"Εστιατόριο των μοντέλων" το Cavaliere που ανατίναξαν τα ξημερώματα σήμερα Παρασκευή 24/3, στην Νέα Σμύρνη Αττικής

Ως υπόθεση εμπρησμού αντιμετωπίζεται, η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο γνωστό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη, μέτοχος του οποίου είναι και το γνωστό πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή.
Το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς καθώς η φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα είχε μεγάλη ένταση.

Βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από υπάλληλο της επιχείρησης, δείχνει τους πελάτες να απολαμβάνουν το φαγητό τους συνοδεία σαξοφωνίστα, μερικές ώρες πριν το εστιατόριο τυλιχτεί στις φλόγες.

Όπως φαίνεται στα σχετικά πλάνα, το μαγαζί είναι γεμάτο και κυριαρχεί ηρεμία και χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα πολυτελές περιβάλλον. Ο σαξοφωνίστας παίζει την διαχρονική επιτυχία του Sting και τίποτα δεν προδικάζει τι θα επακολουθούσε. Το ευτύχημα ήταν ότι η φωτιά δεν ξέσπασε όταν βρισκόταν μέσα κόσμος αλλά όταν είχε κλείσει το εστιατόριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εστιατόριο Cavaliere, μέτοχοι φέρονται να ήταν ο σύζυγος της ηθοποιού Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης και η γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη. Το Cavaliere είχε ιταλική κουζίνα και το μενού έφερε την υπογραφή του σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Μέτοχοι στην ίδια επιχείρηση εμφανίζονται και οι κ.κ Θάνος Γαλάτης και Γιάννης Τσαλαπάτης, σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη.

«Δεν είχαμε απειλές, δεν είχαμε θέματα» ήταν η πρώτη αντίδραση του πρώην μοντέλου, Μάρας Δαρμουσλή, της οποίας ο σύζυγος είναι μέτοχος στο εστιατόριο Cavaliere που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη.


Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Μάρα Δαρμουσλή χαρακτήρισε «τρομακτική τη φωτιά» προσθέτοντας ότι το μαγαζί, το οποίο ήταν «μεγάλη επένδυση», «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης ο άνδρας μου δηλαδή για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 και το μάθαμε στις 7 το πρωί γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω» είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι πού φαινόταν. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή και κατέληξε: «Δεν έχω θέματα ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη