Πατέρας αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο του γιου του σε τροχαίο


Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε χωριό του Ηρακλείου όταν 65χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά, έξω από το σπίτι του, μη μπορώντας να διαχειριστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το πένθος από την απώλεια του αγαπημένου του γιου σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τη Δευτέρα 13 του μηνός, ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος γιος της οικογένειας, αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης. Όμως η υπόθεση αναβλήθηκε.

Ο πατέρας, περιγράφεται, ότι ήταν αμίλητος, σκεπτικός, μελαγχολικός. Στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ. Η σύζυγος του πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι της και βγαίνοντας έξω στην αυλή αντίκρισε τον άνδρα της σωριασμένο στο έδαφος, έχοντας βληθεί στο μέρος της καρδιάς.

Δίπλα η κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο έτρεξε και η κόρη της οικογένειας, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, ασκώντας πίεση στο τραύμα. Μάταια όμως. Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και συγχωριανοί έχουν πραγματικά συγκλονιστεί από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη