14χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη 10χρονη αδερφή του

14χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη 10χρονη αδερφή του
Σε χειρουργείο υποβλήθηκε η 10χρονη από την Αμαλιάδα, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν η καραμπίνα που περιεργαζόταν ο 14χρονος αδερφός της εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στον μηρό της.

Την ώρα που οι στενοί συγγενείς των παιδιών προσπαθούσαν να βρουν μια εξήγηση για τα όσα έγιναν, η 10χρονη έκανε χειρουργική επέμβαση στην Πάτρα για την αποκατάσταση συντριπτικού κατάγματος μηριαίου οστού.
Το όπλο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στη 10χρονη κατασχέθηκε, ενώ ο παππούς της, που το κατείχε νόμιμα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.
Το χειρουργείο της 10χρονης πήγε καλά και η ίδια πλέον αναρρώνει, με τον αδερφό, τους γονείς και τους παππούδες της να έχουν συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν και να παραμένουν σοκαρισμένοι.
Η ζωή της μικρής σώθηκε, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, από τύχη, για λίγα μόνο εκατοστά.

Πώς την πυροβόλησε ο αδερφός της
Τα δύο παιδάκια έπαιζαν σ' ένα παρκάκι, όταν ο 14χρονος βρήκε μέσα στο σπίτι το κυνηγετικό όπλο του παππού τους. 
Χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη μητέρα του, το πήρε και βγήκε έξω. Πάνω στο παιχνίδι φέρεται να πυροβόλησε την αδελφή του.
Ευτυχώς ο μικρός, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, δεν είχε τη δύναμη να τη σηκώσει γιατί αν είχε συμβεί αυτό, είναι πολύ πιθανό η 10χρονη αδερφή του να μην είχε τραυματιστεί μόνο στο πόδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη