Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε διευθυντή σχολείου, εμπρός στα έντρομα μάτια των μαθητών του


Σε κατάσταση σοκ μαθητές και εκπαιδευτικοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Αριδαία από το τροχαίο δυστύχημα. Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη την Πέλλα. Ο διευθυντής του σχολείου μόλις είχε παρκάρει και επιχείρησε να περάσει τον δρόμο για να φτάσει στο σχολείο. Την ώρα εκείνη, ένα φορτηγό τον παρέσυρε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.

Ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε στο σημείο της τραγωδίας, αλλά ήταν ήδη αργά. Την ώρα εκείνη έξω από το σχολείο βρίσκονταν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και συνάδελφοι του άτυχου άντρα, που πήγαιναν για να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά οι προσπάθειες των διασωστών δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Ο 64χρονος διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής στην Πέλλα, ήταν ήδη νεκρός από το τροχαίο. Στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί, που λίγο αργότερα οδήγησαν σε τμήμα τον οδηγό του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε, ότι δεν είδε τον άτυχο άντρα στο δρόμο. Υποστήριξε ότι δεν έτρεχε.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 07:30 έξω από το Δημοτικό Σχολείο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε τον 64χρονο με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Ο διευθυντής του σχολείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. 
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη