"Θαύμα" σε πετσέτα ανακάλυψαν σε Μακεδονική εκκλησία


Ουρές πιστών σε εκκλησία μετά τη μορφή που σχηματίστηκε σε  πετσέτα.

Η εκκλησία στην Ημαθία βρίσκεται στο επίκεντρο με πιστούς και ιερείς να μιλούν για θαύμα. Σε μια πετσέτα σχηματίστηκε μία μορφή που όπως λένε ορισμένοι απεικονίζει τον Τίμιο Πρόδρομο.

Πιστοί και ιερείς στην Ημαθία εμφανίζονται συγκινημένοι. Η φωτογραφία με την πετσέτα κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί συζητήσεις. 
Κάποιοι στην περιοχή μιλούν για θαύμα. Βλέπουν την μορφή του Ιωάννη Προδρόμου και σπεύδουν να την δουν από κοντά. Άλλοι παραμένουν επιφυλακτικοί. Ο ιερέας υποστηρίζει πως η πετσέτα ήταν καθαρή όταν την έπιασε στα χέρια του και μόλις σκούπισε τον αγιασμό από τα πρόσωπα και τα χέρια πιστών, είδε την εικόνα που είχε σχηματιστεί.

Όλα έγιναν σε Ιερό Ναό του Μακροχωρίου στην Ημαθία με πιστούς και ιερείς να εμφανίζονται συγκινημένοι. Πιο συγκεκριμένα, την Μεγάλη Εβδομάδα, στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου, λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ευχέλαιο, ο παππάς έπλυνε τα χέρια των πιστών, σκούπισε τα πρόσωπα και τα χέρια τους από τον αγιασμό.

Όταν στέγνωσε η πετσέτα εμφανίστηκε αυτή η μορφή της φωτογραφίας, η οποία όπως τονίζουν πιστοί και ιερείς απεικονίζει τον Ιωάννη Βαπτιστή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη