Χαλκιδική : Εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της


Χαλκιδική : Εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης 26χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 26χρονης μητέρας και του 3χρονου παιδιού της που έφυγαν από την περιοχή της Χαλκιδικής το βράδυ της Τρίτης και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν πολύ σοβαρά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης, είναι η 26χρονη μητέρα να έφυγε με στενό της οικογενειακό πρόσωπο από τη Χαλκιδική, παίρνοντας μαζί της την 3 ετών κόρη της, λόγω προσωπικών διαφόρων με τον σύντροφό της. Σημειώνεται ότι η νεαρή γυναίκα έχει καταγωγή από Γαλλία, αλλά ελληνική υπηκοότητα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και έχουν ενημερωθεί διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς να προκύπτουν στοιχεία ή ενδείξεις για για εγκληματική ενέργεια.
Ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης που εξαφανίστηκε μαζί με το τρίχρονο παιδί τους αποκάλυψε στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της νύφης του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία και μια μέρα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει μετά στον πατέρα της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ» ανέφερε ο πεθερός της 26χρονης.

«Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες», δήλωσε για την ημέρα που ο γιος του δεν ξαναείδε το παιδί του.

«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου», είπε εκνευρισμένος αποκαλύπτοντας ότι έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει παράνομα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας προκειμένου να εξεταστεί αν συντρέχουν λόγοι για να σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, καθώς το σενάριο αυτό εξετάζεται σοβαρά από τις Αρχές.

Την εξαφάνιση της μητέρας και του παιδιού δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής, ο πατέρας της τρίχρονης και σύντροφος της 26χρονης. Σύμφωνα με τον 32χρονο, η μητέρα έφυγε από το σπίτι στην περιοχή της Νικήτης το προηγούμενο βράδυ μαζί με το παιδί, χωρίς να τον ενημερώσει και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη