Bαρέθηκε να περιμένει τον «τέλειο άνδρα» και έκανε μόνη της ταξίδι του μέλιτος


Bαρέθηκε να περιμένει τον «τέλειο άνδρα» και έκανε μόνη της ταξίδι του μέλιτος
Πριν από χρόνια η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε «Περνώ και μόνη μου καλά τα καταφέρνω μιά χαρά δεν σ' έχω ανάγκη ευτυχώς μου είσαι πλέον περιττός», και από ότι φαίνεται το άσμα του Φοίβου με τίτλο «Ο περιττός» ταιριάζει γάντι σε μια influencer από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών.

H Brittany Allyn που είχε βαρεθεί να είναι μόνη της αποφάσισε να κάνει ένα «σόλο ταξίδι του μέλιτος» και ορκίστηκε να σταματήσει να εξαρτάται από τους άνδρες περιμένοντας να την κάνουν ευτυχισμένη.
Tο 2022 ταξίδεψε στο Λονδίνο πριν κλείσει τις διακοπές των ονείρων της σε Γαλλία και Ιταλία. Έκτοτε, η Allyn απολαμβάνει την ελευθερία και την εργένικη ζωή της.
«Νομίζω ότι ο καθένας έχει μέρες που σκέφτεται ότι το θέλω αυτό, το ρομάντζο - αλλά κυρίως δεν νιώθω πίεση να παντρευτώ», δήλωσε η Allyn σε ένα βίντεο στο Youtube. «Άκουσα κάποτε ένα απόσπασμα που έλεγε ότι αν παντρευτείς στα 50, με τον έρωτα της ζωής σου, θα μπορούσες να είσαι με αυτό το άτομο για 30 χρόνια».

«Η μακροβιότερη σχέση μου κράτησε περίπου πέντε χρόνια και αυτό μου φάνηκε σαν σαν να ήταν για πάντα. Οπότε στη σκέψη ότι για 30 χρόνια θα είμαι με τον έρωτα της ζωής μου με κάνει τόσο ευτυχισμένη, που δεν βιάζομαι», συνέχισε.
Σύμφωνα με την Allyn, η άποψή της για τη ζωή προέρχεται από τους γονείς της. «Είχα πολύ υποστηρικτικούς γονείς, ρεαλιστές και είναι ακριβώς όπως: "Britt, θέλουμε να ζήσεις τα πάντα στη ζωή και να περνάς καλά"», δήλωσε η Allyn.

«Στα 20 ήμουν τελείως διαφορετική, ήθελα να είμαι μαμά που μένει στο σπίτι», εξομολογήθηκε η Allyn. «Ήμουν ερωτευμένη με έναν τύπο που γνώριζα από το λύκειο και πίστευα ότι θα ζούσαμε στην ίδια πόλη, θα παντρευόμασταν και θα κάναμε παιδιά μέχρι τα 27 ή τα 30. Θα γινόμουν απλώς μητέρα και δεν θα έφευγα ποτέ από το Σιάτλ, αλλά στα 25 μας χωρίσαμε και πήρα εντελώς διαφορετική κατεύθυνση».
Μετά τον χωρισμό τους, η Allyn συνειδητοποίησε ότι ο μήνας του μέλιτος δεν πρέπει να είναι μόνο για παντρεμένα ζευγάρια.

«Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που ήθελα να πάω, αλλά περίμενα τον τέλειο σύντροφο, την τέλεια σχέση», δήλωσε η Allyn. «Η Νότια Γαλλία, η Βενετία, να πάω βόλτα με γόνδολα, να πάω σε ένα αφρικανικό σαφάρι ήταν αυτά που ήθελα να κάνω και σκέφτηκα: “γιατί να περιμένω;”».

Πηγή έμπνευσης για άλλες γυναίκες
Από τότε που ξεκίνησε τα ταξίδια της, η Allyn έχει δημοσιεύσει το ταξίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλες ανύπαντρες γυναίκες.

«Ο κόσμος λάτρεψε αυτό που κάνω, νομίζω ότι έχω λάβει κοντά στα χίλια μηνύματα από γυναίκες που σχεδιάζουν το δικό τους me-moon», λέει χαρούμενη η Allyn. «Είναι πολύ ωραίο να ξέρω ότι αυτό ενέπνευσε γυναίκες να ταξιδέψουν μόνες τους και θα έλεγα ότι δεν πρόκειται να το μετανιώσετε».

Κάνοντας τον απολογισμό της η Allyn λέει ότι ο καθένας λειτουργεί και σκέφτεται διαφορετικά.
«Τώρα που είμαι 37 ετών, έχω δει πολλές γυναίκες να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους και ο ένας δεν είναι καλύτερος από τον άλλο. Δεν είναι απαραίτητο ότι είσαι ευτυχισμένη αν είσαι παντρεμένη, ή αν είσαι μητέρα», δήλωσε η Allyn. «Κατά κάποιο τρόπο, νομίζω ότι το να είσαι πιο ανεξάρτητη και ανύπαντρη είναι πιο εύκολο».

«Μπορώ απλά να κάτσω στο κρεβάτι μου το πρωί όσο θέλω, να ψάξω τις πτήσεις της επόμενης εβδομάδας αν θέλω να πάω κάπου», είπε η Allyn. «Σίγουρα δέχομαι πιέσεις, αλλά η μία ζωή δεν είναι καλύτερη από την άλλη, νομίζω ότι απλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή σου είναι μοναδική και πρέπει να το αποδεχτείς αυτό».

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη