Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις εσωστρεφής και η επιθυμία σου είναι να μείνεις για λίγο μόνος. Έχεις κρυμμένα παράπονα τα οποία σε βαραίνουν για παρελθοντικές υποθέσεις. Αυτό είναι εντελώς προσωρινό αφού η Άνοιξη είναι προ των πυλών και δεν θα αργήσεις να πάρεις και πάλι τα πάνω σου. Σύντομα αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες κάτι για το οποίο είσαι γεννημένος και γνωρίζεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου παρουσιάζουν μια στασιμότητα καθώς δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις. Οι καταστάσεις που αφορούν στο παρελθόν, δεν σου προσφέρουν τίποτα, οπότε μην ασχολείσαι με μία σχέση που σε πλήγωσε.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δείχνεις ξεκάθαρα ποιος είσαι και προβάλλεις τις ικανότητες σου. Κλείνεις παλιές εκκρεμότητες και κάνεις μια νέα αρχή. Στα οικονομικά θα έχεις εύνοια η οποία μεταφράζεται σε αύξηση των εσόδων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις την επιθυμία να συναντήσεις φίλους και να μοιραστείς μαζί τους τις ανησυχίες που έχεις για το μέλλον. Παρόλο που η ψυχολογική σου διάθεση είναι λίγο πεσμένη οι συναντήσεις μαζί τους θα αποτελέσουν το φάρμακο για να ανέβεις. Θα κλείσεις παλιές υποθέσεις του παρελθόντος που μέχρι πρότινος σε βασάνιζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και θα έχεις σημαντική εύνοια. Στην νέα πορεία που θα διαγράψεις συμπεριλαμβάνεται κι ένας καινούργιος ερωτικός σύντροφος. Η επιθυμία σου για κάτι τέτοιο είναι διάχυτη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν δέχεσαι σημαντικές επιρροές αφού σήμερα θέλεις περισσότερο να ξεκουραστείς παρά να εργαστείς. Είναι μια μέρα που οι προσωπικές σου ανάγκες υπερτερούν όλων των άλλων. Τα οικονομικά σου αυξάνονται σταδιακά κι αυτό θα σε βοηθήσει να δαπανήσεις χρήματα για την βελτίωση της εμφάνισης σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα σε απασχολήσει η καριέρα και η κοινωνική σου καταξίωση. Οι ανώτεροι σου νοιάζονται για εσένα απλά στο δείχνουν με λάθος τρόπο. Με την ευφυΐα που διαθέτεις προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που εκπέμπουν. Την σημερινή μέρα θα είσαι κοινωνικός και επικοινωνιακός με συναντήσεις που θα είναι ευχάριστες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα θέλεις να βρεθείς με το σύντροφό σου σε κλειστό χώρο, μόνοι για να έρθετε πιο κοντά ένας στον άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος η γνωριμία που θα κάνεις θα φροντίσεις να μείνει κρυφή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα επωμιστείς αρκετές ευθύνες που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα και θα επανέλθεις στις φυσιολογικές σου υποχρεώσεις. Στα οικονομικά θα έχεις όφελος από κρυφή πηγή εισοδήματος που θα σε ξελασπώσει για την ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε ωθεί σε νέες περιπέτειες. Θα σε απασχολήσουν τα θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ταξίδια και επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Θα συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και θα χαρείς ιδιαίτερα γι’ αυτό. Είναι μία ευχάριστη μέρα για σένα που θα την απολαύσεις στο έπακρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου έχεις εύνοια και θα βρεις τον έρωτα σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς αν είσαι αδέσμευτος. Εάν είσαι σε σχέση θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σου σύντροφο και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μαζί ένα ταξιδάκι αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρωτοστατείς, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και φέρνεις εις πέρας τα καθήκοντα σου. Οι ανώτεροι σε επαινούν και θαυμάζουν τις ικανότητες σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και προς το παρόν γεύεσαι μόνο την δόξα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε φέρνει αντιμέτωπο με τις ανασφάλειες και τις φοβίες που έχουν φωλιάσει στην ψυχή σου. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και μην αναλώνεσαι σε πολύ βαθιές σκέψεις. Η ψυχολογική αναστάτωση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα οπότε δες το χαλαρά αφού ούτως ή άλλως είναι παροδικό. Οι εκκρεμότητες σου θα τακτοποιηθούν όταν θα σου φύγει το άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά θα προκύψουν νέες γνωριμίες οι οποίες θα φέρουν ξανά την ‘Άνοιξη μέσα σου. Η διάθεση σου ανεβαίνει και είσαι έτοιμος για τις περιπέτειες που έρχονται. Ο έρωτας βρίσκεται κάτω από την μύτη σου και μέσα στον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι σε πολύ καλή περίοδο και αναγνωρίζεσαι από τους ανωτέρους σου. Η καριέρα σου εκτοξεύεται και νιώθεις πληρότητα σε ότι αφορά τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Τα οικονομικά είναι το μόνο αγκάθι στην ζωή σου αυτή την στιγμή, διότι έχεις οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιο του Ιχθύ και η κύρια προτεραιότητα σου είναι οι άνθρωποι που είναι πολύ σημαντικοί για σένα. Ένας από αυτούς είναι ο σύντροφος, ή κάποιοι συνεργάτες. Εάν έχεις εκνευριστεί για εκκρεμότητες που δεν είναι στο χέρι σου να διευθετηθούν, πάρε το χρόνο σου και μην αγχώνεσαι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα πάρεις βοήθειες από ένα άτομο που είναι υποστηρικτικό προς εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά στρέφεις το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφο και δείχνεις ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν. Ένα ταξίδι μπορεί να τονώσει την σχέση οπότε προγραμμάτισε το. Ζήσε την περιπέτεια μαζί του κι αν είσαι αδέσμευτος τόλμησε το ταξίδι μόνος. Σίγουρα θα επιστρέψεις με παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά δεν έχεις σπουδαίες και σημαντικές εξελίξεις και όλα ακολουθούν την ρουτίνα που γνωρίζεις. Στα οικονομικά το πρόβλημα που έχεις με τις υποχρεώσεις σου και τα χρέη που έχεις θα το τακτοποιήσεις αν κινηθείς άμεσα.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και σε αποδυναμώνει ενεργειακά. Θα έχεις μία εκνευριστική μέρα με πολλές υποχρεώσεις που θα μεταβάλλονται από την μια στιγμή στην άλλη. Το πιεσμένο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολλές αγγαρείες κι αυτό θα είναι υπεύθυνο για την κούραση που νιώθεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα που δεν θα παρεκκλίνεις από αυτό όσο κι αν σε πιέζουν. Σε συμβουλεύω να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου και να περάσεις ιδιωτικές στιγμές μαζί του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το έντονο πάθος που θα σε κυριεύσει να μη μετατραπεί σε ζήλια και κτητική συμπεριφορά και χαλάσει το ερωτικό κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα είσαι σε εγρήγορση, αλλά να είσαι προσεκτικός και να θυμάσαι ότι η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Παρόλα αυτά οι σχέσεις με τους συναδέλφους φωτίζονται και ζεσταίνονται οι σχέσεις μεταξύ σας. Στα οικονομικά θα έχεις άγχος για τις οφειλές σου αλλά βρίσκεις τρόπο και τις τακτοποιείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ κι εσύ θα ασχοληθείς κυρίως με τον σύντροφό σου. Νοιάζεσαι για την πορεία της σχέσης σου και προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ ερωτικών και επαγγελματικών. Είναι μία δύσκολη μέρα με αρκετή πίεση, καθώς από την μια ο σύντροφος και από την άλλη η δουλειά, διεκδικούν ίσο μερίδιο από σένα. Βάλε προτεραιότητες και θέσε όρια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά βρίσκεσαι σε πολύ καλή περίοδο, με τον σύντροφο να σκέφτεται την πιθανότητά της συγκατοίκησης, όπου σε βρίσκει σύμφωνο. Οι εκδηλώσεις αγάπης από μέρους, του σε καθιστούν ασφαλή, ως προς τα συναισθήματά του και έτσι παίρνεις την μεγάλη απόφαση.

Προβλέψεις για επαγγλματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα δυσκολευτείς να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμα, αλλά η υπομονή και η επιμονή που διαθέτεις είναι ανώτερη και θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά θα έχεις εύνοια, γιατί θα καταφέρεις να διαπραγματευτείς ένα μπόνους, ή μια μικρή αύξηση που θα οφείλεται στην εργασία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην οικογένεια και το σπίτι. Είναι μια μέρα που θα θέλεις να μείνεις μέσα και να προσφέρεις αγάπη στους οικείους σου. Η διάθεσή σου θα είναι ευμετάβλητη κι έτσι μαζί με την αγκαλιά θα βγάλεις και μερικά παραπονάκια. Αν ενοχληθούν τα κοντινά σου πρόσωπα είναι γιατί δεν έχουν δει την τρυφερή πλευρά σου, οπότε μη τους παρεξηγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά έχεις εύνοια και βλέπεις ότι το ταίρι σου ανταποκρίνεται στα θέλω σου. Νιώθεις ζεστασιά μαζί του και έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Σε αυτό θα βοηθήσει μία έξοδος για διασκέδαση που θα του προτείνεις ώστε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας αλλά και οι σχέσεις σου με τους υφισταμένους. Αυτό θα σε κάνει να απολαμβάνεις την εργασία η οποία θα σου βγαίνει ευχάριστα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Στα οικονομικά θα ανταμειφθείς με έξτρα μπόνους και θα νιώσεις πληρότητα σε ότι αφορά τις ανάγκες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και οι επικοινωνία σου είναι στα καλύτερα της. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα και πολλά ραντεβού θα γεμίσουν την μέρα σου. Θα πέσουν στο τραπέζι συμφωνίες! Η μέρα σου κυλάει ευχάριστα και εξελίσσονται ομαλά οι υποθέσεις σου. Οι πολλές μικρές διαδρομές δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά εσύ θα ταλαντεύεσαι μεταξύ εξωτερικών εργασιών και σπιτιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου έχεις την αγάπη και την στήριξη του συντρόφου που βρίσκεται στο πλευρό σου. Θα περάσετε μαζί μια όμορφη μέρα, ή μάλλον νύχτα, με ευχάριστη διάθεση. Προγραμμάτισε ένα δείπνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις για σήμερα και είναι στην δική σου ευχέρεια η διαχείριση του χρόνου σου. Τα οικονομικά είναι «ίσα βάρκα, ίσα πανιά» αφού ότι πάρεις θα το ξοδέψεις για την ευχαρίστηση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Θέλεις να εξασφαλίσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια. Για την επάρκεια των αγαθών σου θα προσπαθήσεις να κλείσεις συμφωνίες που θα σε εξασφαλίσουν. Οι επαφές που θα κάνεις σήμερα θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά δεν έχεις κάποιες σπουδαίες μεταβολές για σήμερα, αφού το μόνο που χρειάζεσαι, είναι να βρεθείς με το ταίρι σου στο σπίτι και να περάσεις μια ήσυχη βραδιά. Έχει αναπτυχθεί η οικειότητα μεταξύ σας και δεν υπάρχει πρόβλημα στο να μείνετε μέσα αυτή τη μέρα. Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά δεν υπάρχουν εξελίξεις και θα κινηθείς στα γνωστά εργασιακά πλαίσια. Η διάθεσή σου ούτως ή άλλως είναι κάπως χαλαρή. Οικονομικά θα έχεις βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον εφόσον την ζητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου και είσαι ο πρωταγωνιστής της μέρας. Πάνω από όλα νοιάζεσαι για τις προσωπικές σου επιθυμίες και θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι ανάγκες σου καλύπτονται με το παραπάνω αφού εσύ φροντίζεις γι’ αυτό. Παράλληλα θα έχεις συναντήσεις που θα σου φθάνουν χρήσιμες στην πορεία. Εισαι ευχάριστος και με πολύ καλή διάθεση κι αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά μια ερωτική γνωριμία θα προκύψει μέσα από το κύκλο γνωριμιών σου, ή από το κοντινό περιβάλλον, αν είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος ένα κοντινό ταξιδάκι με τον σύντροφο θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι καλά και δεν υπάρχουν προβλήματα σήμερα. Θα κινηθείς στα γνωστά εργασιακά πλαίσια. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε τις ικανότητες σου. Στα οικονομικά είσαι αρκετά καλά και μάλιστα θα έχεις άνοδο από μια συμφωνία που θα είναι επωφελής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη