Αγωνία για την εξαφάνιση ζευγαριού και του σκύλου τους που αγνοούνται εδώ και τρεις μήνες σε περιοχή της Γαλλίας


Η εξαφάνιση από προσώπου γης ενός νεαρού ζευγαριού στη Γαλλία εδώ σχεδόν τέσσερις μήνες, προκαλεί μεγάλη αγωνία για την τύχη τους. 
Τα τελευταία 24ωρα ο εντοπισμός δύο αταυτοποίητων σορών, έχει εντείνει την αγωνία.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Τελευταία φορά που εντοπίστηκαν τα ίχνη της 22χρονης Λέσλι Ουρελμπέκ και του 21 ετών Κέβιν Τρομπά, ήταν στη περιοχή Ντε-Σεβρ, στις 25 Νοεμβρίου. 
Οι δύο νέοι είχαν γίνει ζευγάρι περίπου ένα μήνα νωρίτερα.

Η Λέσλι, παρά την πολύ νεαρή ηλικία της, είχε ήδη φτιάξει τη δική της επιχείρηση με αντικείμενο οικοδομικές εργασίες και είχε σε εξέλιξη αρκετές δουλειές. Ο Κέβιν δούλευε σε αγροτικές εργασίες, αλλά είχε σχέδια να φτιάξει κι εκείνος μια δική του δουλειά, κάτι που αποδεικνύεται και από σειρά ραντεβού που είχε προγραμματίσει σε ημερομηνίες μετά την εξαφάνισή του.

Στους δύο νέους άρεσαν τα ρέιβ πάρτι, τα βίντεο γκέιμ, οι βραδιές σε φιλικά σπίτια. Μετά τον εντοπισμό δύο αταυτοποίητων σορών, η αστυνομία προχώρησε αυτή την εβδομάδα στις προσαγωγές τριών υπόπτων, οι δύο εκ των οποίων έχουν κληθεί ως ύποπτοι για ανθρωποκτονία.

Το τελευταίο βράδυ πριν την εξαφάνισή τους, το πέρασαν σε ένα φιλικό σπίτι, το σπίτι ενός άνδρα ονόματι Νικολά.
"Είχαμε περάσει πολύ ωραία", είχε δηλώσει ο Νικολά στις τοπικές εφημερίδες τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας φίλος τους, 40 ετών και πατέρας ενός παιδιού. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, οι δύο νέοι έφυγαν και πήγαν να κοιμηθούν στο σπίτι ενός άλλου φίλου, του Τομ Τ. Μαζί τους ήταν και ο σκύλος τους, ο Όνιξ η εξαφάνιση του οποίου επίσης συγκινεί.

Κίνητρο η ερωτική αντιζηλία;
Κατάφεραν πράγματι να φτάσουν στο σπίτι του Τομ, σε λίγα μέτρα απόσταση από εκεί όπου είχαν περάσει τη βραδιά; Και τι συνέβη στον Όνιξ; Τους απήγαγαν και για ποιο λόγο; 
Η σχέση της Λέσλι με τον υπό ανάκριση Τομ, φαίνεται πως οδηγεί σε ένα σενάριο που μοιάζει το επικρατέστερο: ο νεαρός αυτός άνδρας ήταν ο πρώην της. Η ερωτική αντιζηλία μοιάζει λοιπόν να ήταν το κίνητρό του, όπως σημειώνουν πολλά δημοσιεύματα.

Ένα τεράστιο γιατί όμως απασχολεί τη Γαλλική κοινή που παρακολουθεί τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ των καναλιών αναζητώντας απαντήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη