Ιδιοκτήτης ταβέρνας δημοσίευσε βίντεο με παρέα που έφυγε χωρίς να πληρώσει


Οργισμένος ο ιδιοκτήτης ζητάει πληροφορίες για να εντοπίσει τα 4 άτομα που έφαγαν στην ταβέρνα στην Πάτρα και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Η παρέα μπήκε στην ταβέρνα και έκανε παραγγελία.
Τα 4 μέλη της έφαγαν, ήπιαν και όταν διαπίστωσαν πως ο υπεύθυνος και οι υπάλληλοι του καταστήματος στην Πάτρα ήταν απασχολημένοι, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό. 
Οι νεαροί έγιναν καπνός και πλέον ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να τους εντοπίσει. 
Σε αυτό το πλαίσιο, ανέβασε εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και ζητάει πληροφορίες έναντι αμοιβής για να φτάσει στα ίχνη τους. Οι νεαροί όπως ισχυρίζεται ο επιχειρηματίας είχαν σχέδιο και αυτό αποτυπώνεται μέσα από τις κινήσεις τους.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό κατάστημα στην Πάτρα, στην περιοχή της μαρίνας και προκάλεσε εντύπωση για την συμπεριφορά μιας παρέας 4 νεαρών εκ των οποίων η μία κοπέλα, οι οποίοι αφού έφαγαν τα θαλασσινά τους και ήπιαν το κρασί τους σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, φανερά εκνευρισμένος από ότι συνέβη «ανέβασε» τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποχώρησής τους (ότι κατέγραψε δηλαδή η κάμερα από το κλειστό κύκλωμα) στο Facebook και μάλιστα τους «επικήρυξε»! 
«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν έφαγαν και δεν πλήρωσαν όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης.

Το κόλπο τους ήταν απλό: 
Αφού έφαγαν ήπιαν και κάπνισαν, ο ένας σηκώθηκε και πήγε στο εσωτερικό του καταστήματος και αφού διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ήταν απασχολημένοι εδωσε το σύνθημα στους άλλους και έγιναν καπνός!

Σύμφωνα με το flamis.gr, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 19 Απριλίου και ήδη το βίντεο με τα πρόσωπα των νεαρών έχει γίνει viral στην Πάτρα και όχι μόνο. Το γεγονός προκάλεσε και πολλά σχόλια στο διαδίκτυο με άλλους να εκφράζουν την θλίψη τους αλλά και ορισμένους να δηλώνουν πως δεν έπρεπε ο καταστηματάρχης να δημοσιοποιήσει το βίντεο με τα πρόσωπά τους και να τους… διαπομπεύσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη