Ο Θεόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα σε πολυτελή ουρανοξύστη




Ο Θεόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα σε πολυτελή ουρανοξύστη
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγόρασαν διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «Marina Tower».

Στην παρουσίαση των διαμερισμάτων του Marina Tower που διοργάνωσε η Lamda, έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα του επιχειρείν και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη. Οπως ο νεαρός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγόρασαν διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «Marina Tower».

Η μετακόμιση των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners. Από την άλλη, αυτό που θα ολοκληρωθεί σύντομα είναι η θεμελίωση του πύργου των 200 μέτρων – αναμένεται έως τον Μάιο –, αφού έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο πάσσαλοι 55 μέτρων στο εργοτάξιο.





Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη Γλυφάδα όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, θα έχει και μία ακόμη οικία, στον γειτονικό Δήμο του Ελληνικού. Συνεπώς θα παραμένει κάτοικος της παραλιακής οδού στη Νότια Αττική.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη