Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για επικίνδυνους εγκληματίες


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛΑΣ οι φωτογραφίες των 8 μελών της συμμορίας που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα ειδών και κινητής τηλεφωνίας.
 
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος οκτώ μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές από καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και κινητής τηλεφωνίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στην Εύβοια.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, κατ’εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

ΤΖΑΝΑΚΗ Χριστίνα του Γεωργίου και της Μαρίας-Λουίζας, γεννηθείσα την 26-04-1975 στη Μπολώνια ΙταλίαςΤζανάκη Χριστίνα


RAHEEM ή ABDUL ή REHIM (ον) ABDUL ή RAHIM ή RAHM ή EHMET του AZMAT ή AZMAT ALY ή AZMAT ALI ή ASMETALI και της RAFAG ή RAGAAT BIBI ή RUFAGH BIBI ή ARFABIBI ή RAFAK BIBI, γεννηθέντα την 01-01-1992 ή 1997 ή 1996 στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν

RAHEEM ή ABDUL ή REHIM

Ασήμογλου Ευάγγελος του Βασιλείου και της Χριστίνας, γεννηθέντα την 03-03-2001 στην Αθήνα ΒασίλειοςΑσήμογλου Ευάγγελος

Ασήμογλου Βασίλειος – Παρασκευάς του Βασιλείου και της Χριστίνας γεννηθέντα την 22-11-2003 στην Μαγούλα ΑττικήςΑσήμογλου Βασίλειος

Ασήμογλου Αγάπη του Βασιλείου και της Χριστίνας, γεννηθείσα την 22-05-2002 στην Μαγούλα ΑττικήςΑσήμογλου Αγάπη

Xhambazi Anxhelikaτου NIKOLA και της ROZETA, γεννηθείσα την 22-12-2001 στην ΑλβανίαXhambazi Anxhelika

Τζελάλ Παρασκευή – Ιωάννα, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεννηθείσα 20-02-2003 στην ΑθήναΤζελάλ Παρασκευή – Ιωάννα

Σοσαρι Βλαδίμηρος – Σπυρίδωνας του Ρούζντις και της Ευθυμίας, γεννηθέντα 12-06-2000 στην ΑθήναΣοσαρι Βλαδίμηρος – Σπυρίδωνας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων, που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση προς τα παραπάνω εγκλήματα, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών ήτοι μέχρι την 18:00 ώρα της 6-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη