Η απόφασή να γίνει μητέρα στα 47 της, σημάδεψε και έκανε ευτυχισμένη την Λούσι Λιού


Η απόφασή να γίνει μητέρα στα 47 της, σημάδεψε και έκανε ευτυχισμένη την Λούσι Λιού
Η Λούσι Λιού ομολογεί ότι δεν είχε κάποιο σχέδιο όταν αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 47 της.

Σε συνέντευξή της στο The Cut, η 54χρονη σήμερα σταρ είπε πως η απόφασή της να αποκτήσει τον 7χρονο γιο της Rockwell, που γεννήθηκε το 2015, ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα απρογραμμάτιστο εγχείρημα.

"Δεν είχα κάποιο σχέδιο. Απλά σκέφτηκα: Θέλω να αλλάξω λίγο τη συζήτηση", δήλωσε στο δημοσίευμα. "Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Δεν έκανα μεγάλη έρευνα, απλά τράβηξα τη σκανδάλη. Μπορώ να αποθαρρύνω εύκολα τον εαυτό μου για κάτι", πρόσθεσε. "Αν το σκέφτομαι πάρα πολύ, δεν θα το κάνω. Είναι καλύτερα για μένα να νιώθω κάτι και απλά να το κάνω. Πολλοί άνθρωποι διαβάζουν βιβλία για την ανατροφή των παιδιών. Εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά. Έλεγα: Όταν έρθει το παιδί, θα το καταλάβω.”

Η ηθοποιός έδωσε επιπλέον κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της σε περιβάλλον πόλης, το οποίο όπως είπε εκτιμά για την "εμπειρία”.

"Ήθελα οπωσδήποτε να μεγαλώσω ένα παιδί στη Νέα Υόρκη”, είπε σχετικά. "Ο κόσμος θα πει: Δεν είναι βολικό, δεν έχεις καν αυτοκίνητο, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δει όλα τα πράγματα. Θα τους δείξεις τι είναι ασφαλές και τι όχι, και θα το καταλάβουν αυτό μέσα από την εμπειρία", πρόσθεσε η Λιού. "Είναι δύσκολο να αναπτύξεις την κοινή λογική όταν βρίσκεσαι συνέχεια μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Τα παιδιά πρέπει να μυρίσουν όλες τις μυρωδιές”.

Όταν αποφάσιζε για το ταξίδι της μητρότητας το 2015, η ηθοποιός δήλωσε τότε στο People ότι η παρένθετη μητρότητα "μου φάνηκε απλώς η σωστή επιλογή για μένα, επειδή δούλευα και δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να σταματήσω".

Και πρόσθεσε: "Αποφάσισα ότι αυτή ήταν μάλλον η καλύτερη λύση για μένα και αποδείχθηκε ότι ήταν υπέροχη. "Είναι μια δραματική αλλαγή επειδή είναι μια συναισθηματική απόφαση. Και ακόμη και όταν συμβεί αυτό, δεν ξέρεις τι θα ακολουθήσει.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη