Βάσια Αναστασίου : "Χώρισα εξαιτίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ."


Ο αστικός μύθος λέει ότι το ΠΑΣΟΚ θεωρείται ένα πολύ ερωτικό κόμμα. Ωστόσο, η νέα γενιά φαίνεται ότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει ανάμεσα στις υποχρεώσεις της πολιτικής και του έρωτα. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε υποψήφια βουλευτής του κόμματος.

Μια αναφορά στην προσωπική της ζωή με εξαιρετική δόση χιούμορ έκανε η Βάσια Αναστασίου
Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου, βρέθηκε στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού, Action24 για να λάβει μέρος στο πολιτικό debate με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης έκανε μια προσωπική αναφορά, καθώς μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της.

Ειδικότερα, με αρκετή δόση χιούμορ η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική και αναπληρώτρια τομεάρχης επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι χώρισε λόγω του ΠΑΣΟΚ.

Καθώς ξεκινούσε η συζήτηση και ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στην υποψήφια βουλευτή σχετικά με την συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας τους στίχους τραγουδιού «όλοι μου οι φίλοι παντρευτήκαν», δεν περίμενε ότι θα λάβει τέτοιο σχόλιο.

Η Β. Αναστασίου με αφοπλιστικό τρόπο και χιούμορ, είπε: «Εγώ πάντως χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ».
Υπογράμμισε πως «εγώ χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δεν με άντεχε ο σύντροφος μου», καταλήγοντας ότι τελικά «η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη