Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Απριλίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Κυριακή σε διακατέχει η επιθυμία για έκφραση, επικοινωνία, φλερτ και … μετακινήσεις, αφού η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία. Το κοφτερό μυαλό σου και η ταχύτητα της σκέψης θα σε κάνουν απόψε τον καλύτερο ομιλητή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να συναντήσεις άτομα του στενού περιβάλλοντος, να πάρεις αποφάσεις για την πορεία σου, να παίξεις, να διασκεδάσεις, να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και γιατί όχι να κάνεις και μία μετακίνηση!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση η μέρα είναι ιδανική για μια βόλτα με το ταίρι σου. Οι συζητήσεις μαζί του θα αναπτύξουν ένα εποικοδομητικό διάλογο που θα απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος η επικοινωνιακή σου διάθεση και η όρεξη για φλερτ θα σε οδηγήσουν στην ανακάλυψη του ερωτικού συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ταλέντο σου σήμερα στην επικοινωνία και ο δεξιοτεχνικός σου λόγος θα σε φέρουν σε επαγγελματικές συμφωνίες. Να προσέχεις όμως την διαχείριση των οικονομικών και μη βιάζεσαι να κάνεις επενδύσεις γιατί θα ξοδευτείς πέραν του δέοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή θα έχεις την πολυτέλεια να απολαύσεις μια ήρεμη και χαλαρωτική μέρα. Θα δώσεις πολύ μεγαλύτερη έμφαση στις προσωπικές σου ανάγκες και θα κάνεις πράγματα που θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου. Μία καλή πρόταση για σήμερα, είναι να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου, ή ακόμα και να ευχαριστηθείς μία έξοδο που θα σε αναζωογονήσει! Τονώνεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις ασφαλής και σίγουρος με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθήματα τρυφερότητας που εισπράττεις από το ταίρι σε διαβεβαιώνουν για την αγάπη του. Θα εισπράξεις κομπλιμέντα από μέρους του και θα τονώσουν την ήδη αυξημένη γοητεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα μπορείς να ελπίζεις στην εξομολόγηση του έρωτα ενός θαυμαστή! Η αισθαντική σου φύση απογειώνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική άνοδος προβλέπεται για σήμερα και δεν θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επαγγελματικά διανύεις ευνοϊκή περίοδο με εξαιρετικά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και συναντά την Αφροδίτη, εσύ λοιπόν σε όλη την διάρκεια της ημέρας είσαι περισσότερο στραμμένος σε σένα, στα προσωπικά ζητήματα αλλά και στις σχέσεις σου! Οι εξελίξεις της ημέρας θα σε ικανοποιήσουν, σημαντικό ρόλο θα παίξει ότι εσύ σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και το περιβάλλον σου. Ζήτα αυτό που ποθεί η καρδιά σου και να ξέρεις ότι θα σου δοθεί αφού κανείς δεν θα σου χαλά χατίρι. Οι σχέσεις με το στενό περιβάλλον συσφίγγονται, προσοχή μόνο στις εναλλαγές της διάθεσής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκμεταλλεύσου σήμερα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά μαζί του. Η παιχνιδιάρική ιδιοσυγκρασία σου είναι στο φόρτε της και κάνεις ευτυχισμένο τον σύντροφο σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι σήμερα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου αρκεί να μη μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Μη χάνεις ευκαιρία για έξοδο και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η χαλαρή διάθεση σήμερα δεν σου αφήνει μυαλό για επαγγελματικούς προβληματισμούς που ενδεχομένως χαλάσουν την μέρα σου. Άφησε το για αργότερα και προς τον παρόν ζήσε την ανεμελιά που σου προσφέρεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή είσαι λίγο μελαγχολικός και με πεσμένη κάπως την διάθεση. Έχεις την ανάγκη να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να κάνεις μία εσωτερική αναζήτηση ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις υποθέσεις σου. Σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και να ανασύρεις καταστάσεις που θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τις λύσεις. Πάρε τον χρόνο σου διότι η απομόνωση και η κουβέντα με τον εαυτό μας χρειάζεται ενίοτε για να φορτιστούν οι μπαταρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αναμόχλευση του παρελθόντος σου φέρνει αναμνήσεις από ένα παλιό έρωτα. Ελπίζεις σε ένα πισωγύρισμα της σχέσης γιατί δεν δέχεσαι πως τελείωσε οριστικά. Από την άλλη μπορεί να σε βασανίζει ένας παράνομος έρωτας που κρύβει αρκετό παρασκήνιο. Εκεί είναι που θα πρέπει να προσέχεις τις αποκαλύψεις! Αν είσαι σε σχέση πρόσεχε τα λόγια που μπορεί να πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα κρύβει παγίδες τις οποίες ψυχανεμίζεσαι και γι’ αυτό το λόγο αποσύρεσαι προσωρινά. Τα οικονομικά δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή σου έχω τα καλύτερα! Η μέρα σου είναι αρκετά κοινωνική και εσύ είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις όλους σου τους στόχους. Οι φίλοι σε παρακινούν για εξόδου και διασκέδαση και εσύ φαίνεται ότι το απολαμβάνεις στο έπακρο. Η συναναστροφή με ομάδες ανθρώπων που μοιράζεσαι κοινά όνειρα είναι μέσα στις τάσεις της ημέρα . Μπορείς να συμπεριλάβεις στις επιδιώξεις σου και τα επιχειρηματικά πλάνα τώρα που έχεις υποστηρικτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα άτομα του φιλικού κύκλου θα γίνουν οι διαμεσολαβητές για να γνωρίσεις το ταίρι που θα σε γοητεύσει αν είσαι ελεύθερος. Άρπαξε την ευκαιρία και δέξου παρατάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν έχεις ταίρι φρόντισε να μη είσαι αντισυμβατικός και θεωρείς ότι η σχέση κοστίζει την ελευθερία σου. Αυτό δεν αρέσει στον σύντροφο και η αντίδραση θα φέρει διαφωνίες που δεν σε συμφέρουν. Προσπάθησε να καλμάρεις την ένταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου μπορεί να εκτοξευτεί από τις έξυπνες ιδέες σου. Η διαύγεια πνεύματος και το καθαρό μυαλό φέρνουν πολλές και ευνοϊκές εξελίξεις. Προσοχή στα έξοδα χωρίς λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή καταστρώνεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου και σκέφτεσαι μπροστά, γιατί πολύ απλά ανησυχείς για το μέλλον αλλά έχεις και την επιθυμία να πας μπροστά! Βάζεις την λογική μπροστά και προσπαθείς να επιβληθείς των καταστάσεων και να περάσεις το δικό σου, το γεγονός αυτό σου στερεί την ανεμελιά, την χαρά και την ικανοποίηση! Η ανησυχία για τα επαγγελματικά θα σε παροτρύνει να σκεφτείς και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ δεν σου προσφέρει ιδιαίτερη ευχαρίστηση σήμερα και το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις ταίρι βλέπεις με σοβαρότητα την πορεία της σχέσης και θέλεις να πας ένα βήμα παραπέρα. Η εποχή της ανεμελιάς και της χαλαρότητας δεν σε αγγίζει πλέον και έχει παρέλθει από καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, επικεντρώνεσαι στην εργασία, πετυχαίνεις και εκπληρώνεις μεγάλους στόχους! Η πιθανότητα μάλιστα μίας αύξησης σήμερα, είναι πολύ πιθανή!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή είσαι στα καλύτερά σου αφού θα έχεις προτάσεις για εξόδους και δραστηριότητες που θα σε ευχαριστήσουν. Ταξίδια και περιπέτειες που θα προκύψουν θα σου δώσουν χαρά και αισιοδοξία. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο μπροστά στην ευχαρίστηση σου, που είναι πάνω από όλα. Η επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ανοίγει το μυαλό σου και αξιοποιείς τις εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση θα απογειωθούν τα συναισθήματα που νιώθεις για τον σύντροφο μέσα από ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά του. Θα περάσεις όμορφες στιγμές κάνοντας κοινές δραστηριότητες. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και γνωριμίες ανανεωτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τη δουλειά και η μόνη σου επιθυμία είναι να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις. Στα οικονομικά ξοδεύεις για να περάσεις καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή αφήνεις το ένστικτό σου ελεύθερο και ακολουθείς τις προσταγές που σου επιβάλει η εσωτερική σου φωνή! Είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής ενώ οι σκέψεις σου είναι πολύπλοκες και σου προκαλούν στρες. Εντοπίζεις ποιες είναι οι βαθύτερες επιθυμίες σου και αυτό σε βοηθά για να φροντίσεις την κάλυψή τους! Διώξε την ανασφάλεια κάνοντας σωστές επιλογές και απομακρύνσου από ότι σε κρατάει δέσμιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σύντροφο θα απολαύσεις σήμερα τον έρωτα με το ταίρι σου μαζί με το έντονο πάθος. Η μέρα μυρίζει έρωτα και σεξουαλική επιθυμία. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το έτερον ήμισυ σήμερα θα λαχταρήσεις να έρθεις κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου χωρίς ενδοιασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα κρύβει οικονομικές ανησυχίες για οφειλές και η τακτοποίηση λιγάκι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη. Προσοχή στην δουλειά και σε αποκαλύψεις που αποδιοργανώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σε κάνουν να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για κοινωνικοποίηση, επαφή με τα άτομα που διατηρείς μία πολύ καλή σχέση, ενώ δεν λείπει και το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι! Είναι μία καλή ημέρα για να ξεπεραστούν δυσάρεστες καταστάσεις του χτες, που σε είχαν απομακρύνει από κοντινά σου πρόσωπα. Η μέρα προσφέρεται για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που σου προσφέρουν γαλήνη και νιώθεις οικεία μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στον σύντροφο σου και στην μεταξύ σας σχέση. Έρχεσαι κοντά του με ψυχή και σώμα και απολαμβάνεις τρυφερές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος είναι μια θετική συγκυρία να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που ήδη ξέρεις αλλά μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να του εκδηλωθείς. Ανέλαβε την πρωτοβουλία και πλησίασε τον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες γίνονται με καλύτερες και πιο ευνοϊκές συνθήκες. Έχεις την συμπάθεια και την στήριξη τους κάτι που διευκολύνει την μεταξύ σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή δίνεις πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην βελτίωση της σωματικής σου κατάστασης και στην ξεκούραση σου. Βάζεις ένα καλό πρόγραμμα για την εβδομάδα που ακολουθείς, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η προτεραιότητά σου αυτό τον καιρό είναι να συγκροτήσεις τα πάντα με ακρίβεια, αλλά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και για σένα! Σήμερα λοιπόν βάζεις σε τάξη της δουλειάς, περνάς χρόνο με τα άτομα που έχεις οικειότητα, σουλουπώνεις το σπίτι και… καταστρώνεις και κάποια επαγγελματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να παρασύρεις τον σύντροφο και να ακολουθήσει τις δικές σου συνήθειες. Κάνε εσύ την πρόταση και θα σε ακολουθήσει ακόμα κι αν γκρινιάζει στην αρχή. Ο επιμένων νικά! Αν δεν έχεις ακόμα ταίρι παίξε το παιχνίδι του, χωρίς να σε καταλάβει και πλησίασε το άτομο που βρίσκεται μέσα στα πόδια σου καθημερινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία βελτιώνεται και η πολύ δουλειά αναγνωρίζεται με άνοδο στα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η απόλυτα ερωτική και ψυχαγωγική μέρα είναι εδώ για σένα και θα την απολαύσεις στο έπακρο! Σήμερα έλκεις σαν μαγνήτης όποιον άνθρωπο θέλεις κοντά σου, κερδίζεις τον θαυμασμό και προβάλεις πολύ περισσότερο τον εαυτό σου! Θα διασκεδάσεις παρέα με άτομα που αγαπάς, θα φλερτάρεις, θα πάρεις τις ικανοποιήσεις σου στα αισθηματικά, ενώ ευνοούνται δραστηριότητες με τα παιδιά αν είσαι γονέας! Αξιοποίησε λοιπόν αυτή την Κυριακή για να χαρείς σαν μικρό παιδί και εσύ, αποφεύγοντας ωστόσο την υπερβολή που θα σε παρασύρει σε σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ τυχερή προβλέπεται η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου με πολλές ευκαιρίες για φλερτ και ξεφάντωμα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Σήμερα γίνεσαι καρδιοκατακτητής και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν έχεις σχέση σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για έξοδο και ευχάριστες στιγμές. Το ταίρι σου σε κοιτάει στα μάτια και περιμένει την ανταπόδοση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η προβολή σου θα φέρει αντίζηλους και θα πρέπει να προσέχεις. Μη τους προκαλείς θεωρώντας τον εαυτό σου ανώτερο κι ας είσαι.. Οικονομικά τα υπερβολικά έξοδα είναι προς τέρψη και διασκέδαση αλλά μη το παρακάνεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή η διάθεσή σου είναι χουχουλιάρικη, αγαπησιάρικη και περνάς στιγμές με την οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε όσους αγαπάς ενώ καταφέρνεις και λύνεις και κάποιες διαφωνίες. Η θαλπωρή του σπιτιού θα σου τονώσει το αίσθημα της ασφάλειας που είχε διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό. Οι δικοί σου σε χρειάζονται και τώρα ήρθε η στιγμή να χτίσετε πιο γερή βάση στα θεμέλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πιθανότητα να δεχθείς την πρόταση για να μείνετε μαζί είναι πολύ αυξημένη σήμερα. Έχετε βρει τους ρυθμούς σας και δεν ωφελεί να στέκεστε στάσιμοι. Το επόμενο βήμα είναι αυτό που θα ξεβαλτώσει την σχέση οπότε τόλμησε το! Αν είσαι ελεύθερος μια σχέση από τα παλιά που σε απασχολεί ακόμα θα επανέλθει με βλέψεις επανασύνδεσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας είναι βραχνάς για το πορτοφόλι σου αλλά κρίνονται αναγκαία. Στα επαγγελματικά δεν διαφαίνονται μεγάλες εξελίξεις για την ώρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη