Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου



ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή δέξου με καρά την βοήθεια των φίλων σου, αφού έτσι θα καταφέρνεις και να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει την σημερινή ημέρα! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου σε βάζει σε περίοδο έντονης επικοινωνιακής δραστηριότητας αλλά και εξωστρέφειας. Οι ιδέες σου, σου προσφέρουν λύσεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και αντιμετωπίζεις ένα χρόνιο πρόβλημα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά, απέναντι σε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα έρθουν, μέσα από φιλικές συναναστροφές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδίως όσον αφορά συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, θα έχουν απόλυτη επιτυχία σήμερα! Στα οικονομικά σου θέματα, φέρεσαι μάλλον παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος διαχείριση χρημάτων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, ένα οικογενειακό θέμα ή μία κλονισμένη συγγενική σχέση, βρίσκουν λύσεις και εσύ ηρεμείς! Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει θετικές επαφές με το κοινωνικό περιβάλλον, ενώ στην συνέχεια το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα σε στηρίξει για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο άτομο, που οι πράξεις τους τελευταία, υπόσχονται για το μέλλον, μια σταθερή και στέρεα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και απότομες συμπεριφορές απέναντι στο ταίρι σου, απλά για να έχεις τον έλεγχο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε και κατέκτησε σήμερα με ευκολία τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα! Οικονομικά, οι στόχοι σου εκπληρώνονται, χάρη στους σωστούς σου χειρισμούς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα! Το πέρασμα του κυβερνήτη του ζωδίου σου Ερμή στο ζώδιο του Κριού σε βάζει σε μία περίοδο κοινωνικής δραστηριοποίησης, με επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα, αλλά και πολλές ουσιαστικές γνωριμίες που έχουν κάτι θετικό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς τόσο πολύ σήμερα, με κάποιες νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι πολύ πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το άλλο σου μισό, καλοπέραση και βελτίωση της επικοινωνίας σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν σήμερα, λόγω της παρελθοντικής λάθος διαχείρισης των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους και μάλιστα με ευκολία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά και ανούσια λόγια με τους γύρω σου! Δεν θα λείψουν αυτή την ημέρα και κάποιες εξομολογήσεις καρδιάς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο που επηρεάζεσαι από το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, άρπαξε κάθε ευκαιρία για να απολαύσεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς όρια, με το ταίρι σου! Ωστόσο, απέφυγε οπωσδήποτε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και μην προσεγγίσεις και πάλι ερωτικά το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έρχεται μία λύση στα ξαφνικά και επιτέλους ανακουφίζεσαι! Στα επαγγελματικά σου, μετά από κάποιες συγκυρίες, αλλάζεις γνώμη για κάποιους συνεργάτες και συναδέλφους και αναθεωρείς καταστάσεις! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει σημαντικές συζητήσεις και προτάσεις για ζητήματα επαγγελματικά!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα όλα θα πάνε ακριβώς όπως επιθυμείς! Αρμονικά, ήρεμα και ευχάριστα! Η σημερινή εύνοια, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Κάποια θετικά νέα για ζητήματα εργασιακά – οικονομικά θα προσφέρουν ανακούφιση με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό στρέφει τη σκέψη σου στην οργάνωση ταξιδιών και στην περεταίρω δικτύωσή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ποθείς και να τον κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, το έτερον ήμισυ σε περιποιείται, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, σε ηρεμεί και κυρίως σου προσφέρει αφοσίωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, είναι η κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές! Στην καριέρα, βρίσκεις λύσεις σε θέματα, που είχες ως εκκρεμότητα από παλιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα ξεχωρίζεις για την ήρεμη και σίγουρη δυναμικότητα σου, την αποτελεσματική πρακτικότητα σου, την οξυδέρκεια και την τετράγωνη λογική σου! Θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου! Η μέρα σήμερα προσφέρεται και για όμορφες επικοινωνίες με το σύντροφό σου! Η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τις ιδέες εκείνες για να συγκροτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να επιδιώξεις σοβαρές και ήρεμες συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, ώστε να βρείτε μόνιμες λύσεις, ακόμα και για παλαιά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, δίνεις ευκαιρία πια, μόνο σε αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις έρχονται και επιτέλους ηρεμείς από άγχη και προβληματισμούς!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, τα σημερινά γεγονότα και συγκυρίες, θα σου φέρουν σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα! Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα προσφέρει αποκατάσταση και λύση σε ζητήματα εργασιακά – οικονομικά, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού σε στηρίζει για να έχεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που έχεις σχέση και συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα, να παρουσιάσεις εγωκεντρική συμπεριφορά, αφού ομολογουμένως κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και δεν δίνεις την απαραίτητη σημασία στις ανάγκες και τα παράπονα του άλλο σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ, θαυμαστές, ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι στις θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις σήμερα, στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, αλλά όχι στην τόλμη και το ρίσκο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, επικεντρώσου στον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις πως θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις επιτέλους ξανά τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Μία είδηση που θα λάβεις σήμερα θα προσφέρει ικανοποίηση για ζητήματα αισθηματικά! Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό έχεις την ευκαιρία να συγκροτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα εργασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα και λάθη του άλλου σου μισού, προκαλώντας γκρίνια και καυγάδες, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να προσεγγίσεις ξανά το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανταποκρίνεσαι σήμερα άψογα στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, γεγονός που θα έχει και τις ανάλογες θετικές συνέπειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες! Αν αποφύγεις κουτσομπολιά σήμερα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, όπως και να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις, πρακτικά ζητήματα και εκκρεμότητες! Λύνονται ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά, σε αυτό βοηθά το σημερινό εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Τέλος, με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, μπαίνεις σε περίοδο φλερτ και ερωτικών γνωριμιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ! Πιθανότητα όμως, δεν θα προκύψει κάτι σταθερό ή σοβαρό άμεσα, γι’αυτό μείωσε τις προσδοκίες σου! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να είσαι πιο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά την σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σωστή συνεργασία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία στην καριέρα! Έξοδα προκύπτουν που έχουν να κάνουν με το αμάξι, ή κάποιο ταξίδι και μετακίνηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, αποφεύγοντας βιασύνες και πιεστικές συμπεριφορές στις συναναστροφές σου Στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις λοιπόν, να είσαι ήρεμος και αποφασιστικός, χωρίς εγωκεντρισμό! Μία όμορφη επικοινωνία με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα σου προσφέρει στήριξη και βοήθεια σήμερα με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Ο Ερμής στον Κριό θα σε βοηθήσει σημαντικά να αποκαταστήσεις προβλήματα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, ώστε να συζητήσεις μαζί του, την ανάγκη σου για περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο, το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέες ιδέες και πρωτοβουλίες, στην καριέρα! Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου, σήμερα, ό,τι κι αν κάνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και απλά, λάμπεις και πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Μία είδηση στα οικονομικά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το στρες και να τακτοποιήσεις μία οφειλή σου, σε αυτό σε βοηθά το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Με τον Ερμή στον Κριό από σήμερα, είσαι αρκετά εξωστρεφής, επικοινωνιακός και έτοιμος για μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για αμέτρητες κατακτήσεις, θαυμαστές και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πάθος και ένταση, χαρακτηρίζουν την σχέση σου σήμερα, αρκεί να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και κόντρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι σε εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, ιδίως αν είναι υποκινούμενες από ανταγωνιστική διάθεση! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα καλύτερα, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών και ωφέλιμων αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις υλοποιήσεις, δρώντας αργότερα! Πιθανόν κάποιες στιγμές, να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, αφού οι γύρω σου, πιθανόν να παρεξηγούν τα κίνητρά σου και τα λόγια σου! Λίγο πριν αποχωρήσει ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και προσφέρει μία είδηση επιβεβαίωσης ότι κάτι που θέλεις πολύ θα γίνει πραγματικότητα! Με τον Ερμή στον Κριό, βρίσκεσαι σε συζητήσεις για ζητήματα οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις προσταγές της καρδιάς σου, αφού τώρα είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποκύψεις σε κολακευτικά λόγια και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλες και απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες, γιατί ενδεχομένως να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή θα χρειαστεί σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη στον εργασιακό τομέα! Στον οικονομικό τομέα, μην ξοδεύεις αλόγιστα, αφού οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη