Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 25 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου επωφελείσαι συναισθηματικά και νιώθεις την πληρότητα να κατακλύζει την ψυχή σου. Με τις ασφαλείς σου επιλογές καταφέρνεις την αρμονία και την γαλήνη στην ζωή σου. Ένα μικρό αγκάθι που μπορεί να σε τρυπήσει θα αφορά την οικογενειακή σου κατάσταση, λόγω της εισόδου του Άρη στον Καρκίνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά ενώ έχεις τα διαπιστευτήρια της αγάπης του συντρόφου παρόλα αυτά δεν χάνεις ευκαιρία να του εκφράσεις τα παράπονα ότι δεν σου φτάνει ο χρόνος μαζί του και θέλεις περισσότερο. Άσε στην άκρη τον εγωισμό και δέξου την καλοσύνη που σου προσφέρει απλόχερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μετά από την μεγάλη προσπάθεια από μέρους σου για καταξίωση έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ένα ασφαλέστερο περιβάλλον και μπράβο σου! Δεν χρειάζεται όμως να τρώγεσαι με τα ρούχα σου την στιγμή που οι ανάγκες σου έχουν καλυφθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, χρόνια πολλά! Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τις προσωπικές σου ανάγκες και η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Η προτεραιότητα του εαυτού σου θα προσδώσει κυκλοθυμική τάση διότι θεωρείς πως δεν είσαι όπως θα ήθελες. Το συναισθηματικό φορτίο προκαλείται από τον περίγυρο και κατ’ επέκταση από διά σου άτομα που θεωρούν πως δεν κάνεις τα μέγιστα γι’ αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά η αυξημένη ανάγκη σου να βρεθείς μαζί με το ταίρι σου σε οδηγεί στην αγκαλιά του όπου βρίσκεις ένα ώμο να ακουμπήσεις. Προσοχή στα υπερβολικά παράπονα γιατί η μια κουβέντα θα φέρει την άλλη και δεν αργεί να γίνει παρεξήγηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά οι προτάσεις που δέχθηκες θα φιλτραριστούν σήμερα που έχεις τον χρόνο να σκεφτείς προτού αποφασίσεις. Μη βιαστείς γιατί οι συζητήσεις για τα επεκτατικά σχέδια σου είναι ακόμα στα σπάργανα. Ρίξε μια δεύτερη ματιά προτού προβείς σε σταθεροποίηση. Η εξασφάλιση των οικονομικών σου θα έρθει σταδιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα σε βρίσκει σε νωχελικότητα και η διάθεση είναι πεσμένη. Οι έννοιες και οι σκοτούρες του μυαλού σου έχουν γίνει θεριά που σε κυριεύουν. Σκέψεις που σε φέρνουν αντιμέτωπο με παρελθοντικές καταστάσεις δεν σε ωφελούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά υπερτερεί η ανασφάλεια αφού έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και δεν αφήνεις τον σύντροφο να σου συμπαρασταθεί. Αν ζητήσεις την βοήθεια του να είσαι σίγουρος ότι θα τη λάβεις. Μη σε καταβάλλουν τα γεγονότα που συνέβησαν παλιά γιατί έτσι βάζεις την σχέση σε αδιέξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά θα κινηθείς μυστικά κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οι παρασκηνιακές ενέργειες θέλουν προσοχή ώστε να μην αποκαλυφθούν. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Οι παρορμητικές αγορές θα αποδειχθούν άχρηστες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, χρόνια πολλά! Σήμερα με τον Άρη στο ζώδιο σου παίρνεις φόρα να διεκδικήσεις τα κεκτημένα και ότι σου αναλογεί. Η επιδίωξη για την σταθεροποίηση των στόχων σου θα επιτευχθεί. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά με λίγο άτσαλο τρόπο. Παρόλα αυτά θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα αν χαλιναγωγήσεις τον άκρατο ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διεκδικείς τον έρωτα με τόλμη και μαχητικότητα. Κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και ο σύντροφος ακολουθεί πατώντας πάνω στα χνάρια σου. Η ανανεωτική σου δράση είναι τονωτική ένεση στον έρωτα σας. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα είναι κατάλληλη για να βγεις και να κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η παρορμητικότητα θα σου προσδώσει την ώθηση που θα σε δραστηριοποιήσει ώστε να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συνάψεις συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν αργότερα. Η διαχείριση των οικονομικών πόρων θέλει σύνεση και όχι απερίσκεπτες ενέργειες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, χρόνια πολλά! Σήμερα η εσωστρέφεια θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία και άγχος. Οι μελοδραματισμοί και τα παράπονα για την κακή σου τύχη δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αλλά είναι παιχνίδια του μυαλού σου. Μπορείς να συγχωρήσεις όσους σε πλήγωσαν και να πας παρακάτω. Είσαι πολύ μεγαλόψυχος για να πιάνεσαι με μικροπρέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά αναμοχλεύεις το παρελθόν ψάχνοντας να βρεις αφορμές ώστε να επιρρίψεις ευθύνες στον σύντροφο. Πρόσεχε να μη το παρακάνεις γιατί δεν σε συμφέρει. Το ταίρι σου σε νοιάζεται πραγματικά και στο αποδεικνύει έμπρακτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά έχεις δώσει τον καλύτερο εαυτό σου και έχεις βάλει ψυχή και σώμα. Έχεις την στήριξη των ανωτέρων σου αλλά ζητάς περισσότερη βοήθεια. Στα οικονομικά δεν σε φτάνουν τα χρήματα για να καλύψεις τις υπερβολικές απαιτήσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, χρόνια πολλά! Σήμερα θα νιώσεις την επεκτατική φύση να πνέει γύρω σου και σε ωθεί σε περιπετειώδεις εξορμήσεις και ανανεωτικά ταξίδια. Σε περιμένουν απολαυστικές στιγμές που προέρχονται από την υλοποίηση των επιθυμιών σου. Οι νέες εμπειρίες γίνονται η βάση της ευνοϊκής σου εξέλιξης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ανοίγει η όρεξη για νέες γνωριμίες. Το ταξίδι στο άγνωστο σε καλεί να το εξερευνήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος η μέρα θεωρείται ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευνοϊκή περίοδος για προτάσεις που προέρχονται από το εξωτερικό, ή από πολυεθνικές, ή το διαδίκτυο. Στα οικονομικά οι απολαβές είναι τηρουμένων των αναλογιών και θα διευκολυνθείς στην επίτευξη των στόχων σου.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα θα επιδιώξεις την κοινωνικοποίηση και την δημόσια προβολή σου. Η έντονη επιθυμία της αναγνώρισης θα εντείνει τις προσπάθειες από μέρους σου. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου προμοτάρει την παρορμητικότητα και το πάθος της ανέλιξης. Προσοχή στην υπερβολική δραστηριότητα για το κυνήγι της εξουσίας που θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις πραγματικές ανάγκες της ψυχής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά προβάλλεις τις ανησυχίες σου στο ταίρι και δείχνεις έντονο προβληματισμό για την πορεία της σχέσης. Η διάθεση σου μεταβάλλεται από την μια στιγμή στην άλλη και άθελα σου εκπέμπεις διφορούμενα σήματα. Αν δεν έχεις ταίρι δεν είναι κατάλληλη μέρα για να το βρεις. Μην είσαι ανυπόμονος και βρίσκεσαι πολύ κοντά στον στόχο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο αρκεί να μη συμπεριφερθείς εγωιστικά στο περιβάλλον. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός με τους ανωτέρους γιατί η σύγκρουση μαζί τους δεν σε συμφέρει. Οικονομικά σε αγχώνουν οι εκκρεμότητες με οφειλές προς τρίτους και προσπαθείς να βρεις λύσεις οι οποίες βρίσκονται κάτω από την μύτη σου και δεν τις βλέπεις γιατί θέλεις όλα να γίνουν αστραπιαία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Νοιάζεσαι για την εξέλιξη των υποθέσεων τους και παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες βάζοντας τες σε δεύτερη μοίρα. Η μέρα είναι ιδανική και προσφέρεται για την επίτευξη και των δικών σου στόχων και επιθυμιών αν καταφέρεις και τα συνδυάσεις παράλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά οι μέρα είναι κατάλληλη για τολμηρές εξομολογήσεις στον σύντροφο. Κράτα σφικτά το χέρι του και πήγαινε τον έναν περίπατο στην εξοχή. Ο φρέσκος αέρας θα τονώσει την αγάπη και νιώσεις να ανθίζει ξανά ο έρωτας. Αν δεν έχεις ταίρι προγραμμάτισε ένα ταξίδι και που ξέρεις.. όλα μπορούν να συμβούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά οι προτάσεις για συνεργασίες θα σου ανυψώσουν το ηθικό. Αν χρειαστεί να ταξιδέψεις για να υπογράψεις δέξου με ευχαρίστηση και συνδύασε το τερπνό μετά του ωφελίμου και κάνε ταυτόχρονα μια μικρή παύση από την δουλειά. Οικονομικά οι εξελίξεις διαφαίνονται σημαντικές και ευνοϊκές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα σε βρίσκει φορτωμένο με έννοιες και σκοτούρες για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Άγχος και ανασφάλειες που πηγάζουν από το παρελθόν ψάχνουν κανάλια διαφυγής αλλά σήμερα θα δυσκολευτείς να τα ανακαλύψεις με τέτοια βαριά διάθεση. Πάρε απόσταση και βρες την ηρεμία που θα απαλύνει τους φόβους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά η ανασφάλεια σου τρώει τα σωθικά και οι αμφιβολίες *μαχαίρι στην καρδιά*. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου στη προκειμένη περίπτωση και βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Ανακάλυψε τον ήρωα μέσα σου και προχώρα. Αν δεν είσαι σε σχέση δεν είναι η κατάλληλη μέρα για γνωριμίες. Δεν αργεί η μέρα που θα νιώσεις έτοιμος για νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά δίνεις *πόνο* και περιμένεις να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σου. Το άγχος για να τα καταφέρεις είναι διάχυτο στο εργασιακό περιβάλλον. Το πάθος για να πετύχεις σε βγάζει εκτός ορίων. Οικονομικά έχεις πολλά έξοδα και οι τρέχουσες καταστάσεις δεν σου αφήνουν περιθώρια να τα ρυθμίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα είναι εστιασμένη στους άλλους και πως θα περάσεις χρόνο μαζί τους. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και ακριβώς απέναντι σου δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ σοφή επιλογή σου. Η προσκόλληση θα φέρει πρόβλημα και δυσανασχέτηση. Άσε χώρο και χρόνο ελεύθερο και μη τους καταπιέζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου αλλά δεν θα εκτιμηθεί αναλόγως. Ασχολήσου με τον σύντροφο αλλά μη τον πνίγεις γιατί θα αναγκαστείς να ακούσεις τα παράπονα του και δεν είναι λίγα. Απέφυγε να έρθεις σε κόντρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την σημερινή μέρα το μυαλό σου βρίσκεται σε άλλο μήκος κύματος και δεν ενδιαφέρεσαι για τα επαγγελματικά. Παρόλα αυτά θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα εξετάσεις διεξοδικά όταν *συμμαζευτείς*. Στα οικονομικά τα τρέχοντα έξοδα σου δημιουργούν αγωνία για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, χρόνια πολλά! Την σημερινή μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα άτομα του στενού περιβάλλοντος. Ο εγκλεισμός μέσα στο σπίτι θα σε ρίξει ενεργειακά αφού θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα προβλήματα της οικογένειας. Η δουλειά που πήρες στο σπίτι για εργασιοθεραπεία μόνο άγχος θα σου προσφέρει. Η μετατροπή του σε παραγωγικό θα σε βοηθήσει να *ξεπετάξεις* αρκετή δουλίτσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά δεν διανύεις την ιδανικότερη μέρα σήμερα. Η εσωστρέφεια φέρνει προβληματισμούς που είναι καλύτερα να μη τους μεταφέρεις στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι η μόνη ελπίδα είναι να περιμένεις να περάσει η μέρα εκτός αν υπάρχει πρόσκληση από συναδέλφους όπου εκεί κάτι μπορεί να συμβεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά το άγχος σιγοτρώει την ψυχή σου. Θα καταφέρεις να το αποτινάξεις από πάνω σου για να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που προσδοκείς. Η τελειομανία σε καθυστερεί από τις εξελίξεις. Οικονομικά θα αποκτήσεις όσα θέλεις μετά από πολλή δουλειά και το γνωρίζεις καλύτερα από όλους.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, χρόνια πολλά! Η σημερινή μέρα απαιτεί από σένα να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις και να κοινωνικοποιηθείς. Οι προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές και η προώθηση των ταλέντων είναι σημαντική. Ότι σε κάνει ευτυχισμένο και η ενασχόληση σου με ουσιαστικά ζητήματα θα φέρουν ανανεωτικές εξελίξεις. Τα παιδιά θα γίνουν η έμπνευση της μέρας και οι μετακινήσεις θα φέρουν καινούργιες επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σήμερα κάνεις* τζακ ποτ* στον έρωτα με συναντήσεις που θα βελτιώσουν την σχέση σου. Γλυκές ειδήσεις και όμορφα μηνύματα γεμίζουν οποιοδήποτε κενό κι αν υπήρχε. Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη και ο πόθος ασυγκράτητος. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό ταίρι μη κάθεσαι.. Ο έρωτας βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα η δουλειά δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα εκτός κι αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά ή παιδαγωγικά. Η ανάδειξη των ταλέντων είναι πολύ πιο ουσιαστική και σημαντική σήμερα και επικεντρώνεσαι εκεί. Οικονομικά νιώθεις επάρκεια και ασφάλεια που προέρχεται κυρίως από αυτά που έχεις δημιουργήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη