Εξαφάνιση μυστήριο στην Χαλκιδική


Εξαφάνιση μυστήριο στην Χαλκιδική
Μυστήριο με οδηγό μετά από τροχαίο - Βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια και χάθηκε
Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Μπάμπη Μουραλασβίλι, που έγινε άφαντος, μετά το τροχαίο που είχε στην είσοδο του χωριού Πολύχρονου στη Χαλκιδική, όπου το αυτοκίνητό του εξετράπη και ανετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο άνδρας βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χάθηκε. Το αυτοκίνητο είχε ανέβει στους πρόποδες του βουνού, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα στην άλλη πλευρά του δρόμου και αναποδογύρισε.

Παρά τις έρευνες που έγιναν από αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές για δύο ημέρες, δεν βρέθηκε ίχνος του. Στο αυτοκίνητο βρίσκονται χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Τη δική του μαρτυρία έδωσε και άνθρωπος που βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος και ήταν ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί.

Ο Παναγιώτης Ντολκέρας επέστρεφε από Χαλκιδική στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου όταν ξαφνικά στο δρόμο με κατεύθυνση προς Πολύχρονο τον προσπέρασε με ταχύτητα το αυτοκίνητο του αγνοούμενου.

«Έτρεχε με διπλάσια ταχύτητα από μένα, ίσως με 200. Με εντυπωσίασε και είπα αυτός θα σκοτωθεί. Στις στροφές που είχε ο δρόμος μπροστά έβλεπα στο δρόμο τζάμια, θραύσματα και σταμάτησα μήπως έγινε κάτι κακό να βοηθήσω», είπε ο μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή.
«Είδα ξαφνικά έναν άνδρα. Φορούσε μία μπλούζα άσπρη με μαύρα οριζόντια σήματα και μου είπε να μην ψάχνω άδικα γιατί ο οδηγός έχει φύγει στο χωριό. Όταν ρώτησα πώς το ξέρει, άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω σε κατάσταση σοκ».

Λίγα λεπτά μετά στο σημείο του σφοδρού ατυχήματος μαζεύτηκε κι άλλος κόσμος και ο Μπάμπης εμφανίστηκε πάλι, λέγοντας ξανά στον κύριο Ντολκέρα ότι κακώς ψάχνει.
«Κρατούσε και ένα κατσαβίδι. Κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος όταν ήρθε η Αστυνομία και βρήκε μέσα στο αυτοκίνητο το διαβατήριό του. Τον αναγνώρισα από τη φωτογραφία. Ψάξαμε στις καλαμιές μήπως ήταν εκεί, αλλά είχε χαθεί».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη