"Οι κόκες στα πάρτι στη Νέα Υόρκη ήταν βουνό, με έσωσε που έγινα μαμά"


Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μητρότητα, για την επιλογή της να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία, αλλά και για τον λόγο που αυτό τη βοήθησε στην καριέρα της.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε αρχικά: 
«Τα νέα παιδιά είναι σαν να ανήκουν σε όλους μας. Τους οφείλουμε και τη ζώσα διδασκαλία από σκηνής αλλά εγώ κάθομαι και μιλάς μετά με αυτά τα παιδιά. Όσο εκείνα θέλουν εγώ κάθομαι και τους μιλάω, όσο κουρασμένοι και να είμαι. Πιστεύω ότι αυτές οι νέες ψυχές, ανεξαρτήτως αν είναι γκέι, στρέιτ, αγόρια κορίτσια, είναι οι αυριανοί μας πολίτες, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Διδασκάλου τόνισε πως το να γίνει μητέρα σε νεαρή ηλικία, την έσωσε:
 «Έγινα μαμά στα 22 και αυτό με έσωσε. Ήμουν στη Νέα Υόρκη τότε. Γνώρισα τον μπαμπά των δύο παιδιών που έκανα πρώτα. Το γεγονός ότι έγινα μητέρα, με γείωσε. Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο, μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις το καλάμι. Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενδιαφέρονταν. Ήταν μια Νέα Υόρκη που οι κόκες ήταν βουνό μέσα στα πάρτι και το μαύρο το πουλούσαν σαν τσίχλες, ήταν άγρια τα πράγματα. Τα παιδιά μου δεν τα είδα εμπόδιο ως προς την καριέρα», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη