Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών : Ουρές για αιμοδοσία


Έκκληση για αιμοδοσία, προκειμένου να συνδράμει η Θεσσαλονίκη στις ανάγκες για αίμα των τραυματιών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ.
Πλήθος φοιτητών από το Αριστοτέλειο και το πανεπιστήμιο Μακεδονία, προσέτρεξε από την πρώτη ώρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να δώσει αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών. Από αύριο όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μετέχουν στην αιμοδοσία, προκειμένου να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος .Εκπρόσωποι συλλόγων φοιτητών στα πανεπιστήμια, απευθύνουν έκκληση προς όλους να προσέλθουν για να δώσουν αίμα. Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», η αιμοδοσία θα συνεχιστεί για όλο το εικοσιτετράωρο.
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των πολιτών στην έκτακτη αιμοδοσία του Δήμου Αθηναίων για τις ανάγκες των τραυματιών του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών. Ουρές πολιτών έχουν σχηματιστεί αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Ελπίς.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο Ελπίς εφημερεύει και αύριο Πέμπτη, ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης θα είναι ανοιχτό για αιμοδοσία από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ

Το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

Μάθε ποια αιμοδοσία βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ΕΔΩ

Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας «άνθρωπος» μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη