήλωσε η αντιδήμαρχος.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Όλγα Πολίτη είδε ξαφνικά το πρόσωπό της να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στην συνέχεια έλαβε μηνύματα στο mail της. Οι επιτήδειοι έχουν στείλει μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο: 
«Δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Έκαναν photoshop στο πρόσωπό μου»
«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου σε κάποιες φωτογραφίες οι οποίες διαδίδονται με email. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Ότι κάτι δεν είχα δει σωστά. Έπαθα πανικό» είπε η κα. Πολίτη.

Η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, μετά το σοκ που υπέστη, απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθούν οι εκβιαστές.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής εξηγεί πως η συγκεκριμένη στοχοποίηση «είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα», ενώ «δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν οι δράστες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη