Κερδίζει την μάχη για τη ζωή του ο 20χρονος Γεράσιμος, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού


Κερδίζει την μάχη για τη ζωή του ο 20χρονος Γεράσιμος, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Έδωσε μάχη και τα κατάφερε και οι γιατροί πλέον μιλούν με αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντος του βαγονιού 1, από το μοιραίο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές, από τέτοια, από αυτά, έχουμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο προσκρούοντας στο έδαφος έξω από το βαγόνι γλιτώνοντας έτσι την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε και τύλιξε όλο το βαγόνι με αποτέλεσμα τον θάνατο όλων των επιβατών του. Ο Γεράσιμος ήταν ο μόνος που γλίτωσε τον μαρτυρικό θάνατο. 
Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα και μπορεί να γλίτωσε τον κίνδυνο για την ζωή του, ωστόσο τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της αποκατάστασης.

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. 
Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος, και βλέποντας ανθρώπους άλλους που έχουνε χάσει τα παιδιά τους» ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη