Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη είναι η απόλυτα τυχερή σου μέρα αφού η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο σου σχηματίζουν σύνοδο σου και σου χαρίζουν ρέντα σε έρωτα και οικονομικά! Είμαι μία μέρα που οι συμπτώσεις, οι ευκαιρίες και τα ξαφνικά τυχερά γεγονότα, θα φέρουν χαμόγελα ενθουσιασμού! Πες ναι σε νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις και σε υπέροχα νέα ξεκινήματα! Είναι η μέρα σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι σήμερα και σου υπόσχεται μεγαλειώδεις στιγμές! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο σου πετυχαίνεις τους στόχους σου στον έρωτα και λάμπεις από ικανοποίηση! Μία νέα ερωτική γνωριμία φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα κάποιες συγκυρίες στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως επαγγελματίας και αυτό θα φέρει επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει άγχος, για κάποια έξοδα του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Πέμπτη ετοιμάσου για θετικές και χαρμόσυνες στιγμές! Θα αισθανθείς σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και κοινωνικά αποδεκτός! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα καλοπροαίρετοι μαζί σου, πράγμα που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θάρρος! Οι αποφάσεις σου, οι συνομιλίες, οι μετακινήσεις και οι συναναστροφές σου, θα έχουν σίγουρα θετική έκβαση! Με την σύνοδο Αφροδίτης – Δία, λύνεις επαγγελματικά ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, θα σου αρπάξεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και συμφωνείς επιτέλους με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφος σου, όπως και αυτός μαζί σου! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για συζητήσεις, που καιρό τώρα, έπρεπε να γίνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ένας μεγαλεπήβολος στόχος σου, πραγματοποιείται! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα υπερβολικά ανούσια έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης Δία προσφέρει όμορφες ευκαιρίες μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Μία γνωριμία, μία πρόταση, μία στήριξη ή ακόμα και μία έκπληξη που θα σου αλλάξει όμορφα την ζωή έρχεται αυτή την ημέρα! Σήμερα επιπλέον θα απολαύσεις ουσιαστικό και σοβαρό ενδιαφέρον του περίγυρου σου και οι αποκρίσεις σου σε αυτό το γεγονός, θα είναι η ανάδειξη των προσόντων και των ταλέντων σου, όπως και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από εντάσεις, μουρμούρα και γκρίνιες χωρίς λόγο, ιδίως αν βασίζονται σε κτητικότητα και ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, υποδέχεσαι μηνύματα από ένα άτομο, που ενδιαφέρεται για σένα εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα γίνουν σήμερα κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θετικά ή και αρνητικά! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις απρόσμενη αύξηση εσόδων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, το Φεγγάρι στο δικό σου Ζώδιο και πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς με πολλούς τρόπους, τον δυναμισμό, την σπιρτάδα, την λάμψη και το θάρρος, σε κάθε σου δράση, κίνηση και απόφαση! Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτητικότητα και έπαρση! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σου προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής αναρρίχησης, είσαι ένα βήμα για να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και ερωτισμό, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με τον σύντροφό σου! Ωστόσο απέφυγε παρορμητικότητα, εγωισμούς και νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις εσύ τώρα το πρώτο βήμα, παίρνοντας πρωτοβουλίες, ώστε να πλησιάσεις, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση του, είναι σχεδόν σίγουρη πλέον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχεις επιτυχία σήμερα! Οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα, που αργότερα οι συνέπειες τους θα σε αγχώσουν!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, Πέμπτη σήμερα και με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία στον Κριό εσύ το διασκεδάζεις! Προκύπτουν ευχάριστες εκπλήξεις που σε συναρπάζουν, διασκεδάζεις, αποκτάς νέες εμπειρίες, γνωρίζεις νέο κόσμο και μετά από καιρό βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου! Καλό είναι αυτή την ημέρα να μοιράζεσαι την χαρά σου μόνο με λίγους και καλούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τον τελευταίο καιρό το ταίρι σου σε έβλεπε ως δεδομένο και σήμερα μπορείς να το αλλάξεις αυτό, κάνοντας ουσιαστικές ανανεώσεις στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι άκρως κατάλληλη για ερωτικά φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προστάτεψε τα μυστικά σου, για να αποφύγεις προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την αποκάλυψη τους, στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, έρχονται λύσεις που σε απαλλάσσουν από το άγχος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οι καλοί σου φίλοι, θα επιδιώξουν την συντροφιά σου με ποικίλους τρόπους και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν λεκτικά ή έμπρακτα, όσον αφορά τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσεις να αναμένεις κάποιες απρόσμενες, αλλά σαφώς θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία προσφέρει ευκαιρίες σημαντικές για να γεμίσεις το πορτοφόλι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου και περνώντας υπέροχα με το ταίρι σου! Το μόνο ίσως που θα πρέπει να προσέξεις και να περιορίσεις, είναι τα νεύρα και τα ξεσπάσματα σου! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι πανέτοιμος για αλλαγή πλεύσης! Μπορεί να σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο, αλλά σήμερα χωρίς να το περιμένεις, ένα άλλο νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκμεταλλεύεσαι τις έξυπνες ιδέες σου, τις εκφράζεις και αυτό σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια μικρά ξαφνικά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή σύνοδο Αφροδίτης – Δία, έφτασε η στιγμή της τύχης και της ευκαιρίες για θέματα συντροφικότητας και δέσμευσης!Τώρα επιτέλους ανοίγει η τύχη σου για να μπεις σε μία νέα σχέση με καλές προοπτικές ή για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία που θα είναι το δικό σου τυχερό χαρτί! Επιπλέον σήμερα λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και σκοπούς, βάζεις γερές βάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απόλυτα «γουρλίδικη» μέρα για τα αισθηματικά σου είναι αυτή η Πέμπτη! Σε θέλω έτοιμο να αξιοποιήσεις όμορφες ευκαιρίες που θα σε φέρουν κοντά σε έναν έρωτα που θα σε συναρπάσει! Όσο για σένα που έχεις σχέση, τραγουδάς «Θα μου βάλεις την κουλούρα και θα πεις και ένα τραγούδι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά καταφέρνεις να πετύχεις φιλοδοξίες και αναδειχθείς επαγγελματικά! Οικονομικά, να αναμένεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, για σήμερα Πέμπτη έχεις κέφι, επικοινωνιακό ταλέντο, οξυδέρκεια και καλή διάθεση! Είσαι πανέτοιμος, να απολαύσεις κάθε μικρή και μεγάλη χαρά της ζωής! Εκμεταλλεύσου τις αξιοθαύμαστες ιδέες σου και καταφέρνεις με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου και θα νιώσεις σίγουρα περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία σε βοηθά να βελτιώσεις την εργασία, την καθημερινότητα αλλά και την εμφάνισή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μπόλικες νέες γνωριμίες, φλερτ, επαφές και μηνύματα, ερωτική περιπέτεια και ανεμελιά! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να καταπιέζεσαι για τίποτα και από κανέναν! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις μία εποικοδομητική και ωφέλιμη συζήτηση με τον σύντροφο του, ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, χρειάζεται αρκετή προσοχή σήμερα, διότι είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθος κινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη για σήμερα Πέμπτη με την σύνοδο Αφροδίτης Δία διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και περνάς καλά μέσα από την ψυχή σου! Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα και να φέρει ριζικές αλλαγές στην ζωή σου! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Καρκίνο αξιοποίεισαι όσο γίνεται, την ισχυρή σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να πάρεις ορθές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει υπόγεια στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος, με τον σύντροφο σου, κάθε στιγμή! Πες όμως όχι, σε καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, γιατί θα έρθουν διαμάχες που ύστερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου, της σεξουαλικής σου αύρας και του μυστηρίου που αποπνέεις, καταφέρνεις να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά πετυχαίνεις με την δυναμική απόδοση σου και την διορατικότητα σου! Στα οικονομικά, έρχονται θετικές εξελίξεις και λύσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να αναγνωρίσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις πρόσωπα αγαπημένα, που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή παρεξηγήσεων, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες εποικοδομητικές γνωριμίες στην ζωή σου! Σε διακρίνουν δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια! Με την σύνοδο Αφροδίτης Δία που κορυφώνεται σήμερα, ετοιμάσου για τυχερές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα διαβίωσης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε μαζί, πολλές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ανανεωμένης εξωτερικής σου εμφάνισης και του μοναδικού σου στυλ, κερδίζεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτυχία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, χάρη στην διαλλακτικότητα σου! Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις έναρξης σωστής διατροφής, άσκησης και ευεξίας! Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι περιζήτητος κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους άλλους! Επίσης, την σημερινή ημέρα, διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου! Με την Σύνοδο Αφροδίτης – Δία να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, προτάσεις ή συμφωνίες που είναι «υπέρ» σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας «προχωρά» μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε συναρπάζει, αρκεί να προσέξεις τους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο, μην εκφράζεις συνεχώς παράλογα παράπονα και μην κολλά σε λεπτομέρειες που πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανταμείβεσαι για την σκληρή δουλειά και καταφέρνεις σίγουρα επαγγελματικούς στόχους και σκοπούς! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες που εδώ και καιρό, έπρεπε να διεκπεραιωθούν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και αυτό σου δίνει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Απόλαυσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και τόλμη! Ετοιμάσου, για στιγμές καλοπέρασης και ψυχαγωγίας, όπως και για ευκαιρίες, ώστε να πετύχεις μεγαλεπήβολους! Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Κριό σε βοηθά να γεμίσεις πιο εύκολα και γρήγορα το πορτοφόλι ή τον τραπεζικό λογαριασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, έντονο συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, κέφι και πάθος! Αλλαγή και βελτίωση θα χαρακτηρίσουν τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους ερωτική τύχη και εύνοια! Έρχονται κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μόνο επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές και επαφές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς εύκολα σήμερα, να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες και στόχους, προβάλλοντας τα ταλέντα και τις ικανότητες σου! Οικονομικά έχεις τύχη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και ρίσκα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη