92χρονος οδηγός έριξε το αυτοκίνητο του στα σκαλοπάτια


Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στην Καλαμάτα, όταν 92χρονος οδηγός δεν αντιλήφθηκε σκαλοπάτια. Οι τροχοί του ΙΧ βρέθηκαν κυριολεκτικά στον αέρα.

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στους ελληνικούς δρόμους, με αμέτρητους οδηγούς να υποπίπτουν σε σφάλματα πίσω από το τιμόνι με αποτέλεσμα να βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στην Καλαμάτα, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε «εγκλωβισμένο» πάνω σε σκαλιά. Ειδικότερα, ο 92χρονος οδηγός του Citroen C5 Tourer δεν αντιλήφθηκε τα σκαλοπάτια μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο με αποτέλεσμα το όχημα να τσουλήσει και να βρεθεί πάνω σε αυτά, έχοντας πάρει τρομακτική κλίση.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, το συμβάν καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/3, με τον ηλικιωμένο οδηγό να πανικοβάλεται. Για να εξέλθει, μάλιστα, από το αυτοκίνητό του χρειάστηκε η βοήθεια περιοίκου.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, όπως φαίνεται και από το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου το οποίο βρέθηκε στην κυριολεξία στον αέρα.
Ευτυχώς, από το σημείο δεν περνούσαν πεζοί, καθώς δεν γίνονταν μαθήματα στο Ωδείο. Σε διαφορετική περίπτωση, η απροσεξία του ηλικιωμένου θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό βρίσκονται υπό διερεύνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη