Τι έδειξαν οι εξετάσεις DNA για την νεαρή που ισχυρίζεται πως είναι η Μαντλίν ΜακΚάν


Δείγματα DNA έδωσε η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι η Βρετανίδα που εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία.

Η Τζούλια (Julia Faustyna) επιμένει σε Instagram και TikTok ότι μπορεί να είναι η Μαντλίν λόγω ομοιοτήτων στην ηλικία και την εμφάνισή τους. Να σημειωθεί ότι διαθέτει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Η Τζούλια έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους και στις δύο πλατφόρμες, κάνοντας αναρτήσεις στον λογαριασμό @iammadeleinemccann.

Η 21χρονη έχει υποβάλει δείγματα για τρεις διαφορετικές ιατροδικαστικές εξετάσεις που θα σκιαγραφήσουν την αλληλουχία του DNA της, μαζί με ένα γενετικό τεστ τύπου «23andMe» για να διαπιστωθεί η καταγωγή της, δήλωσε η ιδιωτική ερευνήτρια Φία Γιόχανσον στο RadarOnline.com.

«Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι είναι Βρετανίδα ή από αυτήν την περιοχή, τότε θα συνεχίσουμε την έρευνά μας για τη Μαντλίν ΜακΚάν και θα επικοινωνήσουμε με τους ντετέκτιβ στην Πορτογαλία», δήλωσε η Γιόχανσον, η οποία μετέφερε τη 21χρονη Τζούλια από την Πολωνία σε ένα ασφαλές σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μια σειρά απειλών για τη ζωή της.

«Έχουμε πολλά στοιχεία αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι η Τζούλια μεταφέρθηκε σίγουρα στην Πολωνία από άλλη χώρα από μια διεθνή ομάδα διακίνηση ανθρώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα, αλλά η Τζούλια σίγουρα δεν είναι η βιολογική κόρη των γονιών της στην Πολωνία», δήλωσε η ερευνήτρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη