Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να αισθάνεσαι αισιοδοξία ενώ είσαι γεμάτος χιούμορ αλλά και με διάθεση για περιπέτεια και κεφάτες εμπειρίες. Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει όμορφες επικοινωνίες αλλά και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις που σε ανανεώνουν. Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο σου, σε κάνει να βρίσκεσαι απόλυτα τυχερός μέσα από ειδήσεις – συναντήσεις επικοινωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι κατάλληλη για να σχεδιάσεις να ζήσεις μία όμορφη νέα περιπέτεια με το ταίρι σου και να κάνετε μαζί μία δραστηριότητα που θα σας ενθουσιάσει! Αν είσαι ελεύθερος δεν σου λείπει το χιούμορ και η διάθεση για νέες γνωριμίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για συναντήσεις, αποφάσεις, συμφωνίες αλλά και για νέες προοπτικές ανάπτυξης, που θα δώσουν και έναν νέο αέρα στα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει να ξεφύγεις από την ζώνη βολής σου και να τολμήσεις για την ημέρα σου κάτι το διαφορετικό! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανακούφισης μέσω συζητήσεων που τώρα θα γίνουν! Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, σε βοηθά να ενδυναμωθείς ψυχολογικά αλλά και να λάβεις μία μορφή δικαίωσης για μία υπόθεση που σε ταλαιπωρούσε

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου η μέρα είναι γεμάτη συναίσθημα, ρομαντισμό και ικανοποίηση, τα συναισθήματα που θα βιώσεις θα είναι βαθιά και ουσιαστικά! Αν είσαι σε σχέση προγραμμάτισε ένα ρομαντικό δείπνο και άφησε τις αισθήσεις να σε ταξιδέψουν στο δρόμο της απόλαυσης! Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, η μέρα θα προσφέρει ικανοποιήσεις ή ακόμα και μία επικοινωνία από έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σκέψεις, οι ιδέες και οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου θα φέρουν σήμερα την επιτυχία που προσμένεις. Στα οικονομικά καλύπτεις και εξοφλείς μία υποχρέωση και ανακουφίζεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σου χαρίζει σπιρτάδα, χιούμορ και διάθεση να συνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου και να έχεις μία απόλυτα κοινωνική αλλά και συντροφική ημέρα! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει όμορφα μηνύματα, πειράγματα επικοινωνιακά, ειδήσεις και χαρούμενη διάθεση. Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, προσφέρει όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου, όπου το ταίρι σου θα σε αιφνιδιάσει με την εκδήλωση αγάπης του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις απίστευτα καλά με το ταίρι σου, αφού θα σε συναρπάσει τόσο με την επικοινωνία που θα έχετε, αλλά και με τις όμορφες εκπλήξεις που θα σκαρώσει για σένα! Αν δεν έχεις σχέση, το απόγευμα σε προδιαθέτει για βολτούλες με φίλους και φίλες «μπακούρια» και πίστεψε με οι ευκαιρίες για ένα φλερτ είναι πολλές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την ημέρα και θα μπορούν να έχουν μία καλή προοδευτική εξέλιξη! Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε κάνει να ξεκινάς την ημέρα σου με διάθεση να βρεις τις ισορροπίες και την αρμονία στην καθημερινότητά σου! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία είδηση για τα οικονομικά που θα σε ευνοήσει και θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, σε βοηθά να κάνεις ένα σημαντικό βήμα επαγγελματικής αναρρίχησης! Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο αλλά επηρεάζει από σήμερα, προσφέρει τις πινελιές της για ρομαντικές επικοινωνίες και εκδηλώσεις αγάπης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε την αγάπη και την τρυφερότητά σου σήμερα ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, με μία όμορφη κίνηση – πράξης αγάπης, ετοίμασε ένα χειροποίητο ρομαντικό δείπνο, ή γράψε ένα όμορφο μπιλιετάκι αγάπης, ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει! Αν δεν έχεις σχέση, μία όμορφη επικοινωνία θα σε αιφνιδιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου η μέρα είναι εξαιρετική γιατί θα υπάρξουν ειδήσεις και εξελίξεις που θα προσφέρουν ανακούφιση αλλά και πρόοδο!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να περάσεις μία απίστευτη ερωτική μέρα Αγίου Βαλεντίνου που θα τα έχει όλα … Θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θα δεχθείς τα δώρα σου, θα νιώσεις ο πρωταγωνιστής και οι θαυμαστές θα εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους με κάθε τρόπο! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία όμορφή επικοινωνία με άτομο αγαπημένο. Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, προσφέρει τύχη, ευημερία και προτάσεις που θα κάνουν αίσθηση

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ερωτική εξέλιξη θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και η φετινή γιορτή των ερωτευμένων θα σε βρει πιο πλήρη , ενθουσιασμό και ικανοποιημένο από κάθε άποψη! Αν είσαι σε σχέση θα ζήσεις μεγαλειώδεις στιγμές με το ταίρι σου . Αν δεν έχεις σχέση κάτι από το παρελθόν επιστρέφει με αλλαγμένες διαθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το πορτοφόλι σου γεμίζει και αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση και ολοκλήρωση! Στα επαγγελματικά η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο και έχεις πολλές προτάσεις στο προσκήνιο !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, να ζήσεις μία νέα περιπέτεια, να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου και να αποφύγεις να διατηρείς στα χέρια σου τον έλεγχο σε όλα! Ξέρω καλά πως θέλεις όλα να περνούν από τα χέρια σου, σήμερα όμως δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια, αλλά και να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με τα άτομα που σε γαληνεύουν και τα νιώθεις οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η κατανόηση, η ζεστασιά και ο ρομαντισμός σήμερα, αφού η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα να σε επηρεάζει θετικά! Προσοχή μόνο στις εξιδανικεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις τόσο πολύ προσωπικά στα επαγγελματικά, η μέρα προσφέρει προοπτικές καλές, αρκεί να μην υπερβάλεις σε κάποια πράγματα! Στα οικονομικά για την ώρα είσαι στάσιμος!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη κάνει την ημέρα σου να είναι απόλυτα επικοινωνιακή, με το τηλέφωνό σου να χτυπά ακατάπαυστα από πρόσωπα αγαπημένα, αλλά και τα γέλια και οι χαρές να μην λείπουν! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία όμορφη επικοινωνία στα αισθηματικά σου που σου δίνει χαρά. Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σε κάνει να βρίσκεσαι απόλυτα τυχερός από την εξέλιξη σε μία σχέση σου! Η μέρα είναι ιδανική και για νέες γνωριμίες, νέες συνεργασίες και νέα σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου νιώθεις αρκετά τυχερός σήμερα και μία σχέση ή ένας άνθρωπος, έχει αρχίσει να γίνεται η αγαπημένη σου συνήθεια που σε γεμίζει, σε ολοκληρώνει και αισθάνεσαι ότι μαζί με αυτό το πρόσωπο θα έχεις κοινή πορεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τεμπέλικες είναι σήμερα οι διαθέσεις σου στα επαγγελματικά,όμως είναι μία μέρα που είναι πολύ καλή για να συζητηθούν προτάσεις και ιδέες. Στα οικονομικά ούτε κλαις ούτε γελάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη και εσύ προσπαθείς να περιφρουρήσεις αυτό που σου ανήκει λειτουργώντας όμως και κάπως πιο κτητικά ή και κυριαρχικά! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία συζήτηση και επίλυση για ένα ζήτημα προσωπικό ή οικογενειακό! Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία σε ευνοεί για το ξεμπλοκάρισμα μίας εργασιακής υπόθεσης! Δεν λείπει ωστόσο και ο ρυθμός του ρομαντισμού και της τρυφερότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα έχεις την διάθεση να δείξεις με πράξεις και με δώρα την αγάπη σου προς το ταίρι σου, παράλληλα όμως σε πιάνουν οι ανασφάλειες και υπερβολές και τρώγεσαι με τα ρούχα σου για το αν αισθάνεται το ίδιο για σένα! Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να μην παγιδεύεσαι στα μονοπάτια της εξιδανίκευσης ενός παρελθοντικού έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κατάλληλη μέρα για εμπορικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ το πορτοφόλι αρχίζει να γεμίζει! Στα επαγγελματικά κάποια δημιουργικά σχέδια θα ευοδωθούν με επιτυχία

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο σου εντείνει την εξωστρέφεια σου και την συναισθηματική υπερβολή! Σήμερα γίνεσαι το «πειραχτήρι της ημέρας» σκορπίζοντας παντού το γέλιο, την χαρά, αλλά λειτουργώντας και με απαράμιλλο αυθορμητισμό τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά! Προσπάθησε ωστόσο σήμερα να μην υπερβάλεις στις αντιδράσεις σου! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία επικοινωνία από άτομο που σε κάνει να χαμογελάς από χαρά! Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει απίστευτη εύνοια στον αισθηματικό σου τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας στα αισθηματικά αφού ο Δίας κινείται στο ζώδιο του Κριού στον τομέα των ερωτικών σου, ενώ η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου. Ο Άγιος Βαλεντίνος λοιπόν σου δίνει τα ερωτικά του δώρα και οι εξελίξεις σε συναρπάζουν ποικιλοτρόπως! Είναι μία καλή ευκαιρία να τολμήσεις και να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σου έχει καρφωθεί το μυαλό ότι θα γίνεται ζευγάρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις νέα τολμηρά εγχειρήματα στα επαγγελματικά σου ενώ καλό θα ήταν να συγκρατηθείς και στον οικονομικό σου τομέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, έχεις τις κλειστές σου και βρίσκεσαι σε μία διαδικασία αναλογισμού και ενδοσκόπησης. Επιλέγεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με τις πρακτικές σου υποθέσεις, όχι όμως ότι δεν υπάρχει μέσα σου και το ρομαντικό στοιχείο… δεν το αφήνεις ωστόσο να εκδηλωθεί! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί προσφέρει μία χαρούμενη επικοινωνία για λεφτά! Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία προσφέρει ευχάριστο χρόνο με το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τον εγωισμό στην άκρη και κάνε μία κίνηση για «συγνώμη» ή ακόμα και για μία επανασύνδεση, αν είναι κάτι που το θέλεις πολύ θα γίνει, αφού φαίνεται ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου τρέφει και αυτό συναισθήματα για σένα! Αν δεν έχεις σχέση, μην μένεις σε σκέψεις και ουτοπίες αναφορικά με το παρελθόν, ανέλαβε πρωτοβουλίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέρα κατάλληλη για να προχωρήσουν επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και να νιώσεις απόλυτα πιο σίγουρος !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, σε γεμίζει με κοινωνική διάθεση αλλά και με πολλές προσδοκίες… Μπορεί να μην ακολουθείς τέτοιου είδους γιορτές, όμως αυτή την ημέρα την βρίσκεις ως ευκαιρία για να παίξεις, να γελάσεις, να πειράξεις φίλους, αλλά και να φλερτάρεις ασύστολα! ! Το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή το πρωί σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και με πολλές ιδέες που θα τις μοιραστείς με συνεργάτες ή με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Από το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει μία τυχερή επικοινωνία που σου εκπληρώνει μία μεγάλη επιθυμία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κυνήγησε το όνειρο και την επιθυμία σου στα αισθηματικά και να ξέρεις ότι αυτό που ποθείς θα καταφέρεις να το κάνεις πραγματικότητα! Η σχέση σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο και ο σύντροφός σου κάνει τα πάντα για να σου δείξει το ενδιαφέρον του! Αν δεν έχεις σχέση, έχεις θαυμαστές και κατακτήσεις … μην μένεις άπραγος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η στήριξη που λαμβάνεις από περιβάλλον σου σε βοηθά να επιτύχεις σήμερα ένα επαγγελματικό σχέδιο! Στα οικονομικά συνεχίζουν να κυριαρχούν θετικές τάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη που είναι και η γιορτή των ερωτευμένων, η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε παρασύρει σε μεγάλους στόχους και όνειρα για το μέλλον σου! Επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα σου και σε όλα όσα σχεδιάζεις αυτό τον καιρό να προχωρήσεις παρακάτω… Τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή, καταφέρνεις και λύνεις μία επαγγελματική υπόθεση που σε βάραινε. Το απόγευμα με το τρίγωνο Σελήνης – Δία βρίσκεσαι απόλυτα κερδισμένος στα οικονομικά σου! Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης- Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο ξεκινά από σήμερα να δημιουργεί μία αισθαντική και ρομαντική χροιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου η τρυφερότητα, η ζεστασιά και ο ρομαντισμός είναι στοιχεία που δεν εκλείπουν! Σήμερα μπορεί να δεις πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης σου! Αν δεν έχεις σχέση, αφήνεσαι για λίγο στο συναίσθημα και ακολουθείς το ένστικτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόλυτα τυχερή μέρα για ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά! Τόλμησε, διεκδίκησε και κάνε μία νέα αρχή! Θα πετύχεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη