Μεθυσμένοι παρενόχλησαν προσωπικό ψητοπωλείου- Ξυλοδαρμοί και συλλήψεις


Μπορεί μια νυχτερινή έξοδος να ολοκληρώνεται συχνά με φαγητό ή έστω ένα σνακ “στο χέρι”, όμως στην περίπτωση δύο ανδρών, ολοκληρώθηκε με καυγά και σύλληψη. Οι δύο άνδρες, 37 και 49 ετών, σε κατάσταση μέθης βρέθηκαν περίπου στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα σε ψητοπωλείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι δύο άνδρες έκαναν φασαρία και επιδείκνυαν προκλητική συμπεριφορά, ενώ μάλιστα έσπρωξαν μια 38χρονη Γεωργιανή, εργαζόμενη στο ψητοπωλείο, μετά από σχόλια που έκαναν σε βάρος της.

Ο σύντροφός της, επίσης 38 ετών, από την Αλβανία, που βρισκόταν στο σημείο περιμένοντας τη σύντροφό του να σχολάσει για να φύγουν, αντικρίζοντας την επιθετική συμπεριφορά των δύο Ελλήνων επενέβη με αποτέλεσμα να “ανάψει” ο καυγάς, στον οποίο στην πορεία ενεπλάκη και ένας ακόμη εργαζόμενος στην επιχείρηση, 38 ετών, κι εκείνος.

Μετά τη συμπλοκή οι δύο Έλληνες έσπευσαν να γίνουν “καπνός”, με τους άνδρες της Αστυνομίας ωστόσο να τους αναζητούν και τελικά να τους εντοπίζουν και να τους συλλαμβάνουν. Στην κατοχή του ενός μάλιστα, βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη