Ορδές Γερμανών χούλιγκανς καταστρέφουν την Νάπολη, πριν τον αγώνα του Champions League

Οι Γερμανοί τραμπούκοι «συμμάχησαν» με ντόπιο αληταριό, οπαδούς της Αταλάντα 
- Η αστυνομία «πιάστηκε» στον ύπνο

Η Νάπολι θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον αγώνα ρεβάνς στους “16” του Champions League, αλλά οι… μάχες ξεκίνησαν από νωρίς στους δρόμους της Νάπολης.
Από νωρίς το μεσημέρι έκαναν βόλτες στις κεντρικές πλατείες και κάποια στιγμή προέκυψε η έκρηξη με τους Γερμανούς χούλγικανς να επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας φθόρες σε οχήματα και καταστήματα...
Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως η ιταλική αστυνομία πιάστηκε στον ύπνο καθώς δεν περίμενε τόσο μεγάλη και κλιμακωμένη επίθεση από τους γερμανούς χούλιγκαν. 
Παρά την προσπάθεια των Ναπολιτάνων να μη δώσουν εισιτήρια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατά, μετά την παρουσία των δικών τους οπαδών στο πρώτο ματς και σχεδόν 3.000 οπαδοί της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στην ιταλική πόλη.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν, χωρίς να υπάρχει συμπλοκή με τους Ναπολιτάνους,  ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να βρίσκονται στη Νάπολι για να «ενωθούν» με τους οπαδούς των «παρτενοπέι», αλλά κι οι Γερμανοί έχουν ενισχύσεις καθώς στο πλευρό τους βρίσκοναι οι ultras της Αταλάντα που είναι ορκισμένοι εχθροί με τους Ναπολιτάνους...

Τα video που δημοσιεύουν όμως τα ΜΜΕ της χώρας δείχνουν φοβερά επεισόδια και καταστροφές σε ολόκληρη την Νάπολη, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις… ορδές των Γερμανών χούλιγκαν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη