"Στο κρεβάτι με απειλούσε με μαχαίρι, για να κάνω πράγματα δεν ήθελα"


Η τραγουδίστρια Ιουλία Κουκουβέ έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού και συγκλόνισε με την περιγραφή της για την σωματική και σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της.

«Το τραγούδι μου “Γυναικοκτονία” αναφέρεται σε ένα δικό μου βίωμα. Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί, αλλά δεν περίμενα ότι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα αλλάξει όλη μου τη ζωή.


Στην αρχή με απειλούσε, είχε πάντα ένα μαχαίρι στο κρεβάτι και με απειλούσε ότι αν αλλάξω συμπεριφορά απέναντί του θα το χρησιμοποιήσει.


Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι για να ικανοποιήσει τα θέλω του. Μιλάω για λεκτική και σωματική κακοποίηση», είπε αρχικά η Ιουλία Κουκουβέ.

Η Ιουλία Κουκουβέ είπε στη συνέχεια: «Όλο αυτό κράτησε τέσσερις μήνες. Μίλησα σε δικά μου άτομα, αλλά δεν με υποστήριξαν και αποφάσισα να το πάρω πάνω μου. Μίλησα και στους γονείς μου, αλλά δεν βρήκα υποστήριξη.

Όταν αποφάσισα να φύγω, φοβόμουν πάρα πολύ και ακόμα φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Έκλαιγα πολύ, υπήρχαν βράδια που δεν κοιμόμουν, αλλά ευτυχώς έχω τη ζωή στα χέρια μου, αναπνέω».




Κλείνοντας, η Ιουλία Κουκουβέ ανέφερε: «Όταν έβλεπα στην τηλεόραση όλα αυτά με την Κάρολαϊν, ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη θέση. Θα μπορούσα να είμαι άλλη μία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη