Θεσσαλονίκη : Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε σταθμευμένα αυτοκίνητα


Ένα απίθανο τροχαίο σημειώθηκε  όταν ο οδηγός  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και παρέσυρε σταθμευμένα οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 11 το πρωί όταν οδηγός του αγροτικού οχήματος που κινούνταν στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στο ύψος περίπου της Μάρκου Μπότσαρη, πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα από το αντίθετο ρεύμα.

Από το τροχαίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οδηγός του αγροτικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός επιτάχυνε ξαφνικά και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα δύο αυτοκίνητα πού βρισκόταν στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας. Αμέσως μετά το όχημα που βρισκόταν εκτός ελέγχου πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι την πορεία του να ανακόψουν τα σταθμευμένα οχήματα.

Σημειώνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όπως και αυτό της μηχανικής βλάβης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη