Θύμα ληστείας Ελληνίδα αεροσυνοδός - Την μαχαίρωσαν στον λαιμό, εμπρός στα μάτια του έντρομου φίλου της, σε πόλη της Βόρειας Γαλλίας


Ελληνίδα αεροσυνοδός που βρισκόταν για μερικές μέρες στην πόλη Λιλ της βόρειας Γαλλίας μαζί με τον φίλο της προκειμένου να εξυπηρετήσει πτήσεις τσάρτερ με προορισμό την Ελλάδα, έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεψε ξημερώματα στο ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή βόλτα, γύρω στις 03.00. 
Μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το κτίριο, δυο νεαροί πλησίασαν την αεροσυνοδό με σκοπό να την ληστέψουν. Είχαν βάλει στο μάτι, την τσάντα της, την οποία και προσπάθησαν να αποσπάσουν τραβώντας την. 
Η κοπέλα αντιστάθηκε όπως το ίδιο έκανε και ο φίλος της ο οποίος προσπάθησε να την προστατέψει μπαίνοντας στη μέση.

Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά ένας άλλος άνδρας, μεγαλύτερης ηλικίας, οπλισμένος με  μαχαίρι. 
Κινήθηκε απειλητικά κατά της αεροσυνοδού και αφού πρώτα χτύπησε και απώθησε τον φίλο της, την μαχαίρωσε χωρίς κανένα δισταγμό στον λαιμό, πήρε την τσάντα της και μαζί με τους άλλους δύο δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο φίλος της κοπέλας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και η νεαρή αεροσυνοδός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της γαλλικής πόλης όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. 
Άμεση ήταν κι η ανταπόκριση των υπευθύνων της αεροπορικής εταιρίας στην οποία εργάζεται, οι οποίοι φρόντισαν για τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.
Η νεαρή κοπέλα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο ενώ έρευνες γίνονται για τους δράστες της επίθεσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη