"Άνοιξε τη ρόμπα, μου έδειξε το στήθος της και μου το πρόσφερε"


Μία αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή "Τετ α Τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος, ακολουθώντας τα βήματα του Ανδρέα Μικρούτσικου που γνωστοποίησε τη σχέση του, σε νεανική ηλικία, με την Ολγα Τρέμη.

Το "Happy Day" του Alpha μετέδωσε ένα απόσπασμα της συνέντευξης, στην οποία ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην υφυπουργός μίλησε αρχικά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Αιμιλία Υψηλάντη, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για τέσσερα χρόνια.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη την οποία χαρακτήρισε τη "μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ" και γνωστοποίησε ότι είχε σχέση μαζί της για σύντομο χρονικό διάστημα.

"Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Είχαμε κάτι ερωτικό" είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η Βουγιουκλάκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Υψηλάντη.

"Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη. Σε μία στιγμή με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση [...] μου λέει ‘πάρ’ το’ ανοίγοντας μια μεταξένια ρόμπα. Ήταν απόλυτα ωραίο, απρόσμενο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε" δήλωσε ο Γιώργος Λιάνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη