Έκλεψαν από σχολείο 14.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν για σχολικές εκδρομές


Έκλεψαν από σχολείο 14.000 ευρώ, που συγκεντρώθηκαν για σχολικές εκδρομές
Ανεκπλήρωτο όνειρο φαίνεται ότι θα μείνουν οι ετήσιες εκδρομές για τους μαθητές δυο τάξεων του Γενικού Λυκείου Σκύδρας στην Πέλλα, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το κτίριο, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του λυκειάρχη και κατάφεραν να τα βάλουν στις τσέπες τους.
Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πως υπήρχαν πολλά χρήματα που προορίζονταν για τις εκδρομές των μαθητών της Α’ και της Β’ τάξης, που θα γίνονταν στα μέσα του Μαρτίου στην Κομοτηνή και την Κέρκυρα αντίστοιχα και εισέβαλαν στο γραφείο του διευθυντή, όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν 14.000 ευρώ. 
Η κλοπή αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία που διαπίστωσε ότι οι διαρρήκτες είχαν παραβιάσει στην πίσω πλευρά ένα παράθυρο του σχολείου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου δίνει αγώνα για να συγκεντρωθεί το σεβαστό ποσό, το οποίο έκλεψαν οι επιτήδειοι και έδωσε στην δημοσιότητα τον τραπεζικό λογαριασμό του πρακτορείου, για να καταθέσει όποιος μπορεί χρήματα ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη