Εκδήλωση για πρόσφυγες που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας


#JobDay Προσφύγων… It’s On
9 Φεβρουαρίου 2023, 10:00-16:00

Το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Προσφύγων, μια εκδήλωση για υποψηφίους που ανήκουν στην ευαίσθητη ομάδα των προσφύγων και επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Με βασικό μήνυμα το “It’s On”, θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00. Η δράση της Αθήνας θα λάβει χώρα στο Wyndham Grand Athens, ενώ αυτή της Θεσσαλονίκης στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του #JobDay Προσφύγων, που πραγματοποιείται για τρίτη φορά στην Αθήνα και για δεύτερη στη Θεσσαλονίκη, είναι η στήριξη του προσφυγικού πληθυσμού και η παροχή ευκαιρίας να διεκδικήσουν την ένταξή τους στο εργασιακό οικοσύστημα.

Tο #JobDay Προσφύγων, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί μια δράση που απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας οι οποίοι αναζητούν εργασία σε μια χώρα λίγο ως πολύ άγνωστη σε αυτούς.

Μέσω αυτής της βιωματικής δράσης οι επισκέπτες του #JobDay Προσφύγων θα έχουν τη δυνατότητα:
  • Να συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.
  • Να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.
  • Να ανταλλάξουν ιδέες, σκέψεις και γνώσεις μεταξύ τους για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
  • Να συζητήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για εργασιακά ζητήματα.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Προσφύγων μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-prosfigon-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Η διοργάνωση του #JobDay Προσφύγων πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη