«Thess Truth» : Το πρώτο παιχνίδι πόλης για την Θεσσαλονίκη


Το 1ο παιχνίδι πόλης της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Απρίλιο του 2022 επιστρέφει και θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 9 Απριλίου 2023 με αφορμή την φετινή Πρωταπριλιά. Το “Thess Truth” είναι το πρώτο και μεγαλύτερο παιχνιδιού πόλης της Θεσσαλονίκης και το διοργανώνει η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΘΗΤΑ σε συν διοργάνωση με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το Thess Truth είναι μια δράση της ΘΗΤΑ Κοιν.Σ.Επ. για ένα διαδραστικό παιχνίδι που παράλληλα με τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα διαθέτει, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και διαγωνιστικό μέρος όπου οι νικητές θα κερδίζουν κάθε χρόνο πλούσια δώρα.
Πολίτες και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης λαμβάνουν μέρος δηλώνοντας συμμετοχή στο σε ομάδες (2-5 ατόμων) και έχεις την ευκαιρία να συμμετέχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε ένα παιχνίδι- πρόκληση όπου θα χρειαστεί να λύσουν γρίφους που βασίζονται στο concept «αλήθεια ή ψέμα». Παράλληλα θα  απολαμβάνουν μια θεματική περιήγηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξερευνώντας άγνωστες πτυχές εμβληματικών σημείων της πόλης.
Οι παίκτες κάθε ομάδας θα επισκεφθούν τέσσερα σημεία- σταθμούς της Θεσσαλονίκης και εκεί θα βρίσκονται στημένα τα παιχνίδια. Η ΘΗΤΑ αναλαμβάνει μαζί με την διεξαγωγή και την μεταφορά τους από το ένα σημείο στο άλλο.

Το φετινό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης και οι σταθμοί θα είναι:
-Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου
-Λιμάνι Θεσσαλονίκης
-Ξενοδοχείο “ON Residence”

Σε κάθε σταθμό του παιχνιδιού θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με μουσική και ψυχαγωγία για να διασκεδάσουν παίκτες και διερχόμενοι και να μείνουν συντονισμένοι στον παλμό του παιχνιδιού!

Στόχος για τους παίκτες να μην ξεγελαστούν, να λύσουν τους γρίφους και η ομάδες περνώντας στις επόμενες φάσεις να καταλήξουν στον τελικό προορισμό, να παίξουν και να κερδίσουν.

“Thess Truth”: Το πρώτο παιχνίδι πόλης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη- Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Μπορεί να είσαι εσύ και η ομάδα σου αυτοί που θα αναδειχθούν νικητές του δεύτερου Thess Truth, του παιχνιδιού που έχει γίνει θεσμός. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στο: https://www.theta.org.gr/thesstruthregistration
Περισσότερα για το παιχνίδι στο www.theta.org.gr/thesstruth
Καθώς και στα social media της ΘΗΤΑ : Instagram theta.org.gr και thess_truth
Facebook: Theta και Thesstruthbytheta

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό της Πρωταπριλιάς αυτή την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 με σημείο εκκίνησης το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και ώρα έναρξης 10:00.

*Σημαντικό οι παίκτες να βρίσκονται στον 1ο σταθμό [Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης] 09:30-10:00 το πρωί για να πάρουν το υλικό που θα χρειαστούν και τις οδηγίες του παιχνιδιού από το registration spot στην είσοδο.



Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δωρεάν στο: https://www.theta.org.gr/thesstruthregistration

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη